Poco M3: Θα έρθει Ευρώπη με τιμή 150 Ευρώ και 48MP κάμερα;

Poco, Poco M3: Θα έρθει Ευρώπη με τιμή 150 Ευρώ και 48MP κάμερα;

Το Poco M3 ανακοινώνεται και επίσημα στις 24 Νοεμβρίου, όμως μία διαρροή αναφέρει τη τιμή του στην Ευρώπη αλλά και λεπτομέρειες για την κάμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας 91Mobiles, η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, με τη φθηνότερη να έρχεται από 150 ευρώ.

Συγκεκριμένα, η μία έκδοση θα προσφέρει 4GB μνήμης RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου και θα κοστίζει από 150 έως και 160 ευρώ. Παράλληλα, η έκδοση με διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο 128GB θα έχει τιμή από 170 με 180 ευρώ. Επίσης, όλες οι εκδόσεις του Poco M3 θα έρθουν με κύριο αισθητήρα 48MP, χωρίς να γνωρίζουμε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της κάμερας.

Η Poco όμως μας δίνει και αυτή μερικά στοιχεία για τη συσκευή. Σύμφωνα με τα teasers της εταιρείας, το M3 θα έρθει με οθόνη 6,53 ιντσών με waterdrop notch, Snapdragon 662 SoC και μεγάλη μπαταρία 6.000mAh. Πέραν της Ευρώπης, η συσκευή θα κυκλοφορήσει και στη Μαλαισία. Περιμένουμε λοιπόν λίγες ώρες ακόμα για την επίσημη ανακοίνωση.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured POCO Xiaomi

Poco X6 & Poco X6 Pro: Επίσημα με βελτιωμένα chipset

H Poco, το brand της Xiaomi, παρουσίασε τα τελευταία μέλη της σειράς Poco X – το Poco X6 και το Poco X6 Pro.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco M6 Pro: Με SD 4 Gen 2 SoC, κάμερα 50MP και οθόνη 90Hz

H Poco παρουσίασε το Σάββατο το Poco M6 Pro, το οποίο τροφοδοτείται από το Snapdragon 4 Gen 2 SoC και διατίθεται σε δύο διαμορφώσεις μνήμης.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco F5 Pro: Στο Geekbench με Snapdragon 8 Gen 1

Το Poco F5 Pro, το οποίο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, αναμένεται να είναι ένα rebranded Redmi K60 που κυκλοφόρησε στην Κίνα τον Δεκέμβριο.

Smartphones POCO

Τα νέα POCO X5 Pro 5G και POCO X5 5G κυκλοφόρησαν στη χώρα μας

H POCO, η αγαπημένη εταιρεία της νέας γενιάς φανατικών της τεχνολογίας, ανακοινώνει την κυκλοφορία των νέων POCO X5 Pro 5G και POCO X5 5G στην ελληνική αγορά.