Poco F2 Pro: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 11

Poco F2 Pro, Poco F2 Pro: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 11

Η Xiaomi δίνει την αναβάθμιση σε Android 11 για τους κατόχους του Poco F2 Pro, με τη σταδιακή διάθεση να ξεκινάει από σήμερα. Όπως σε κάθε update, θα πρέπει να κάνετε λίγες ημέρες υπομονή μέχρι να έρθει και στη συσκευή σας, καθώς γίνεται σταδιακή διάθεση ανάλογα με τη χώρα και το μοντέλο.

Η νέα, stable έκδοση λογισμικού, με αριθμό έκδοσης MIUI V12.2.1.0.RJKMIXM, φέρνει τη νέα εμπειρία Android 11 στο flagship της Poco, αν και όσοι συμμετείχατε στη beta έχετε ήδη πάρει μία γεύση. Η αναβάθμιση έχει μέγεθος 2.8GB και προς το παρόν αφορά μόνο το Poco F2 Pro, αν και αναμένουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες να δούμε το σχετικό update και στα υπόλοιπα μοντέλα.

Poco F2 Pro, Poco F2 Pro: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 11

Το changelog από την αναβάθμιση είναι αρκετά μικρό, καθώς αναφέρει μόνο 3 νέα watermarks και νέα templates στην κάμερα, ενώ βλέπουμε και optimization για τα vlogs. Από την άλλη, το Android 11 φέρνει στους κατόχους του Poco F2 Pro όλες τις νέες λειτουργίες του λογισμικού, όπως Chat Bubble σε όλες τις chatting εφαρμογές, νέο power menu, βελτιωμένος έλεγχος media αλλά και εικαστικές αλλαγές στο UI.

Αν λάβατε το νέο Android 11 update στο Poco F2 Pro, πείτε μας τις εντυπώσεις σας. Σε κάθε μεγάλο update, δηλαδή σε νέες εκδόσεις Android (και iOS), συνιστούμε reset, ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα συμβατότητας.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones featured POCO Xiaomi

Poco X6 & Poco X6 Pro: Επίσημα με βελτιωμένα chipset

H Poco, το brand της Xiaomi, παρουσίασε τα τελευταία μέλη της σειράς Poco X – το Poco X6 και το Poco X6 Pro.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco M6 Pro: Με SD 4 Gen 2 SoC, κάμερα 50MP και οθόνη 90Hz

H Poco παρουσίασε το Σάββατο το Poco M6 Pro, το οποίο τροφοδοτείται από το Snapdragon 4 Gen 2 SoC και διατίθεται σε δύο διαμορφώσεις μνήμης.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco F5 Pro: Στο Geekbench με Snapdragon 8 Gen 1

Το Poco F5 Pro, το οποίο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, αναμένεται να είναι ένα rebranded Redmi K60 που κυκλοφόρησε στην Κίνα τον Δεκέμβριο.