Pixel XL vs LG V20: Speed test video

LG και Google έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν για την δημιουργία των Nexus smartphones. Με τα νέα Pixel όμως η Google ακολουθεί εντελώς διαφορετική τακτική, αναλαμβάνοντας η ίδια τον σχεδιασμό και ανέθεσε στην HTC την κατασκευή χωρίς να έχει λόγο στα smartphones.

Με τα Pixel και Pixel XL η Google θέλει να δημιουργήσει ένα ισχυρό brand και να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό. Όταν λέμε ανταγωνισμό δεν εννοούμε μόνο την Apple, αλλά και Android ονόματα.

Το Pixel XL φορά επεξεργαστή Snapdragon 821, ο οποίος είναι βελτιωμένος από τον Snapdragon 820, που φορούν αρκετές ναυαρχίδες. Μια από αυτές είναι το LG V20, που αναμετριέται σε speed test με το Pixel XL.

Το PhoneBuff έβαλε δίπλα δίπλα τα δυο smartphones, αρχικά το Pixel XL κατάφερε να περάσει μπροστά σε θέμα ταχύτητας. Ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο σε 1 λεπτό και 36 δευτερόλεπτα, ενώ το LG V20 χρειάστηκε 1 λεπτό και 43 δευτερόλεπτα. Η διαφορά τους δεν ήταν μεγάλη, όμως στον δεύτερο γύρο το LG V20 τα πήγε πολύ καλύτερα. Έδωσε χρόνο 2 λεπτά και 27 δεύτερα, ενώ το Pixel XL χρειάστηκε 2 λεπτά και 57 δεύτερα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Pixel XL χάνει από τον ανταγωνισμό, έχουν προηγηθεί speed tests απέναντι σε Samsung Galaxy S7 Edge και iPhone 7 Plus. Βεβαίως αυτές οι διαφορές στους χρόνους στην καθημερινή χρήση ίσως και να μην έχουν σημασία.

Δείτε το video:

pixel xl vs lg v20, Pixel XL vs LG V20: Speed test video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vasilist

Αν και έχω LG αυτό τεστ για εμένα είναι άκυρο καθώς μεταξύ τους τα κλικ έχουν διαφορές και δεν μπορεί ποτέ να είναι ακριβές.
Το σωστό είναι να τα έχεις δίπλα δίπλα και να πατάς τις εφαρμογές μια μια ταυτόχρονα να δεις την διαφορά στο άνοιγμα και το ίδιο μετά στο multitasking.

KnightRider

Άσε που το LG V20 είναι το μόνο κινητό που ηχογραφεί HiRes Audio (24bit/192KHz) + που έχεις ρυθμίσεις για εντάσεις στην εγγραφή βίντεο

Να έρθει Ελλάδα το καλήτερο κινητό του κόσμου LG V20 να το πάρω

vladimiros

Αμαν πια με αυτα τα τεστ οχι γιατι να νικησει το V20,στην αρχη νικησε το Pixel αφου τα ανοιγε πιο γρηγορα,μετα στο multitasking εχασε..για μενα ειναι βλακιες αυτα παντος και τα 2 κινητα μπομπα!

Ιωάννης jb

Τρομερό το v20 σε θέμα επιδόσεων αλλά κ λογισμικού…
Η κάμερα όμως νομίζω είναι το δυνατό του σημείο!!!
Άνετα νούμερο ένα εκεί έξω
Κ το pixel δε πάει πίσω βέβαια αλλά αυτό που έχασε στο δεύτερο γύρο επειδή ξαναφορτωνε τις εφαρμογές περίεργο!!! Θεωρώ ότι με κάποιο update θα βελτιωθεί…

Mi. F

To συγκεκριμένο τεστ κι εγώ το θεωρώ το πιο άκυρο. Κάθε άλλο παρά δίκαιο και τεχνολογικά αποδεκτό.

James

Στην καθημερινότητα μας όλοι ανοίγουμε 11-12 εφαρμογές και 4-5 παιχνίδια ταυτόχρονα. Έτσι δεν είναι;

vladimiros

@James Σιγα μην ανοιγω και 50 παιχνιδια πλακα μας κανει και εσυ….τι εχω Playstation ακου εκει 5 παιχνιδια,και τι δηλαδη αφηνεις εσυ να τρεχουν 5 παιχνιδια απο πισω?? ετσι αδιαζει η μπαταρια αν δεν ξερεις στο λεω εγω…και θα σε πω και ενα αλλο το Pixel σαν στοκ που ειναι το πιο σιγουρο σε 1-2 χρονια θα ξεφτιλιζει το Lg που μαλλον τοτε θα βρισκεται στο σερβις

James

vladimiros χαλάρωσε, ειρωνικό ήταν το σχόλιο μου

vladimiros

Οκ τοτε φιλε,οποτε το μηνυμα μου παει σε αυτους που το κανουν αυτο,αρα δεν παει τζαμπα αυτο που εγραψα χαχα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.