PlayStation 4, 2.1 εκατομμύρια πωλήσεις ως τώρα

Την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του PlayStation 4 στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά, οι πωλήσεις της νέα γενιάς της δημοφιλούς κονσόλας ξεπέρασαν τις 1 εκατομμύριο. Σύμφωνα με ένα πρόσφατα tweet της Sony, οι πωλήσεις του PlayStation 4 έχουν ξεπεράσει τις 2.1 εκατομμύρια, αφού έχει κυκλοφορήσει σε περισσότερες χώρες. Ο αριθμός αυτός αφορά σε συνδυασμένες πωλήσεις στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη καθώς και σε κάποιες Ασιατικές αγορές.

Η νέα κονσόλα της Sony ωστόσο δεν έχει φτάσει ακόμα σε όλες τις αγορές της υδρογείου (σε 32 χώρες πωλείται πια), όπως για παράδειγμα στην πολύ σπουδαία αγορά της Ιαπωνίας. Στην χώρα μας το PlayStation 4 θα ξεκινήσει να πωλείται στις 13 Δεκεμβρίου. Η εταιρεία έχει στόχο την πώληση 3 εκατομμυρίων PS4 έως στο τέλος της χρονιάς σε παγκόσμιο επίπεδο.

PlayStation 4, PlayStation 4, 2.1 εκατομμύρια πωλήσεις ως τώραPlayStation 4, PlayStation 4, 2.1 εκατομμύρια πωλήσεις ως τώρα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lefteris

Η σονυ ιαπωνική εταιρεία διαθέτει την κονσόλα της πρώτα στον υπόλοιπο κόσμο και μετά στην έδρα της… καλη φάση αφού ξέρει ότι θα έχει σίγουρες πωλήσεις! Αλλά ταυτόχρονα το βρίσκω λίγο οξύμωρο.

thomas22888

Λογικές μου φαίνονται πάντως οι 3.000.000 πωλήσεις , νομίζω θα τον πιάσουν το στόχο τους και με το παραπάνω

makis o guru

ρε παιδια μια απορια. Yποτιθεται οτι και καλα το ps4 θα δεχεται μεταχειρισμενα παιχνιδια(????)..what? Aφου και το ps3 δεχοταν μεταχειρισμενα παιχνιδια. Σαν χτες θυμαμαι να παιρνω μεταχειρισμενο το mafia 2 απο κεντρο με 35 euros και να μου παιζει μια χαρα..πο ρε φιλε πολυ περιεργα μας τα λεει η Sony..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.