POCO X4 Pro 5G και POCO M4 Pro κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα [τιμές]

POCO X4 Pro 5G, POCO X4 Pro 5G και POCO M4 Pro κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα [τιμές]

Τα POCO X4 Pro 5G και POCO M4 Pro έφτασαν στην ελληνική αγορά. Δύο νέα μοντέλα από την POCO για όσους θέλουν τη δύναμη στα χέρια τους και αναζητούν διασκέδαση χωρίς όρια.

POCO X4 Pro 5G

Με τριπλό σύστημα κάμερας και τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, η νέα παντοδύναμη συσκευή της POCO αποτελεί ιδανική επιλογή για τους δημιουργούς περιεχομένου. Το εντυπωσιακό μέγεθος του κύριου φακού των 108ΜΡ στα 1/1,52″ τον καθιστά ως έναν από τους αισθητήρες με την υψηλότερη ανάλυση στον κόσμο, ενώ είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται σε POCΟ. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, έναν υπερευρυγώνιο φακό 8MP και μία κάμερα micro 2MP, ενώ ένας αισθητήρας 16MP βρίσκεται στο μπροστινό μέρος. Εάν ψάχνετε για τις καλύτερες λήψεις, είτε βρίσκεστε στην κορυφή χιονισμένων βουνών είτε είστε στην καρδιά του κέντρου, ή έχετε διάθεση για μια αυθόρμητη selfie, το POCO X4 Pro 5G αιχμαλωτίζει κάθε εικόνα καθαρά και με απόλυτη ακρίβεια.

Την ίδια στιγμή, ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 695 5G κατατάσσεται ως ο πιο ενεργειακά αποδοτικός της κατηγορίας του για υψηλές επιδόσεις και ταχύτητα. Το οκταπύρηνο CPU τροφοδοτείται από δύο Arm Cortex-A78 performance πυρήνες, οι οποίοι μπορούν να αγγίξουν ταχύτητες έως και 2.2GHz. Εκτός από τα 8GB RAM, το POCO X4 Pro 5G προσφέρει 3GB επιπλέον, που προέρχονται από τα 256GB ROM της συσκευής χάρη στην τεχνολογία Dynamic RAM Expansion , καθιστώντας το ιδανικό για mobile gaming χωρίς lag και χαρίζοντας στον χρήστη μια ομαλή 5G εμπειρία.

H μεγάλη οθόνη AMOLED DotDisplay 6.67” του POCO X4 Pro 5G δεν τραβά απλώς τα βλέμματα, αλλά με ρυθμό ανανέωσης 120Hz προσφέρει μια ομαλή και καθηλωτική εμπειρία ρεαλιστικής προβολής. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η POCO χρησιμοποιεί οθόνη AMOLED στην X-series. Αυτό, σε συνδυασμό με τον ρυθμό ανάγνωσης αφής των 360Hz, σημαίνει πως το smartphone ανταποκρίνεται σε κάθε σας κίνηση αστραπιαία. Η οθόνη AMOLED ανάλυσης 2400 x 1080 FHD+ μπορεί να προσαρμόσει αυτόματα τη φωτεινότητά της ανάλογα με το περιβάλλον. Επίσης, έχοντας πιστοποίηση SGS Eye Care Certification, η οθόνη του POCO X4 Pro 5G είναι πιο φιλική για τα μάτια των χρηστών κατά τη διάρκεια μεγάλων χρονικά gaming sessions.

Τέλος, η μπαταρία της συσκευής στα 5000mAh παρέχει αυτονομία χρήσης για πάνω από μία μέρα, χωρίς περιορισμούς, ενώ σε συνδυασμό με την ταχεία φόρτιση στα 67W και την μπαταρία πλήρως φορτισμένη σε μόλις 40 λεπτά, σημαίνει ότι το άγχος της χαμηλής μπαταρίας ανήκει στο παρελθόν.

POCO X4 Pro 5G, POCO X4 Pro 5G και POCO M4 Pro κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα [τιμές]

POCO M4 Pro

Ένα πραγματικό powerhouse ψυχαγωγίας χάρη στον οκταπύρηνο MediaTek Helio G96, έναν από τους ισχυρότερους επεξεργαστές που προσφέρει μοναδικές επιδόσεις και ταχύτητες που εντυπωσιάζουν. Για να είναι, όμως, εξασφαλισμένο ότι το POCO M4 Pro λειτουργεί πάντα άριστα, το LiquidCool Technology 1.0 Plus έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να διατηρεί τη θερμοκρασία σε φυσιολογικά επίπεδα, ανεξαρτήτως της συχνότητας και της διάρκειας χρήσης της συσκευής.

Σε συνδυασμό με την πανέμορφη AMOLED FHD+ οθόνη στις 6.43 ίντσες, την πρώτη AMOLED DotDisplay σε συσκευή της σειράς POCO M, που διαθέτει 90Hz refresh rate και 180Hz touch sampling rate, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια και το αγαπημένο τους περιεχόμενο στην υψηλότερη ποιότητα, χωρίς διακοπή. Με αυτόματη προσαρμογή φωτεινότητας ανάλογα με το περιβάλλον μέχρι και 1,000 nits και πιστοποιήσεις για “Eye Care Display” και “Seamless Display” από τη SGS, η θέαση γίνεται πραγματική απόλαυση.

Για τη δημιουργία υλικού, η συσκευή έρχεται εξοπλισμένη με τριπλό ΑΙ σύστημα καμερών και με κύριο φακό στα 64ΜΡ για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που κρατάνε όλες τις στιγμές μας ζωντανές. Επιπλέον, η υπερευρυγώνια κάμερα των 8MP παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές σας από διαφορετική οπτική, χάρη σε μια ευρύτερη γωνία 118°. Ο φακός macro των 2MP μπορεί να τραβήξει εντυπωσιακές λήψεις του μικρόκοσμου που σπάνια έχουμε την ευκαιρία να δούμε με λεπτομέρεια.

Early Bird Promo
Τα νέα smartphones από την POCO είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από τις 28 Απριλίου, με ειδική έκπτωση μέχρι τις 5 Μαΐου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

POCO X4 Pro 5G, POCO X4 Pro 5G και POCO M4 Pro κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα [τιμές]

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα από τα κανάλια της FoQus, επίσημου διανομέα της POCO στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured POCO Xiaomi

Poco X6 & Poco X6 Pro: Επίσημα με βελτιωμένα chipset

H Poco, το brand της Xiaomi, παρουσίασε τα τελευταία μέλη της σειράς Poco X – το Poco X6 και το Poco X6 Pro.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco M6 Pro: Με SD 4 Gen 2 SoC, κάμερα 50MP και οθόνη 90Hz

H Poco παρουσίασε το Σάββατο το Poco M6 Pro, το οποίο τροφοδοτείται από το Snapdragon 4 Gen 2 SoC και διατίθεται σε δύο διαμορφώσεις μνήμης.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco F5 Pro: Στο Geekbench με Snapdragon 8 Gen 1

Το Poco F5 Pro, το οποίο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, αναμένεται να είναι ένα rebranded Redmi K60 που κυκλοφόρησε στην Κίνα τον Δεκέμβριο.

Smartphones POCO

Τα νέα POCO X5 Pro 5G και POCO X5 5G κυκλοφόρησαν στη χώρα μας

H POCO, η αγαπημένη εταιρεία της νέας γενιάς φανατικών της τεχνολογίας, ανακοινώνει την κυκλοφορία των νέων POCO X5 Pro 5G και POCO X5 5G στην ελληνική αγορά.