Poco M2 Pro: Με Snapdragon 720G και 6GB μνήμη RAM στο Geekbench

Poco M2 Pro, Poco M2 Pro: Με Snapdragon 720G και 6GB μνήμη RAM στο Geekbench

Η θυγατρική της Xiaomi επέστρεψε δυναμικά μετά από αρκετό καιρό που βρισκόταν σε αδράνεια. Τώρα, η εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο της μοντέλο, το οποίο θα είναι το Poco M2 Pro.

Πρόσφατα, η Poco ανακοίνωσε ότι στις 7 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει ένα online event στο οποίο θα παρουσιάσει το επόμενο της smartphone. Για την προώθηση του M2 Pro, η εταιρεία χρησιμοποιεί το #FeelTheSurge που κατά πάσα πιθανότητα αφορά την ταχύτητα φόρτισης.

Τι αποκαλύπτει το Geekbench

Το Poco M2 Pro εμφανίστηκε στην πλατφόρμα μέτρησης επιδόσεων Geekbench και διαθέτει επεξεργαστή της Qualcomm χρονισμένο στα 1.80GHz και 6GB μνήμη RAM, επιπλέον τρέχει Android 10. Όσον αφορά τις επιδόσεις του, στη Single-Core δοκιμή σημείωσε 554 πόντους και στη Multi-Core δοκιμή 1.757 πόντους.

Κατά τα άλλα, κυκλοφορούν αναφορές που θέλουν το M2 Pro να είναι rebrand έκδοση του Redmi Note 9 Pro. Αν οι αναφορές ισχύουν, τότε το smartphone θα έχει οθόνη 6,67 ιντσών LCD με ανάλυση FHD+, πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, και τον Snapdragon 720G.

Επίσης, το Poco M2 Pro θα έχει τέσσερις πίσω κάμερες, την κύρια 64MP θα συνοδεύουν μία ultrawide 8MP, ένας macro αισθητήρας 5MP, και ένας αισθητήρας βάθους 2MP. Η selfie κάμερα θα είναι 16MP τοποθετημένη σε punch hole και η μπαταρία 5.000mAh θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 30W.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones featured POCO Xiaomi

Poco X6 & Poco X6 Pro: Επίσημα με βελτιωμένα chipset

H Poco, το brand της Xiaomi, παρουσίασε τα τελευταία μέλη της σειράς Poco X – το Poco X6 και το Poco X6 Pro.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco M6 Pro: Με SD 4 Gen 2 SoC, κάμερα 50MP και οθόνη 90Hz

H Poco παρουσίασε το Σάββατο το Poco M6 Pro, το οποίο τροφοδοτείται από το Snapdragon 4 Gen 2 SoC και διατίθεται σε δύο διαμορφώσεις μνήμης.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco F5 Pro: Στο Geekbench με Snapdragon 8 Gen 1

Το Poco F5 Pro, το οποίο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, αναμένεται να είναι ένα rebranded Redmi K60 που κυκλοφόρησε στην Κίνα τον Δεκέμβριο.