Pixel phone: Οι χρήστες αναφέρουν σημαντικά προβλήματα με την κάμερα

Ένας αριθμός χρηστών των Pixel και Pixel XL smartphones αναφέρει ότι αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα με την κάμερα. Η συζήτηση ξεκίνησε από τον Οκτώβριο στο Pixel User Community από κάποιον χρήστη και από τότε είναι αρκετοί οι κάτοχοι των Pixel που αναφέρουν προβλήματα με τα camera apps.

Ο συγκεκριμένος χρήστης αναφέρει ότι η εφαρμογή της κάμερας παγώνει δείχνοντας στην οθόνη οριζόντιες ροζ/μοβ γραμμές. Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά, αλλά όχι κάθε φορά που ανοίγει η κάμερα. Οι οδηγίες που του δόθηκαν ήταν να κάνει εκκαθάριση της μνήμης cache, των δεδομένων αλλά και να επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Τίποτα από αυτά δεν είχε αποτέλεσμα.

Ούτε και το safe mode μπόρεσε να βοηθήσει για να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Όταν παγώσει η κάμερα, οι κάτοχοι του Pixel θα πρέπει να κάνουν soft reset πατώντας το κουμπί που χαμηλώνει την ένταση και το power key.

Κάποιοι από τους χρήστες, που απαντούν στο ίδιο thread έχοντας ίδιο πρόβλημα, ανακάλυψαν ότι το πρόβλημα εμφανίζεται όταν βρίσκονται σε σημεία με κακή λήψη σήματος. Το πρόβλημα δεν επιμένει όταν ενεργοποιηθεί το Airplane mode. Οι χρήστες αυτοί είναι κυρίως κάτοχοι της διεθνούς έκδοσης.

Στις 28 Οκτωβρίου, μια ημέρα αφού δημοσιοποίησε το πρόβλημα, η Google είχε σχολιάσει ότι θα ερευνήσει το ζήτημα και θα απαντήσει μέσω email. Δεν γνωρίζουμε αν απάντησε, αλλά το πρόβλημα δεν έχει λυθεί ακόμη.

pixel camera issue, Pixel phone: Οι χρήστες αναφέρουν σημαντικά προβλήματα με την κάμερα

pixel camera issue, Pixel phone: Οι χρήστες αναφέρουν σημαντικά προβλήματα με την κάμερα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nickoskr

Είπα και εγώ…! Αν είναι τόοοσο καλό να το παρατήσουμε το μήλο…! Όλοι περιμένουν μια συσκευή Android όλον αυτόν τον καιρό για να φύγουν από την φυλακή της Apple, αλλά δυστυχώς την εμπειρία του iPhone (απλά καλή σε όλα και όχι τέλεια) δεν την βρίσκεις ακόμα σε κανένα τηλέφωνο…

azriel84

“Aeroplane mode”. SAAB AEROplane mode? Windows Vista AEROplane mode? Διορθώστε το 😛

aptalikos

@nickoskr κυκλοφορούν εδώ και καιρό τα S6, S7 edge.

Γιάννης

@nickoskr θα συμφωνησω. προτιμω ναμου κλειενι η μπαταρια στο 40% παρα να εχω προβλημα στην καμερα! γελανε οι πετρες!

kostas_falcon

κατά τα αλλα “Google Pixel Review: Best Android Smartphone” από τον πολύ γνωστο youtuber Marques Brownlee.’…όλα στον βωμό του χρήματος…… μια χαρά τα αρπαξε από την Google….για αυτούς που δεν γνωρίζουν τα βίντεο που ανεβάζει πιάνουν εκατομμύρια views…..

Ιωάννης jb

Καλό μήνα παιδιά…
Δυστυχώς για τα pixel δε φαίνεται κ πολύ καλός!! Χιχιχι!!!
Aptalikos.. Σταματα βρε με τα αστεία σου.. φαν μποι των κορεατων..

Giannis

Δεν είναι η χρονιά της google φέτος. Από την μία το note 7 που εβαλε φωτιές, τώρα το pixel που έχει σημαντικα θέματα με την κάμερα (και πριν κανά μήνα πάλι είχαν ακουστεί).

nikos

παρτε κανενα huawei να ηρεμησετε απο ολα…!!!! mate9

Λευτερης

Nikoskr οριστε ο αντικαταστατης. Υπαρχει εδω και 7 μηνες στην αγορα:
https://youtu.be/2xBkDTYT6QI

thanoik

IPhoneνακιδες για το bug πού υπάρχει στο 10.1.1 που εξαντλεί την μπαταρία γιατί δεν λέτε τίποτα;Ε βέβαια η καμήλα κοιτάει την καμπούρα του παιδιού της αλλά δεν βλέπει την δική της.Σε όλα τα λειτουργικά υπάρχουν θέματα αρκεί να επιλύονται άμεσα με update….

Giannis

@thanoik έχω την 10.1.1. και δεν έχω κανένα θέμα και μάλιστα σε μπαταρία 2 ετών. Για αυτό δεν λέμε τίποτα.

KnightRider

@thanoik οι iphoneνακιδες μια ζωή θα τους υποστηρίζουν + που επίσης πρέπει να δίνουν συνεχώς λεφτά για κάτι πχ το κατασκευαστικό λάθος της οθόνης του 6s αντί να είναι πιο φθηνό σου ζητάνε για επισκευή 150$ και με ένα σωρό προυποθέσεις + που η εγγύηση είναι μόνο 1 χρόνο για τα λεφτά που δίνεις !! (για να μην πω για την μεγάλη κλεψιά που το υπερκοστολογούν ενώ κατασκευαστικά το iphone κάνει ~200$)

Geo pap

Εγω χτες πηρα το s7 μου και ησυχασα!.νομιζω πως μιλαμε για το κινητο της χρονιάς!ελεγα να κρατησω λεφτα για το pixel αλλα βαριεμαι να περιμενω 6 μηνες που θα μεινει στην αγορα για να εμφανιστουν η οχι τα προβληματα!

Ν.τ.

Αιώνια htc…

Engineer

@nickoskr s7. Οτι πιο ολοκληρωμένο εχει βγει ποτε σαν συσκευη. Δ ειμαι καν αντροιντ φαν. Η αληθεια να λεγεται.

petros

δεν παίρνει κανένας το στέμμα απο το βασιλιά για φέτος s7 edge

nikos

αποψη μου huawei p9 πολυ πιο γρηγορο απο το s7….

https://www.youtube.com/watch?v=tQuZqdBJ0B4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.