Poco C31: Αποκάλυψη κάποιων specs πριν παρουσιαστεί

, Poco C31: Αποκάλυψη κάποιων specs πριν παρουσιαστεί

Το Poco C31 πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του στις 30 Σεπτεμβρίου, αλλά πλέον γνωρίζουμε πολλά για εκείνο. Με μια ματιά στα specs, βλέπουμε ότι θα έρθει με επεξεργαστή Heliο G35 και μνήμη RAM 4 GB.

To Poco C31 θα κάνει την εμφάνισή του από τα τέλη του μήνα στην Ινδία, με την εταιρεία να θέλει να δημιουργήσει ντόρο γύρω από το επερχόμενο μοντέλο. Εκτός από τον επεξεργαστή Helio G35 και τη μνήμη RAM των 4 GB, έγινε γνωστό ότι θα δοθεί έμφαση στο design, ενώ η μπροστινή κάμερα θα είναι τύπου notch.

, Poco C31: Αποκάλυψη κάποιων specs πριν παρουσιαστεί

To Poco C31 θα έχει δυνατότητες face unlock, ενώ θα διαθέτει και αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων για τη βιομετρική αναγνώριση του ιδιοκτήτη. Παράλληλα, η Poco τονίζει ότι μπορεί να προσφέρει εγγυήσεις για την καλή λειτουργία της μπαταρίας του, ακόμα και μετά από 1000 φορτίσεις, πράγμα που μπορεί να μεταφραστεί σε άριστη λειτουργία της μπαταρίας για τουλάχιστον 2 έτη.

, Poco C31: Αποκάλυψη κάποιων specs πριν παρουσιαστεί

Δεν θα αργήσουν οι αναλυτικότερες πληροφορίες για τα specs του Poco C31, αλλά τα πρώτα teasers είναι υποσχόμενα.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured POCO Xiaomi

Poco X6 & Poco X6 Pro: Επίσημα με βελτιωμένα chipset

H Poco, το brand της Xiaomi, παρουσίασε τα τελευταία μέλη της σειράς Poco X – το Poco X6 και το Poco X6 Pro.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco M6 Pro: Με SD 4 Gen 2 SoC, κάμερα 50MP και οθόνη 90Hz

H Poco παρουσίασε το Σάββατο το Poco M6 Pro, το οποίο τροφοδοτείται από το Snapdragon 4 Gen 2 SoC και διατίθεται σε δύο διαμορφώσεις μνήμης.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco F5 Pro: Στο Geekbench με Snapdragon 8 Gen 1

Το Poco F5 Pro, το οποίο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, αναμένεται να είναι ένα rebranded Redmi K60 που κυκλοφόρησε στην Κίνα τον Δεκέμβριο.

Smartphones POCO

Τα νέα POCO X5 Pro 5G και POCO X5 5G κυκλοφόρησαν στη χώρα μας

H POCO, η αγαπημένη εταιρεία της νέας γενιάς φανατικών της τεχνολογίας, ανακοινώνει την κυκλοφορία των νέων POCO X5 Pro 5G και POCO X5 5G στην ελληνική αγορά.