Poco M2 Pro: Επίσημα με Snapdragon 720G, γρήγορη φόρτιση 33W και πολύ χαμηλή τιμή

Poco M2 Pro, Poco M2 Pro: Επίσημα με Snapdragon 720G, γρήγορη φόρτιση 33W και πολύ χαμηλή τιμή

Πριν από λίγες ώρες, η θυγατρική της Xiaomi παρουσίασε το Poco M2 Pro, το οποίο θυμίζει αρκετά το Redmi Note 9 Pro ή Note 9S και έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με το smartphone της Redmi.

Χαρακτηριστικά

Το M2 Pro έχει οθόνη 6,67 ίντσες FHD+ LCD, με punch hole στο κέντρο, το οποίο φιλοξενεί μία κάμερα με αισθητήρα 16MP. Στο εσωτερικό του smartphone υπάρχει ο Snapdragon 720G. Τον επεξεργαστή συνοδεύουν 4GB ή 6GB μνήμη RAM και 64GB ή 128GB αποθηκευτικός χώρος.

Το Poco M2 Pro έχει τέσσερις πίσω κάμερες. Την κύρια 48MP με διάφραγμα f/1.8, συνοδεύουν μία ευρυγώνια 8MP με διάφραγμα f/2.2, ένας αισθητήρας βάθους 2MP με διάφραγμα f/2.4, και ένας macro 5MP με autofocus.

Η μπαταρία του M2 Pro έχει χωρητικότητα 5.000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 33W. Επιπλέον το smartphone τρέχει Android 10, υποστηρίζει Bluetooth 5.0, έχει θύρα ακουστικών και USB type-C, πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, και IR.

Poco M2 Pro, Poco M2 Pro: Επίσημα με Snapdragon 720G, γρήγορη φόρτιση 33W και πολύ χαμηλή τιμή

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Poco M2 Pro θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου στην Κίνα και ενδεχομένως αργότερα σε περισσότερες αγορές. Η τιμή της μικρής έκδοσης με τα 4GB μνήμη RAM και τα 64GB αποθηκευτικό χώρο είναι ₹13,999 ή περίπου 166 ευρώ, της μεσαίας που διαθέτει 6GB μνήμη RAM και τα 64GB αποθηκευτικό χώρο διαμορφώνεται στα ₹14,999 ή περίπου 178 ευρώ, και η μεγάλη έκδοση με τα 6GB μνήμη RAM και τα 128GB αποθηκευτικό χώρο τιμολογείται στα ₹16,999 ή περίπου 201 ευρώ.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GREG

Η πλάτη του θυμίζει έντονα το Huawei Mate 20Pro με την διχρωμία που είχε το Huawei Mate 10Pro. Πληροφορίες για τα υλικά του Poco M2 Pro ??? ΜΗΔΈΝ !!! όπως δεν έχουμε μάθει για τα υλικά του Poco F2 Pro. Αναρωτιέμαι γιατί ενώ τα προηγούμενα χρόνια έπεφτε πολύ αναφορά για τα υλικά (αλουμίνιο, γυαλί κλπ) και την ποιότητα των SmartPhone, εδώ και κανένα χρόνο κανένα Ελληνικό Site ή Ελληνικό κανάλι στο Yotube δεν μιλάει για τα υλικά και την ποιότητα των SmartPhone που παρουσιάζουν, μας κουράζετε μιλώντας 3 ώρες για το πόσες κάμερες έχουν και για τα Fake Megapixel των καμερών των Smartphone αλλά δεν βλέπουμε καμία αναφορά στα υλικά και την ποιότητα του κινητού και το για πόσο θα το υποστηρίζει με UpDate η εταιρία, όπως και ότι περνάει στο ντούκου το γεγονός πως πολλές εταιρίες πλέον έχουν αφαιρέσει τα ακουστικά που ζήτημα είναι να κοστίζουν στα εργοστάσια 1.5€-2€, και πως το 90% των SmartPhone στην Ελλάδα δεν έχουν θήκη μέσα γιατί την αφαιρούν οι Έλληνες εισαγωγείς την ίδια ώρα που τα ίδια κινητά σε άλλες χώρες στην συσκευασία περιέχουν κανονικότατα θήκη. (υγ. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως, στα 22 χρόνια που έχω κινητά τηλέφωνα δεν έχω βάλει θήκη ούτε μια… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.