Poco F4: Εμφανίζεται στο Geekbench ως ένα ανανεωμένο Redmi K40S

Poco F4, Poco F4: Εμφανίζεται στο Geekbench ως ένα ανανεωμένο Redmi K40S

Poco F4, Poco F4: Εμφανίζεται στο Geekbench ως ένα ανανεωμένο Redmi K40S

Η παγκόσμια έκδοση του Poco F4 ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει, όπως αποκαλύπτεται από τη λίστα του Geekbench. Εκεί αποκαλύφθηκαν ορισμένες βασικές προδιαγραφές, που συνδέονται κυρίως με το chipset και τη μνήμη RAM του τηλεφώνου.

Η συσκευή με αριθμό μοντέλου 22021211RG έχει το λειτουργικό σύστημα Android 12 και ενσωματωμένη μνήμη RAM 8 GB.

Poco F4, Poco F4: Εμφανίζεται στο Geekbench ως ένα ανανεωμένο Redmi K40S

Tο όνομα της μητρικής πλακέτας “munch”που εντοπίστηκε υποδηλώνει ένα chipset Qualcomm Snapdragon 870 μέσα. Οι προδιαγραφές είναι αρκετά παρόμοιες με το Redmi K40S που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην Κίνα, υποδηλώνοντας ότι το Poco F4 μπορεί να είναι ένα rebrand για την παγκόσμια αγορά.

Όσον αφορά στις προδιαγραφές, το Poco F4 πιθανότατα θα έρχεται με οθόνη Full HD+ AMOLED 6,67 ιντσών που υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, HDR10+, Dolby Vision και επίσης θα διαθέτει 1300 nits φωτεινότητας. Το σύστημα κάμερας θα μπορούσε να είναι ένα τριπλό, αποτελούμενο από μια κύρια κάμερα 48MP, μια 8MP και μια κάμερα macro 2MP. Ακόμα, θα έχει μια μπαταρία 4.500 mAh και υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 67 W.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
χρηστος

Τη στιγμη που το F3 πριν εναν χρονο που βγηκε ειχε snapdragon 870, 6,67 οθονη, 4.520 μπαταρία και μονο στα 67W φορτισης διαφέρει, δεν ειναι κουλό να βγει το ιδιο ακριβως μοντέλο σαν αναβαθμιση;

Φευγάτος

Όχι γιατί το νέο POCO F4 θα κάμερα που θα ανταγωνίζεται τα flagships, ο μόνος τομέας που υστερούσε. Επίσης και έκδοση 12GB/256GB, μακάρι να είχε και sd card και 3,5 jack για ακουστικά θα ήταν το τέλειο κινητό.

Smart

Εγώ κανει την σύγκριση είναι το ίδιο με το F3 που έχω μικρές διαφορές στην μπαταρία. Μένω στο f3

Αλέκο

Έχω ερώτηση για το F3. Επειδή δεν έχει 3.5αρα θύρα ακουστικών, όταν θέλω να παίξω fps παιχνιδάκι ενώ το φορτίζω, έχουν lag τα Bluetooth ακουστικά;

Δημήτρης

Θα βγει poco f4 με sd 870, f4pro με dimensity 8100….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.