Poco: Το νέο λογότυπο Made of Mad

, Poco: Το νέο λογότυπο Made of Mad

Η Poco ανακοίνωσε πρόσφατα το νέο λογότυπο και μασκότ της εταιρείας καθώς και το νέο τους tagline – Made of Mad. Η νέα ταυτότητα της εταιρείας θα ισχύει προς το παρόν αποκλειστικά για το ινδικό παράρτημα. Η νέα μασκότ, που θυμίζει συνδυασμό από emoji, είναι κομμάτι του νέου λογότυπου. Το νόημα πίσω από χαρακτηριστικά του σχεδιασμού του μπορείτε να το δείτε στις παρακάτω εικόνες.

Η Poco ξεκίνησε ως sub-brand της Xiaomi το 2018, με κοινό τους να είναι οι θιασώτες της εταιρείας που προτιμούν budget προϊόντα. Η μάρκα έγινε ανεξάρτητη την περασμένη χρονιά και τώρα λειτουργεί ξεχωριστά από τη Xiaomi. Ωστόσο, παρά την επιμονή της εταιρείας να γίνει πλήρως ανεξάρτητη, η Poco εξακολουθεί να μοιράζεται την κατασκευή και το hardware της με συσκευές Xiaomi.

Σύμφωνα με την Counterpoint Research, η Poco είναι πλέον η τρίτη μεγαλύτερη, κατ ‘όγκο από τις διαδικτυακές πωλήσεις, μάρκα smartphone στην Ινδία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.