Poco x3: Διαρροή hands-on βίντεο και τιμής λίγο πριν την παρουσίαση

, Poco x3: Διαρροή hands-on βίντεο και τιμής λίγο πριν την παρουσίαση

Αν και αναμένεται να ανακοινωθεί στις 7 Σεπτεμβρίου, το Poco X3 NFC δε φαίνεται να είναι και το καλύτερο μυστικό της εταιρείας, καθώς ήδη έχουμε δει να περνάει από το GeekBench ενώ ένα hands-on βίντεο από το κανάλι Techvideos TV στο YouTube μας αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για την επερχόμενη συσκευή.

Το εν λόγω βίντεο δεν είναι διαθέσιμο πλέον, όμως o χρήστης @yabhishekhd στο Twitter πρόλαβε να βγάλει screenshot και να μας δώσει όλες τις πληροφορίες. Όπως περιμέναμε, το Poco X3 NFC θα είναι το πρώτο smartphone που θα κυκλοφορήσει με Snapdragon 732G, θα έχει τετραπλό σύστημα κάμερας με κύριο αισθητήρα 64MP και οθόνη 6,67 ιντσών τεχνολογίας LCD και ανάλυσης FHD+, με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz.

, Poco x3: Διαρροή hands-on βίντεο και τιμής λίγο πριν την παρουσίαση

Αυτή τη φορά φαίνεται πως δεν είναι κάποια rebranded συσκευή της Xiaomi, αλλά μία εντελώς νέα συσκευή. Επίσης, η οθόνη θα έχει κεντρική οπή για τη κύρια κάμερα, θα έχει MIUI 12 προεγκατεστημένο αλλά και μεγάλη μπαταρία 5.160mAh. Το Poco X3 NFC θα κυκλοφορήσει με τιμή περίπου 190 ευρώ με 6GB μνήμης RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Μαζί θα κυκλοφορήσει και μία premium έκδοση στα 225 ευρώ, η οποία υποθέτουμε ότι θα έχει περισσότερη RAM και/ή αποθηκευτικό χώρο.

Πηγή
Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sof

Στο aliexpress έχει αρχική τιμή από 800 ευρώ 🤨🤔

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones featured

Ulefone Armor Pad 3 Pro: Tablet με μπαταρία 33.280 mAh που δε νιώθει τίποτα

Η Ulefone θα αποκαλύψει ένα νέο ανθεκτικό tablet με το όνομα Armor Pad 3 Pro το οποίο θα έρχεται με εκπληκτική μπαταρία 33.280 mAh.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.