Pixel XL 2: Με οθόνη à la LG G6 και squeezable frame όπως το HTC U11 [render]

pixel xl 2 renders, Pixel XL 2: Με οθόνη à la LG G6 και squeezable frame όπως το HTC U11 [render]

H Google φέτος φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει τρία smartphones, αλλά το σίγουρο είναι πως τα δυο από αυτά είναι τα Pixel 2 και Pixel XL 2, που θα έρθουν να διαδεχτούν τα περσινά μοντέλα.

Ο διάδοχος του Pixel XL μπορεί να ονομαστεί Pixel XL 2 ή Pixel XL 2017, ενώ η κωδική ονομασία του είναι Taimen. Το Android Police αναφέρει ότι είναι ένα 6 ιντσών smartphone κατασκευασμένο από την LG και δημοσιεύει το παραπάνω render.

Αναφέρει ότι αυτό αποκαλύπτει τελικό design του Pixel XL 2017, αν και κάποιες λεπτομέρειες μπορεί να αλλάξουν. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι η οθόνη 6 ιντσών AMOLED έχει 18:9 aspect ratio à la LG G6 και πολύ λεπτά περιθώρια. Η ίδια η οθόνη είναι flat, αλλά το γυαλί που την καλύπτει, φαίνεται να έχει έντονες καμπύλες δεξιά και αριστερά.

Όσο για την πλάτη, βλέπουμε ένα μαύρο περιθώριο στην επάνω πλευρά, όμοιο με τα Pixel και Pixel XL του 2016, εκεί είναι τοποθετημένη μόνο η κάμερα (όχι dual), αλλά όχι και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων.

Αυτό που επισημαίνει το Android Police είναι ότι το smartphone θα έχει “touch-sensitive, squeezable frame”, όπως το Edge Sense του HTC U11. Αυτό θα επιτρέπει στους χρήστες να ασκούν πίεση στις πλευρές του smartphone και να ενεργοποιούν κάποιες λειτουργίες, όπως για παράδειγμα το Google Assistant.

Η ανακοίνωση των νέων Pixels αναμένεται μέσα στον Οκτώβριο, η Google φαίνεται να ακολουθεί το trend των bezel-less και περιμένουμε να δούμε τι θα παρουσιάσει.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alex-22-gk

ελπίζω να είναι ωραία γιατί τα προηγούμενα δεν μπορώ να πω ότι μ άρεσαν

Fanis

Αν κάνει 1000€ να μου λείπει…

Παπαροκας tiamat

Πλακωσαν κ οι γύφτοι της google.. .

Οπου γλέντι η βασιλω πρωτη

Περυσι αντεγραφε το σουπερ μπεζελ αιφον, φέτος το μπεζελ-λες

ΝΙΚΟΣ

Καθαρή αντιγραφή του επετειακού IPhone 8 , το οποίο ήδη σαρώνει !
ΔΟΣΑΙ ΠΩΝΩ ΑΠΩΛ !! ΜΕΙΛΑΡΑΚΥ ΔΑΙ ΘΑ ΓΗΝΑΙΤΕ ΠΩΤΕ!! .ΩΠΟΣ ΤΑ ΛΑΙΣ ΗΝΕ @Παπαροκας tiamat

JohnWave

Δυο θέματα είχε το Pixel : Kακό design ( σαν συσκευή 5ετίας) και πολύ υψηλή αρχική τιμή στην Ελλάδα που δεν έπεσε γρήγορα όπως συμβαίνει με άλλες συσκευές. Το 1ο θέμα φαίνεται ότι θα το βελτιώσει κατά πολύ. Το 2ο θέμα δεν ξέρω.

Παπαροκας tiamat

Τζον γυειβ ξεχασες οτι έβγαλε και τα πιο πολλα προβλημα απο ολα τα κινητα…

Ανδρεας Κ

παπαροκα χαιρετησματα απο το Μπαμπα σου … το Mi Mix … γτ απο εκει αντιγραψανε ολοι. αντε προβατα. εμαθε και η apple Τωρα Bezel-less.. μετα απο κανενα χρονο

James

Κοίτα να δεις που σε δύο τρεις μήνες επιστήμονες τύπου Παπαροκα θα προσπαθούν να μας πείσουν οτι το πρώτο Bezel-less ήταν το iPhone και όλοι οι άλλοι το αντέγραψαν.

george

sony και μονο sony.
περιμενετε στην εκθεση σεπτεμβρη τον πατερα σας.
χαχαχαχαχαχαχαχα.γηπεδο τα comment section του techblog.
απιστευτοι ειστε χαχαχαχαχαχα.

Γιάννος

@tiamat

Τι κρίμα που αυτοί οι “γύφτοι” της Google δίνουν ζωή σε όλες τις εταιρείες κατασκευής κινητών που φορούν το λειτουργικό της… Χωρίς την Google, ονόματα όπως η Samsung θα βρισκόντουσαν στα τάρταρα. Δεν βλάπτει οπότε λίγος σεβασμός σε αυτόν που “πηδάει” όλες τις εταιρείες.

Γιάννος

Στο θέμα μας τώρα, το κινητό είναι ωραίο σε εξωτερική εμφάνιση, αλλά λόγω τιμής που θα κυκλοφορήσει απορρίπτεται με τη μία.

JohnWave

@Παπαροκας tiamat, για την κάμερα ήξερα ότι είχε ένα πρόβλημα στο lens flare και κάποια θέματα με το μικρόφωνο και τα ακουστικά. Λογικά θα τα έχει φτιάξει ως τώρα. Δεν νομίζω πάντως πως ήταν αυτά που εμπόδισαν τον κόσμο από το να το αγοράσει. Design και τιμή θεωρώ πως ήταν αυτά που έπαιξαν ρόλο. Πάντως αν ακριβώς την ίδια συσκευή την είχε βγάλει η Apple θα είχε πουλήσει τρελά ανεξαρτήτως κακού σχεδιασμού και υψηλής τιμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.