POCO F2 Pro: Θα είναι rebrand του Redmi K30 Pro;

POCO F2 Pro, POCO F2 Pro: Θα είναι rebrand του Redmi K30 Pro;

Εδώ και πολύ καιρό η Redmi και POCO έχουν μετατραπεί σε ξεχωριστές εταιρείες. Οι θυγατρικές της Xiaomi βγάζουν δικά τους προϊόντα, αλλά οι τρεις εταιρείες συνεχίζουν τα rebrands. Σύμφωνα με πληροφορίες από το XDA Developers, το POCO F2 Pro θα είναι απλό rebrand του Redmi K30 Pro.

Τι παίζει με τα rebrand;

Με βάση όσα αναφέρει το XDA Developers, και σε αντίθεση με τον Γενικό Διευθυντή της POCO C Manmohan, το POCO F2 Pro θα είναι η rebrand έκδοση του Redmi K30 Pro για την Ινδική αφορά.

Η ιστοσελίδα ανακάλυψε ότι στη σελίδα υποστήριξης του Google Play  υπάρχει το POCO F2 Pro με κωδικό όνομα “Imi”, το οποίο είναι το ίδιο ακριβώς με αυτό που η Xiaomi χρησιμοποιεί στο Redmi K30 Pro.

Οπότε, αν η παραπάνω πληροφορία ισχύει, τότε τα F2 θα είναι δύο, το απλό και το POCO F2 Pro. Τα χαρακτηριστικά του Pro μοντέλου θα ίδια με αυτά του K30 Pro της Redmi. Δηλαδή, σε επίπεδο επεξεργαστή θα διαθέτει τον Snapdragon 865.

Η οθόνη του F2 Pro θα είναι 6,7 ιντσών και θα έχει ανάλυση FullHD+, η selfie κάμερα θα έχει αισθητήρα 20MP, και στο module θα υπάρχουν τέσσερις κάμερες. Η κύρια κάμερα θα είναι 64MP, θα υπάρχει μία υπερευρυγώνια 13MP, ένας τηλεφακός 5MP, και ένας αισθητήρας βάθους 2MP. Τέλος, η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 4.700mAh και θα υποστηρίζει ταχυφόρτιση 33W.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.