Poco X4 GT: Πιστοποιείται με NBTC – Πλησιάζει η κυκλοφορία

poco x4 gt, Poco X4 GT: Πιστοποιείται με NBTC – Πλησιάζει η κυκλοφορία

Η υπο-μάρκα Poco της Xiaomi αποκάλυψε το Poco X4 Pro 5G τον Φεβρουάριο και σύντομα έρχεται η έκδοση GT, καθώς το μοντέλο πιστοποιήθηκε με NBTC.

Το Poco X4 GT  καταχωρήθηκε στον ιστότοπο της Ταϊλανδικής αρχής πιστοποίησης με κωδικό μοντέλου 22041216G. Ωστόσο, η καταχώρηση δεν αποκαλύπτει καμία προδιαγραφή του smartphone.

poco x4 gt, Poco X4 GT: Πιστοποιείται με NBTC – Πλησιάζει η κυκλοφορία

Oι φήμες θέλουν το GT να είναι ένα rebranded Redmi Note 11T Pro που είδαμε στην Κίνα τον περασμένο μήνα. Η συσκευή τροφοδοτείται από τον Dimensity 8100 SoC, 6,6″ FullHD+ 144Hz LCD, τριπλή κάμερα 64MP, selfie 16MP και μπαταρία 5.080 mAh με ενσύρματη φόρτιση 67 W.

poco x4 gt, Poco X4 GT: Πιστοποιείται με NBTC – Πλησιάζει η κυκλοφορία

Το Redmi Note 11T Pro τρέχει MIUI 13 που βασίζεται σε Android 12 και διαθέτει έως 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικό χώρο. Διαθέτει, ακόμα, στερεοφωνικά ηχεία και συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένη στο πλάι.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.