Tο Pixel XL 2 ακυρώθηκε για χάρη μεγαλύτερου μοντέλου;

pixel xl 2 cancelled, Tο Pixel XL 2 ακυρώθηκε για χάρη μεγαλύτερου μοντέλου;

Μετά τα Pixel και Pixel XL, τα πρώτα smartphones που δημιουργήθηκαν εξολοκλήρου από την ίδια την Google και τα οποία αντικατέστησαν τα Nexus, η λογική λέει ότι το φθινόπωρο θα δούμε τα Pixel 2 και Pixel XL 2. Μάλιστα έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες διαρροές για τα χαρακτηριστικά.

Αυτό που ακούγεται εδώ και καιρό είναι ότι η Google δοκιμάζει τρία διαφορετικά μοντέλα για τη σειρά Pixel. Τα δυο θα ήταν οι διάδοχοι των Pixel και Pixel XL, ενώ το τρίτο θα είχε μεγαλύτερη οθόνη από το Pixel XL.

Ωστόσο, οι νέες πληροφορίες λένε πως η Google αποφάσισε να απορρίψει τη μια έκδοση και να κυκλοφορήσει ξανά δυο Pixel phones. Tο Pixel XL 2 (κωδική ονομασία Muskie) είναι αυτό που ακυρώθηκε και αντί αυτού θα έρθει το 2017 Pixel XL (κωδική ονομασία Taimen).

H Google θα κυκλοφορήσει δυο smartphones, το Pixel (κωδική ονομασία walleye) με οθόνη 5 ιντσών, ενώ η οθόνη του Taimen, δεν αναφέρεται πόσο θα είναι, αλλά λογικά πάνω από τις 5.5 ίντσες του Pixel XL.

Αν ισχύουν οι παραπάνω πληροφορίες, για τις οποίες κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις, δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Google επιλέγει smartphone με αρκετά μεγάλη οθόνη. Έχει προηγηθεί το Nexus 6P στις 5.7 ίντσες και το 6 ιντσών Nexus 6.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.