POCO M4 Pro 5G: Επίσημα με MediaTek Dimensity 810 και τεχνολογία φόρτισης 33W Pro

, POCO M4 Pro 5G: Επίσημα με MediaTek Dimensity 810 και τεχνολογία φόρτισης 33W Pro

H POCO ανακοινώνει την παγκόσμια κυκλοφορία του POCO M4 Pro 5G στη μεσαία κατηγορία με επεξεργαστή MediaTek Dimensity 810 επεξεργαστή 6nm, και αποτελεί μια έξυπνη και προσιτή επιλογή. Το POCO M4 Pro 5G είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα: POCO Yellow, Power Black και Cool Blue και σε τρεις εκδοχές 4GB + 64GB, 6GB + 128GB, και 8GB + 128GB (Ινδονησία μόνο). Σύντομα θα ακολουθήσουν νέα σε σχέση με την διαθεσιμότητα στην Ελληνική αγορά.

Το POCO M4 Pro 5G δημιουργήθηκε ειδικά για προβολή άριστου επιπέδου βίντεο και εμπειρίες gaming, χωρίς όμως να “ξεφεύγει” η τιμή του. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής MediaTek Dimensity 810 αποτελεί μεγάλο άλμα για τις επιδόσεις και την ποιότητα της συσκευής, συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά.

Σχεδιασμένoς στα 6nm ο επεξεργαστής του POCO M4 Pro 5G είναι από τη φύση του ενεργειακά αποδοτικός. Η μπαταρία της συσκευής κρατάει περισσότερο, ακόμα και όταν τροφοδοτεί ταυτόχρονα τους δυο εντυπωσιακούς πυρήνες Cortex-A76, που τρέχουν στα 2.4GHz, τους έξι ARM Cortex-A55 πυρήνες απόδοσης που τρέχουν στα 2.0GHz και μια μοντέρνα κάρτα γραφικών τύπου ΑRM Mali-MC2 στα 1068ΜΗz.

, POCO M4 Pro 5G: Επίσημα με MediaTek Dimensity 810 και τεχνολογία φόρτισης 33W Pro

Έχει οθόνη LCD 6.6 ιντσών FullHD+ 90Hz και διπλή κάμερα 50MP και 8MP Ultra-Wide. Η μπροστινή selfie κάμερα είναι 16MP.

Η συσκευή διαθέτει και άλλα χαρακτηριστικά αντίστοιχα με αυτά μιας ναυαρχίδας, όπως προσαρμόσιμη συνδεσιμότητα μέσω του ενσωματωμένου modem 5G καθώς και dual 5G standby, μαζί με τεχνολογία UFS 2.2 για ταχύτερη σειριακή εγγραφή και ταυτόχρονη λειτουργία εφαρμογών.

Στην πράξη φαίνονται οι αποδείξεις – και το POCO M4 Pro 5G είναι η πρώτη συσκευή της σειράς Μ που προσφέρει τεχνολογία φόρτισης 33W Pro. Πρόκειται για την πιο γρήγορη φόρτιση στην κατηγορία του. Χάρη στον φορτιστή 33W που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, η μπαταρία 5000mAh του POCO M4 Pro 5G φορτίζει στο 100% της σε μόλις 59 λεπτά.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.