Poco M4 Pro 5G: Θα ανακοινωθεί στις αρχές Νοεμβρίου

, Poco M4 Pro 5G: Θα ανακοινωθεί στις αρχές Νοεμβρίου

Ένας μήνας μένει περίπου μέχρι την επίσημη παρουσίαση του Poco M4 Pro 5G, το οποίο θα αντικαταστήσει το Poco M3 Pro. Η πιο πιθανή ημερομηνία για την παρουσίαση είναι οι αρχές Νοεμβρίου και όχι τα τέλη Οκτωβρίου.

Στον βασικό εξοπλισμό του Poco M4 Pro 5G θα συμπεριλαμβάνεται ο επεξεργαστής MediaTek Dimensity, ο οποίος θα υποστηρίζει σύνδεση 5G και θα μπορεί να προσφέρει ταχεία φόρτιση 33W, ενώ το προηγούμενο μοντέλο υποστήριζε μέγιστη ταχύτητα φόρτισης 18W.

Σε αυτή τη φάση δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του Poco M4 Pro 5G, ενώ αναμένονται αρκετά teasers τα οποία θα προκύψουν στα social media της εταιρείας σταδιακά. Το νέο μοντέλο αναμένεται να έχει παγκόσμια καριέρα, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει την έναρξη της εμπορικής του πορείας από την Ινδία.

Σε κάθε περίπτωση, το Poco M4 Pro 5G ίσως και να κινείται στις παρυφές της mid range κατηγορίας, ρίχνοντας κλεφτές ματιές προς την κατεύθυνση του high end.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gharlito

Ποτέ ξανά Poco ή Xiaomi αν δε διορθώσουν το λογισμικό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones featured POCO Xiaomi

Poco X6 & Poco X6 Pro: Επίσημα με βελτιωμένα chipset

H Poco, το brand της Xiaomi, παρουσίασε τα τελευταία μέλη της σειράς Poco X – το Poco X6 και το Poco X6 Pro.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco M6 Pro: Με SD 4 Gen 2 SoC, κάμερα 50MP και οθόνη 90Hz

H Poco παρουσίασε το Σάββατο το Poco M6 Pro, το οποίο τροφοδοτείται από το Snapdragon 4 Gen 2 SoC και διατίθεται σε δύο διαμορφώσεις μνήμης.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco F5 Pro: Στο Geekbench με Snapdragon 8 Gen 1

Το Poco F5 Pro, το οποίο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, αναμένεται να είναι ένα rebranded Redmi K60 που κυκλοφόρησε στην Κίνα τον Δεκέμβριο.