Pocophone F2: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και εικόνα screen protector

Pocophone F2, Pocophone F2: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και εικόνα screen protector

Όταν κυκλοφόρησε το Pocophone F1 ήταν το πιο οικονομικό smartphone με Snapdragon 845 και χάρη στις επιδόσεις του είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό. Τους τελευταίους μήνες ακούμε αρκετές φήμες για το Pocophone F2 και για το άγνωστο μέλλον της μάρκας Poco.

Η Poco ένα sub-brand της Xiaomi που προσφέρει συσκευές με υψηλές επιδόσεις σε χαμηλές τιμές. Όταν η Xiaomi ανακοίνωσε την Redmi και το Redmi K20 αρκετοί αναλυτές θεώρησαν πως αυτό θα είναι το τέλος της Poco.

Pocophone F2, Pocophone F2: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και εικόνα screen protector

Ωστόσο, έκανε την εμφάνιση της μία φωτογραφία η οποία δείχνει το προστατευτικό οθόνης του Xiaomi Pocophone F2. Με βάση το τζαμάκι, η συσκευή έχει λεπτά bezels, μικρό chin και waterdrop σχεδιασμό.

Επιπλέον, το Xiaomi Pocophone F2 εμφανίστηκε στο Geekbench και η καταχώρηση αποκαλύπτει πως το smartphone θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 845, 6GB μνήμη RAM και θα τρέχει Android 8.1. Η benchmark βαθμολογία της συσκευής είναι 2.473 στο single-core test και 8.633 στο multi-core test.

Πέραν όλων αυτών, εχθές ένας χρήστης του Twitter ανέφερε ότι το Pocophone F2 θα έχει AMOLED οθόνη.

Αν τα παραπάνω ισχύουν τότε βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία απογοητευτική εξέλιξη για τη σειρά Poco. Το Pocophone F1 χρησιμοποιούσε τον τελευταία γενιάς επεξεργαστή Snapdragon 845. Φέτος, όλα τα flagship smartphones και flagship killers είναι εξοπλισμένα με τον 855. Οπότε δύσκολα οι χρήστες θα προσανατολιστούν προς μία συσκευή με περσινό επεξεργαστή.

Επιπλέον, το Poco F1 είχε notch σχεδιασμό και έτρεχε επίσης Android 8.1. Βέβαια, παλαιότερη καταχώρηση στο Geekbench αποκάλυπτε εντελώς διαφορετικά στοιχεία. Οπότε, είτε κάτι τρέχει με τα συγκεκριμένα leaks, είτε η Xiaomi αποφάσισε να αναβαθμίσει τη σειρά Poco σε εντελώς διαφορετικά σημεία, ίσως τις κάμερες;

Όπως και να έχει, οι φήμες λένε ότι το Pocophone F2 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, και σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε μέχρι τώρα θα έχει τιμή γύρω στα 200€.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Εγώ δεν πιστεύω ότι θα τρέχει Android 8.1 .. Ότι κινητό έχει βγάλει η Xiaomi το 2019 έχει android 9 από την αρχή
Θα είναι λίγο άκυρο να το κάνει αυτό

VGVG

Ας έχει 845…μια χαρά είναι. Αν είναι πιο όμορφο, με καλύτερες κάμερες και με την Amoled και το αγοράζουμε μια χαρά. Την μπαταρία μη ρίξουν μόνο. Στα 200 ευρώ;;;;; Δεν το συζητώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.