Poco X3 NFC: Έρχεται με τιμή από 229 ευρώ και τετραπλή κάμερα

, Poco X3 NFC: Έρχεται με τιμή από 229 ευρώ και τετραπλή κάμερα

Όπως περιμέναμε, η Poco ανακοίνωσε και επίσημα το πρώτο smartphone στον κόσμο με το νέο επεξεργαστή μεσαίας κατηγορίας της Qualcomm. Ο λόγος για το Poco X3 NFC, το οποίο έρχεται εξοπλισμένο με το Snapdragon 732G SoC, ενώ προσφέρει και μεγάλη μπαταρία 5.160mAh, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης στα 33W και θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών.

Στο εμπρόσθιο μέρος του Poco X3 NFC βρίσκουμε την οθόνη των 6,67 ιντσών τεχνολογίας LCD, με ανάλυση FHD+ και αναλογία 20:9. Η οθόνη του μπορεί να φτάσει έως και τα 120Hz ρυθμού ανανέωσης, με 240Hz ρυθμού δειγματοληψίας αφής, για smooth εμπειρία χρήσης και gaming. Υπάρχει μία οπή στο κέντρο του πάνω μέρους της οθόνης, όπου φιλοξενείται η selfie κάμερα των 20MP με f/2.2 και τεχνολογία pixel binning, για ακόμα καλύτερες λήψεις, ενώ βλέπουμε μικρά bezel περιμετρικά με λίγο μεγαλύτερο chin στο κάτω μέρος.

, Poco X3 NFC: Έρχεται με τιμή από 229 ευρώ και τετραπλή κάμερα

Στο πίσω μέρος του Poco X3 NFC βλέπουμε το τετραπλό σύστημα κάμερας σε στρόγγυλο module, αν και λίγο περίεργο, με κύριο αισθητήρα Sony IMX682 στα 64MP με f/1.73. Επίσης, υπάρχει ένας αισθητήρας 13MP (f/2.2) για ultra-wide λήψεις με οπτικό πεδίο 119 μοιρών και 2 αισθητήρες 2MP, με τον έναν να λειτουργεί ως αισθητήρας βάθους και τον άλλον να είναι για τις macro λήψεις. Η Poco ενσωματώνει τεχνολογίες AI στην κάμερα, όπως Night Mode, ShootSteady και Skyscaping 3.0, με την υπόσχεση για καλύτερες λήψεις βίντεο και φωτογραφιών σε όλες τις συνθήκες.

Η συσκευή προσφέρει stereo ήχο χάρη στα δύο της ηχεία, ενώ έχει και πιστοποίηση IP53 για προστασία από πιτσιλιές νερού και σκόνης. Η οθόνη προστατεύεται από Gorilla Glass 5, με το πίσω μέρος να είναι polycarbonate πλαστικό. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων είναι ενσωματωμένος στο power button. Επίσης, στοχεύοντας τις καλύτερες επιδόσεις, η Poco έχει ενσωματώσει LiquidCool Technology 1.0 Plus, δηλαδή συνδυασμό heat pipe και graphite sheet για χαμηλότερες θερμοκρασίες.

, Poco X3 NFC: Έρχεται με τιμή από 229 ευρώ και τετραπλή κάμερα

Το Poco X3 NFC θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μία με 6GB μνήμης RAM και 64GB εσωτερικού χώρου και μία με 6GB RAM και 128GB εσωτερικού χώρου. Η φθηνότερη έκδοση θα κοστίζει 229 ευρώ, με την ακριβότερη να φτάνει τα 269 ευρώ. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, Shadow Gray και Cobalt Blue, ενώ θα είναι διαθέσιμη από αύριο παγκοσμίως, με τιμή έως τις 11 Σεπτεμβρίου από 199 ευρώ και 249 ευρώ για τις δύο εκδόσεις αντίστοιχα.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Ανακαλυψαν το nfc και το αναγραφουν στο ονομα του μοντελου?
Ποσο μπροστα οι κινεζοι

John

Ενώ η sony που ανακάλυψε το λατινικό ii είναι έτη φωτός μπροστά! Lol

Anon

Κάτσε να δεις τι θα γίνει στην apple όταν ανακαλύψουν το in-display fingerprint.

Μπλεκ

Έχω εδώ κ ένα χρόνο το Red Mi 8pro με τ οθόνη στα 6.53.. Κ περίμενα ένα κινητό με μεγαλύτερη οθόνη κ τα 6.67 μου ακούγονται οκ κ από τιμή δεν θέλω να ανέβω πάνω από 250..

John

Η Xiaomi για άλλη μια φορά διαλύει τον ανταγωνισμό.
Έχει τα πάντα: Μεγάλη οθόνη , 120 Hz , 5120 mah μπαταρία , 33 watt fast charging , γρήγορος και αποδοτικός ενεργειακά επεξεργαστής , liquid cooling , stereo speakers , 64 mp Sony sensor , IR blaster , headphone jack κτλ
Πραγματικά δεν υπάρχει κάτι ούτε που να το πλησιάζει στα 200-250 ευρώ. Άσε που κάνει όσους δίνουν χιλιάρικά για κινητά να φαίνονται τελείως άσχετοι.

Γεωργιάδης Ιωάννης

Ακριβώς φίλε, να συμπληρώσω NFC, SD, RADIO, SAR 0,558, IP 53… Bluetooth 5.1

Last edited 3 years πριν by Γεωργιάδης Ιωάννης
ΚostantinosE

Λουκουμακι για νεα κινητο τωρα που ψαχνω αντικαταστατη. Το μονο που με προβληματιζει ειναι η lcd. Δεν ξερω αν θα την αντεξω μετα απο χρονια στις oled/amoled.

SUPS 👨‍⚖️

Δεν υπαρχει λογος να γυρισεις σε lcd κακα τα ψεμματα θα ειναι μεγαλο πισογυρισμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.