POCO M3: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 159 ευρώ

, POCO M3: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 159 ευρώ

Το νέο POCO M3 ξεκίνησε να πωλείται στην Ελλάδα με τιμή 159 ευρώ. Διαθέτει οθόνη FHD+ 6,53 ιντσών LCD με ανάλυση 2340×1080 pixel, μαζί με αντίθεση χρώματος 1.500:1 και αναλογία απεικόνισης 19,5:9 για εντυπωσιακή εμπειρία θέασης και ψυχαγωγίας, ενώ διαθέτει, επίσης, πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Με μπαταρία στα 6000mAh και φορτιστή 18W, προσφέρει πολλές ώρες απρόσκοπτης χρήσης χωρίς συμβιβασμούς.

Διαθέτει τριπλή κάμερα 48 Megapixel που υποστηρίζεται από macro φακό 2 Megapixel και αισθητήρα βάθους 2 Megapixel και selfie camera των 8 Megapixel. Επιπλέον φέρει νυχτερινή λειτουργία για βελτιωμένη λήψη φωτογραφιών σε σκοτεινά περιβάλλοντα, ενισχύοντας την αντίθεση χρώματος, ενώ η εστίαση χρώματος μπορεί να ενισχύσει συγκεκριμένους χρωματικούς τόνους για να γίνεται διακριτό το περιβάλλον της λήψης.

Με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 662, 4GB μνήμη RAM και 64GB ενσωματωμένης μνήμης, το POCO M3 προσφέρει μία ευχάριστη και ομαλή εμπειρία σε παιχνίδια και βίντεο και δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύονται φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης καταλαμβάνοντας τον μισό χώρο από ό,τι συνήθως.

Τέλος το σύστημα διπλών ηχείων και προστατευτικό κατά της σκόνης, που διαθέτει, εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας surround ήχο με δυνατά μπάσα για εντυπωσιακή εμπειρία ψυχαγωγίας σε εσωτερικούς χώρους.

Το νέο POCO M3 είναι διαθέσιμο στο δίκτυο συνεργατών της Info Quest Technologies με εγγύηση 2 χρόνια.

Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nightfalls 😈

Πολύ ωραίο mid range τηλέφωνο σέ χαρακτηριστικά σέ τιμή πολύ ανταγωνιστική… μπράβο αξιόλογη εταιρεία με μέλλον ελπίζω και στην Ελλάδα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.