Pocophone X2: Επίσημα με Snapdragon 730G, 8GB RAM και τετραπλή κάμερα

https://youtu.be/XPfZmbkmvus

Πριν λίγο η θυγατρική της Xiaomi, POCO, παρουσίασε τo πρώτο της smartphone ως ξεχωριστή εταιρεία. Φυσικά αναφερόμαστε στο Pocophone X2, ένα smartphone που οι οπαδοί των Poco περίμενα με ανυπομονησία.

Χαρακτηριστικά

Το Pocophone X2 έχει 6,67 ιντσών Full HD+ οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Το punch hole φιλοξενεί τη διπλή AI selfie κάμερα, με την κύρια να είναι στα 20MP και η δεύτερη ένας αισθητήρας βάθους 2MP.

Στο εσωτερικό του smartphone θα βρούμε τον Snapdragon 730G τον οποίο συνοδεύουν 6GB ή 8GB μνήμη RAM και 64GB, 128GB ή 256GB αποθηκευτικό χώρο. Το Pocophone X2 έχει πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία 4.500mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 27W.

Σε επίπεδο καμερών, το Pocophone X2 διαθέτει την κύρια Sony IMX686 64MP, μία ultrawide 8MP, μία macro 2MP και έναν αισθητήρα βάθους 2MP. Τέλος, το smartphone τρέχει Android 10 και έχει LiquidCool τεχνολογία.

Pocophone X2, Pocophone X2: Επίσημα με Snapdragon 730G, 8GB RAM και τετραπλή κάμερα

Τιμή και διαθεσιμότητα

To Pocophone X2 κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικές παραλλαγές. Η τιμή της 6GB/64GB είναι Rs. 15.999 ή περίπου 203€ και η έκδοση 6GB/128GB τιμολογείται στα Rs. 16.999 ή περίπου 216€, ενώ η μεγαλύτερη έκδοση με τα 8GB RAM και τα 256GB χώρο αποθήκευσης τιμολογείται στα Rs. 19.999 ή περίπου 254€.

Προς το παρόν, το smartphone θα πωλείται μόνο μέσω του Flipkart, ενώ δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το αν και πότε γίνει διαθέσιμο σε περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα και αγορές.

Pocophone X2, Pocophone X2: Επίσημα με Snapdragon 730G, 8GB RAM και τετραπλή κάμερα Pocophone X2, Pocophone X2: Επίσημα με Snapdragon 730G, 8GB RAM και τετραπλή κάμερα Pocophone X2, Pocophone X2: Επίσημα με Snapdragon 730G, 8GB RAM και τετραπλή κάμερα Pocophone X2, Pocophone X2: Επίσημα με Snapdragon 730G, 8GB RAM και τετραπλή κάμερα Pocophone X2, Pocophone X2: Επίσημα με Snapdragon 730G, 8GB RAM και τετραπλή κάμερα

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Η τιμή είναι τέλεια. Πιστεύω ότι όταν γίνει η παγκόσμια διάθεση του θα είναι γύρω στα 50€ πάνω. Πάλι καλή τιμή για αυτά που προσφέρει. Θα το πάρω μόλις είναι εφικτό

Δήμος

Ρε φίλε μοιάζει με τα άλλα καμία σχέση με το τούμπανο f1 άσχετα με τα σπεκς θα περίμεναμε κάτι καλύτερο σε σπεκς το είναι αυτός ο επεξεργαστής. Είναι μια κλάση νεώτερη από το 730 αναβάθμιση που είχε τα άλλα Xiaomi το ποκο θα περιμέναμε να είχε διαφορετικά σπεκς τούμπανα όπως και το πρώτο με διαφορετικά σχέδια από τα άλλα καλύτερα πράγματα πάνω με τέτοιο επεξεργαστή θα βαράει κόκκινο πιστεύω? Πες Μ νέα

Kostas

Παει και το poco που γνωρίσαμε με τα τουμπανα χαρακτηριστικά και την χαμηλή τιμη

Δήμος

Και σχέση με το ποκο καμία σχέση αυτό που βλέπω θυμίζει σαν τα άλλα χιαομι με λιγότερα σπεκς σαν τα άλλα Αλήθεια λέω δεν έχει κάτι που να υποστηρίζει Πόλλα και με ποιο δυνατά σπεκς και κατηγορίες αφού είναι κινητό πού έχει δυνατά πραγματα με ακόμα ποίο καλύτερη κάμερα επεξεργαστή σαν να έκλαψα

john

γιατι βρε κωστα εχεις κατι να προτεινεις σε αυτα τα λεφτα με αυτα τα χαρακτηριστικα,6,67 οθονη,120hz,fast charge,4500μπαταρια,6 η 8 ram ΜΕ 250ΕΥΡΩ γιατι θελω να παρω κινητο.

Kostas

Η τιμή του για κανενα λόγο δεν θα ειναι αυτή που λεει το techblog. Βαλε 50-70 ευρώ πάνω στην καθε έκδοση να εισαι μεσα

Μιχάλης

@Kostas, δεν ειναι η “ναυαρχιδα” της poco που ξερεις. Δλδ το f1, f2 κτλ. Ειναι μια άλλη σειρα κινητων απο την poco, που πλεον δεν ειναι made by xiaomi αλλα ενα ανεξαρτητο brand.
Οποτε εχε λιγη υπομονη καθως το brand “f2” εχει κατοχυρωθεί κανονικά και κάποια στιγμη μεσα στον χρόνο θα κανει την εμφανισή του. Εκει θα δουμε αν θα ειναι τα τουμπανα χαρακτηριστικα και την χαμιλή τιμή.

Kostas

Α ενταξει τοτε, ευχαριστώ για την επισήμανση. Νομιζα ειναι ο προκατόχος του F1

Δήμος

Το ποκο έχει αξία βγήκε με καλά σπεκς τότε πού βγήκε η κάμερα είναι καλή αλλά το νέο πού περιμένουμε θα θέλαμε όπως όλη να ταιριάζει σαν το ποκο με διαφορικό σχέδιο από τα άλλα καλύτερο επέξεργαστη ειδικά για το 2020 να είχε πολλά και καλύτερα νέα πράγματα πάνω με χαμηλή τιμή σαν κ αυτό αυτό μοιάζει σαν το redmi κλπ αυτό το επεξεργαστή μοιάζει που έχει και τα άλλα κινητα πάνω σαν να περνώ κανένα redmi δεν κάνω πλάκα έχω το ποκο καί γνωρίζω και εγώ τ ποκο το θέλουμε δυνατό με νέα εμφάνιση και ειδικά ιδιαίτερο κινητό δυνατό

Δήμος

Βρε φίλη μου αυτό είναι το ποκο το νέο? Μοιάζει με τα άλλα smartphone αυτά τα χαρακτηριστικά δεν ταιριάζει με το ποκο το f1 θα μπορούσε να έχει καλύτερα χαρακτηριστικά ti είναι αυτες η λεπτομέρειες? Ισχύει κάτι τέτοιο? Φαίνεται να μοιάζει με τα άλλα Xiaomi redmi κλπ δεν μου κάνει το κλικ όντως η θα περιμένουμε τα αληθινά?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.