Poco F2: Το πρώτο teaser, έρχεται με AMOLED οθόνη 120Hz;

Poco F2, Poco F2: Το πρώτο teaser, έρχεται με AMOLED οθόνη 120Hz;

Φαίνεται πως η Poco θα ξεκινήσει δυναμικά το 2021, ενώ μας προετοιμάζει για την έλευση του Poco F2 μέσα από νέο teaser. Αν και το teaser, το οποίο ανέβηκε από την Poco Ινδίας στο Twitter, δείχνει τις επιτυχίες της εταιρείας, μας προετοιμάζει για μία νέα συσκευή, η οποία αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες.

Το teaser, το οποίο όπως είπαμε αναφέρει τις επιτυχίες της εταιρείας τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνεται με ένα ευχαριστήριο μήνυμα από την εταιρεία προς τους φανατικούς της. Όμως, ολοκληρώνεται με το μήνυμα “ευχαριστούμε για το F2”. Το περίεργο είναι ότι η εταιρεία μιλάει συγκεκριμένα για το F2, ενώ έχουν κυκλοφορήσει πολλές επιπλέον συσκευές.

Επιπλέον, δεν υπάρχει στην αγορά το Poco F2, παρά μόνο το F2 Pro μοντέλο. Μάλιστα, ο γνωστός leakster @yabhishekhd μας δίνει τις πρώτες πληροφορίες για το επερχόμενο μοντέλο. Συγκεκριμένα, το Poco F2 θα έρθει με Snapdragon 732G SoC, τετραπλό σύστημα κάμερας και μπαταρία 4.250mAh.

Οι πληροφορίες αναφέρουν AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, ενώ περιμένουμε και υποστήριξη NFC. Προς το παρόν όλα παραμένουν ως “φήμες”, καθώς δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Όμως, σίγουρα η εταιρεία δε διάλεξε τυχαία να συμπεριλάβει το Poco F2 στο teaser για τη νέα χρονιά.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones featured POCO Xiaomi

Poco X6 & Poco X6 Pro: Επίσημα με βελτιωμένα chipset

H Poco, το brand της Xiaomi, παρουσίασε τα τελευταία μέλη της σειράς Poco X – το Poco X6 και το Poco X6 Pro.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco M6 Pro: Με SD 4 Gen 2 SoC, κάμερα 50MP και οθόνη 90Hz

H Poco παρουσίασε το Σάββατο το Poco M6 Pro, το οποίο τροφοδοτείται από το Snapdragon 4 Gen 2 SoC και διατίθεται σε δύο διαμορφώσεις μνήμης.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco F5 Pro: Στο Geekbench με Snapdragon 8 Gen 1

Το Poco F5 Pro, το οποίο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, αναμένεται να είναι ένα rebranded Redmi K60 που κυκλοφόρησε στην Κίνα τον Δεκέμβριο.