Poco X4 GT: Μάλλον είναι καθοδόν

Poco x4 gt, Poco X4 GT: Μάλλον είναι καθοδόν

Η σειρά Χ4 εγκαινιάστηκε με το Poco X4 Pro 5G είναι το πρώτο μέλος της οικογένειας X4, αλλά τώρα επιβεβαιώθηκε το όνομα του Poco X4 GT μέσω μιας λίστας βάσης δεδομένων IMEI.

Από ότι φαίνεται, η συσκευή θα παρουσιαστεί τις επόμενες εβδομάδες και αναμένεται να είναι ένα ανανεωμένο Redmi Note 11T Pro. Αυτό το μοντέλο θα περιοριστεί στην Κίνα, ενώ το Poco X4 GT θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως.

Παρά το γεγονός ότι το Redmi Note 11T Pro δεν είναι επίσης επίσημο, οι φημολογούμενες προδιαγραφές του περιλαμβάνουν οθόνη αφής 6,6″ 144 Hz IPS, Dimensity 8100 SoC, 6/8 GB μνήμης RAM, 128/256 GB αποθηκευτικού χώρου και 4.980 mAh. μπαταρία με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 67 W.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured POCO Xiaomi

Poco X6 & Poco X6 Pro: Επίσημα με βελτιωμένα chipset

H Poco, το brand της Xiaomi, παρουσίασε τα τελευταία μέλη της σειράς Poco X – το Poco X6 και το Poco X6 Pro.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco M6 Pro: Με SD 4 Gen 2 SoC, κάμερα 50MP και οθόνη 90Hz

H Poco παρουσίασε το Σάββατο το Poco M6 Pro, το οποίο τροφοδοτείται από το Snapdragon 4 Gen 2 SoC και διατίθεται σε δύο διαμορφώσεις μνήμης.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco F5 Pro: Στο Geekbench με Snapdragon 8 Gen 1

Το Poco F5 Pro, το οποίο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, αναμένεται να είναι ένα rebranded Redmi K60 που κυκλοφόρησε στην Κίνα τον Δεκέμβριο.

Smartphones POCO

Τα νέα POCO X5 Pro 5G και POCO X5 5G κυκλοφόρησαν στη χώρα μας

H POCO, η αγαπημένη εταιρεία της νέας γενιάς φανατικών της τεχνολογίας, ανακοινώνει την κυκλοφορία των νέων POCO X5 Pro 5G και POCO X5 5G στην ελληνική αγορά.