Poco M3: Επίσημα με τεράστια μπαταρία, 48MP κάμερα και τιμή $149

Poco, Poco M3: Επίσημα με τεράστια μπαταρία, 48MP κάμερα και τιμή $149

H Poco ανακοίνωσε και επίσημα τη νέα της οικονομική πρόταση M3, η οποία προσφέρει τεράστια μπαταρία, 48MP κάμερα και έρχεται με τιμή $149. Η συσκευή έρχεται με οθόνη LCD 6,53 ιντσών ανάλυσης FHD+, με ρυθμό ανανέωσης 60Hz και προστασία Gorilla Glass 3.

Χαρακτηριστικά

Αν και έχει μικρά bezel περιμετρικά, βλέπουμε το chin στο κάτω μέρος να είναι αισθητό, ενώ η selfie κάμερα των 8MP φιλοξενείται σε notch τύπου waterdrop. Στο εσωτερικό του Poco M3 βρίσκουμε το Snapdragon 662 SoC, το οποίο είναι κατασκευασμένο στα 11nm, συνοδευόμενο από 4GB μνήμης RAM και 64GB ή 128GB αποθηκευτικού χώρου.

Αυτό που κάνει εντύπωση από την πρώτη ματιά είναι η περίεργη εμφάνιση του Poco M3 στο πίσω μέρος. Το τριπλό σύστημα κάμερας με κύριο αισθητήρα 48MP, 2MP macro και 2MP αισθητήρα βάθους βρίσκεται τοποθετημένο στα αριστερά, με τους αισθητήρες να στοιχίζονται κάθετα. Όμως, το camera module είναι σα να επεκτείνεται σε όλο το πάνω μέρος της συσκευής.

Poco, Poco M3: Επίσημα με τεράστια μπαταρία, 48MP κάμερα και τιμή $149

Η υπόλοιπη πλάτη της συσκευής είναι πλαστική, αλλά καλύπτεται από ειδικό φινίρισμα κατά των δαχτυλιών και έρχεται σε τρία χρώματα: POCO Yellow, Cool Blue και Power Black. Η τεράστια μπαταρία του Poco M3 ανέρχεται στα 6.000mAh και υποστηρίζει γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 18W, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φορτίσει ενσύρματα στα 18W και άλλες συσκευές σας.

Η εταιρεία εκτιμά ότι η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει έως και 5 μέρες ήπιας χρήσης, 3 μέρες κανονικής χρήσης και μιάμιση ημέρα βαριάς χρήσης. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το Poco M3 διαθέτει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο power button, IR blaster και στερεοφωνικά ηχεία.

Poco, Poco M3: Επίσημα με τεράστια μπαταρία, 48MP κάμερα και τιμή $149

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Poco M3 θα ξεκινήσει να πωλείται από τις 27 Νοεμβρίου μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας, χωρίς να γνωρίζουμε προς το παρόν σε ποιες αγορές. Η τιμή του για την ημέρα Black Friday θα ανέρχεται στα 129 δολάρια και 149 δολάρια για τις εκδόσεις 64GB και 128GB αντίστοιχα, ενώ στη συνέχεια θα πωλείται κανονικά έναντι 149 και 169 δολαρίων αντίστοιχα.

Σύντομα θα ανακοινωθούν νέα και για τη διάθεσή του στην ελληνική αγορά. Επίσημος διανομέας των προϊόντων POCO στην Ελλάδα και στην Κύπρο είναι η Info Quest Technologies.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχαλης

Το θέλω αλλά ήθελα και άλλα χαρακτηριστικά

KnightRider

2 πολύ μεγάλα άκυρα:

  • Εγγραφή βίντεο 1080p στα 30fps… Αν είναι δυνατόν !!! μου έχεις και 48MP κάμερα…
  • Snapdragon 662… Βάλε τον 720G καλύτερα !!!
Last edited 3 years πριν by KnightRider
Αλέξανδρος

Στα 149€; Προσωπικά λέω να σε πληρώσουν και από πάνω.
Σε τέτοια τιμή και με αυτά που προσφέρει η συσκευή είναι προφανές πως κοιτάζουν τον μέσο χρήστη για κάτι πραγματικά αξιόλογο με βάση την τιμή του.

KnightRider

Είναι κοροϊδία να πάρεις το M3 – με ~150€ καλύτερα να πάρεις το Redmi Note 8 που είναι σχεδόν το ίδιο κινητό αλλά εκεί έχεις Snapdragon 665,,4Κ εγγραφή βίντεο,,καλύτερη selfie κάμερα και οθόνη Gorilla Glass 5 (το M3 έχει Glass 3).

Last edited 3 years πριν by KnightRider
Αλέξανδρος

Δεν αντιλέγω αλλά είναι περσινό μοντέλο και δεν έχει και στερεοφωνικά ηχεία (λεπτομέρεια αλλά μετράει).
Επίσης, το Μ3 έχει τόσο τιμή εκκίνησης, σε λίγους μήνες θα κοστίζει γύρω στα 110/120€.
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως αναφέρεται σε ανθρώπους που θέλουν κάτι φθηνό και να κάνουν αξιοπρεπώς την δουλειά τους.

KnightRider

Για 120€ οκ αλλά το να μην έχει 4Κ εγγραφή βίντεο ενώ το υποστηρίζει το chip είναι κάπως γιατί υποτίθεται φοράει super camera

φιλος

Μουφα/εμπορικο 4κ τραβανε τα κινητα της κατηγοριας, αν το υποστηριζει το τσιπ με μια gcam θα ειναι κομπλε λογικα..

George

Tο δικό μου υποστηρίζει 4Κ εγγραφή βίντεο, αλλά δεν την χρησιμοποιώ ποτέ, γιατί απλά ο όγκος του βίντεο εγγραφής 4Κ είναι απλά… τεράστιος. Μεγάλο πλεονέκτημα η τεράστια μπαταρία, τα διπλά ηχεία και φυσικά η κάμερα των 48mp. ‘Ολα αυτά δεν τα βρίσκεις αλλού σε αυτή την τιμή. Με 40 ευρώ περισσότερα, μόνο την κάμερα των 48mp. Μεγαλύτερο μειονέκτημα ο επεξεργαστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.