Pixel XE: Φωτογραφίες ενός μυστήριου μοντέλου της Google γεννούν ερωτήματα

Pixel XE, Pixel XE: Φωτογραφίες ενός μυστήριου μοντέλου της Google γεννούν ερωτήματα

Pixel XE, Pixel XE: Φωτογραφίες ενός μυστήριου μοντέλου της Google γεννούν ερωτήματα

Φωτογραφίες ενός μυστήριου μοντέλου της Google, με την ονομασία Pixel XE, εμφανίστηκαν online χωρίς καμία εξήγηση. Οι εικόνες ήρθαν στο φως από την ιστοσελίδα SlashLeaks, όμως δε γνωρίζουμε κατά πόσο αυτή η συσκευή υπάρχει ή αν είναι μία ευφάνταστη δημιουργία κάποιου.

Στις φωτογραφίες του Pixel XE λοιπόν βλέπουμε μία συσκευή σε θήκη, με οπή στο πάνω μέρος της οθόνης για τη selfie κάμερα. Το κάτω μέρος φαίνεται να έχει αρκετό chin, όπως επίσης βλέπουμε και μεγάλα bezel περιμετρικά. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μιλάμε για μία ακόμα πιο οικονομική συσκευή της Google, αλλά γιατί;

Τα Pixel 4a 5G και Pixel 5 μόλις κυκλοφόρησαν, οπότε ακόμα και να υπάρχει όντως αυτή η συσκευή δε θα τη δούμε σύντομα. Από την άλλη όμως, γιατί η Google να κάνει μία τέτοια κίνηση; Οι συσκευές της έχουν το πλεονέκτημα ότι προσφέρουν άριστες φωτογραφικές επιδόσεις, οπότε το να προσφέρει μία ακόμα πιο budget συσκευή από το Pixel 4a θα πρέπει να βγάζει κάποιο νόημα και να προσφέρει αντίστοιχες επιδόσεις. Το αν υπάρχει όντως το Pixel XE ή όχι, θα το δούμε μελλοντικά.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Business featured Google Google I/O

Google I/O: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία – Στις 14 Μαΐου φέτος

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όχι μόνο για τους προγραμματιστές.