Poco M3: Τα πρώτα renders της συσκευής παρουσιάζουν έναν ιδιάιτερο σχεδιασμό

Poco M3, Poco M3: Τα πρώτα renders της συσκευής παρουσιάζουν έναν ιδιάιτερο σχεδιασμό

Το Poco M3 αναμένεται να ανακοινωθεί στις 24 Νοεμβρίου, όμως ήδη έχουμε τα πρώτα renders της συσκευής που δείχνουν περίεργο σχεδιασμό. Όπως ήδη γνωρίζουμε, το Poco M3 θα έρθει με οθόνη 6,53 ιντσών, ενώ βλέπουμε ότι θα έχει notch τύπου waterdrop για τη selfie κάμερα, αλλά και μεγάλο chin στο κάτω μέρος.

Αυτό που μας προκαλεί εντύπωση είναι η πλάτη του Poco M3. Σύμφωνα με τα renders, θα δούμε τριπλό σύστημα κάμερας, ενώ το camera module θα πηγαίνει οριζόντια σε όλο το πάνω μέρος της πλάτης. Δυστυχώς δε μπορούμε να καταλάβουμε αν και πόσο εξέχει από την υπόλοιπη συσκευή, πάντως μας θυμίζει αρκετά το OnePlus 8T Cyberpunk 2077 edition που έχει ήδη ανακοινωθεί.

Το Poco M3 θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, κίτρινο και μπλε χρώμα. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως στο εσωτερικό της συσκευής θα δούμε το Snapdragon 662 SoC, συνοδευόμενο από 4GB μνήμης RAM και 6.000mAh μπαταρία. Επίσης, μπορεί να το δούμε μελλοντικά ως Redmi Note 10 4G στην αγορά της Κίνας.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones featured POCO Xiaomi

Poco X6 & Poco X6 Pro: Επίσημα με βελτιωμένα chipset

H Poco, το brand της Xiaomi, παρουσίασε τα τελευταία μέλη της σειράς Poco X – το Poco X6 και το Poco X6 Pro.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco M6 Pro: Με SD 4 Gen 2 SoC, κάμερα 50MP και οθόνη 90Hz

H Poco παρουσίασε το Σάββατο το Poco M6 Pro, το οποίο τροφοδοτείται από το Snapdragon 4 Gen 2 SoC και διατίθεται σε δύο διαμορφώσεις μνήμης.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco F5 Pro: Στο Geekbench με Snapdragon 8 Gen 1

Το Poco F5 Pro, το οποίο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, αναμένεται να είναι ένα rebranded Redmi K60 που κυκλοφόρησε στην Κίνα τον Δεκέμβριο.