Ποια είναι τα killer χαρακτηριστικά που θα κάνουν το iPhone 12 επιτυχημένο εμπορικά;

, Ποια είναι τα killer χαρακτηριστικά που θα κάνουν το iPhone 12 επιτυχημένο εμπορικά;

Δεν είναι λίγοι οι αναλυτές που θεωρούν ότι το iPhone 12 θα είναι μία σίγουρη εμπορική επιτυχία της Apple. Διαρροές για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά υπάρχουν πολλές, το σίγουρο είναι ότι μια σειρά από τεχνικά στοιχεία του θα είναι εκείνα που θα το κάνουν ιδιαιτέρως ποθητό σε μία μεγάλη μερίδα του κοινού.

Εάν μπορούσαμε να συνοψίσουμε τους λόγους για τους οποίους αξίζει να περιμένει κανείς με ανυπομονησία το νέο iPhone 12 θα λέγαμε ότι ένας από αυτούς είναι η ανανεωμένη σχεδίαση, η προσθήκη της δυνατότητας σύνδεσης σε δίκτυα 5G, o επεξεργαστής Α14, η φήμη ότι η οθόνη θα είναι OLED για όλα τα μοντέλα της γκάμας, η τριπλή κάμερα και ο αισθητήρας LIDAR στα μοντέλα Pro και Pro Max, η φήμη για μειωμένη τιμή σε σχέση με την αρχική τιμή της κυκλοφορίας του iPhone 11 και το γεγονός ότι τα μοντέλα Pro και Pro Max αναμένεται να έχουν σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι.

Σε αρκετές αναφορές γίνεται λόγος και για τον κύκλο ανανέωσης των προϊόντων της Apple, κάτι που αναμένεται να γίνει με το iPhone 12, το οποίο πιστεύεται ότι θα κινητοποιήσει αρκετούς φίλους των προϊόντων της Apple να προχωρήσουν στην ανανέωση του εξοπλισμού τους, αφού θα λειτουργήσει ως μία δελεαστική αφορμή επένδυσης σε κάτι νέο.

Μένει να το δούμε! Εάν είσαι φίλος της Apple, γράψε μας ένα σχόλιο γιατί περιμένεις την παρουσίαση του iPhone 12, καθώς και το ποιο είναι το χαρακτηριστικό του που θα σε έκανε να βάλεις το χέρι στην τσέπη…

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Παω να φερω ποπ-κορν!

Vladimiros

Μπαα τζαμπα θα φερεις…τετεια μονο στο ινσομνια εχει…εδω ειμαστε σοβαρα ατομα!!

Makis

200 χρόνια έχουν περάσει από αυτό το “αστείο” και κάποιοι επιμένουν. Καλά είναι.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

κατοχος xs max.τι θα με εκανε να παρω το 12 προ μαχ? οθονη χωρις το ιδιο notch.οθοναρα τυπου samsung oled, 4000+ μπαταρια, 6+ ραμ, δεν θα χαλουσε να πηγαιναμε 6,9 ιντσες .

MakisReloaded

Καλημερα σας! Πραγματικα πιστευω οτι αν ριξει τις τιμες της η APPLE θα κλεισει τα σπιτια των ανταγωνιστων. Οποιαδηποτε αλλαγη/αναβαθμιση στα τεχνικα χαρακτηριστικα της μονο κακο δεν της κανει. Και ποιος δεν θα το θελε σε μια εταιρεια που υποστηριζει.

SUPS 👨‍⚖️

Δεν προκειται να ριξει τις τιμες της τουλαχιστον μεχρι να δει να χανει τεραστια μεριδια αγορας στη high-end κατηγορια.Απλα αμα θελεις φθηνοτερο Iphone θα πηγαινεις σε μη pro εκδοση, τακτικη που τα 2 τελευταια χρονια φαινεται πως πετυχαινει και την φερνει πρωτη σε πωλησεις πχ το XR…

Αλέξανδρος

Γιατί θα κλείσει σπίτια; Πέρα από καλή κάμερα (που έχουν και οι ανταγωνιστές πλέον), γιατί να προτιμήσει κάποιος ένα iPhone εκτός από το μηλαράκι στην πλάτη φυσικά;

SUPS 👨‍⚖️

Γιατι να προτιμησει καποιος το Mi 10 pro η το s20 ultra που εχουν σχεδον την ιδια τιμη πλεον?

Αλέξανδρος

Το θέμα είναι για το κλείσμο σπιτιών αλλά θα σου απαντήσω.

  1. Ίσως το λογισμικό; Ίσως η σύνδεση με περιφερειακές συσκευές; Ίσως ότι έχεις κυριολεκτικά έναν υπολογιστή τσέπης που τον κουμπώνεις σε έναν αντάπτορα και το μετατρέπεις σε dock stasion, ίσως ότι είναι ανοιχτού κώδικα το λογισμικό και μπορείς να κάνεις ότι περνάει από το μυαλό σου (π.χ. αυτή την στιγμή σου γράφω από windows tablet αλλά το έχω γυρισμένο σε android συνδεδεμένο με monitor και πληκτρολόγιο μετατρέποντας σε dock station οπως βλέπεις στην εικονα [αποτυπωμα]).
  2. Μπορεις να μου πεις γιατι καποιος να προτιμησει το -imax π.χ. απο το s20 ultra, note, mi 10 pro κ.τ.λ.;
SUPS 👨‍⚖️

Ωραιοτατα αυτα που μου γραφεις στο πρωτο μερος αλλα ειναι πραγματα που ανταποκρινονται στις αναγκες του μεσου χρηστη/πλειοψηφια των χρηστων?Εγω μπορει ν θελω να κρατησω κινητο για 5 χρονια που θα τρεχει το ιδιο καλα οπως τη πρωτη μερα και να εχω τις αναβαθμισεις.Θελω αμα μου τη βαρεσει σε ενα χρονο να το πουλησω και ν κανω αποσβεση αρκετων χρηματων.Θελω την πολυ καλη υποστηριξη του(δικου της) οικοσυστηματος και το imessage.Η σειρα Note ειναι μια compact συσκευη εχει το πενακι με πραγματικα εξαιρετικες λειτουργιες που δεν εχει ουτe το Iphone ουτε τ xiaomi ουτε huawei αλλα προφανως ειναι χρησιμες σε συγκεκριμενα ατομα.Με τη λογικη σου θα επρεπε να παρουμε ολοι το note αφου εχει τις πιο πολλες και δημιουργικες λειτουργιες. Μεχρι προτεινος λεγανε ολοι ”1000 ευρω για ενα κινητο ειναι δυνατον?!!” Πλεον που φτασανε ολοι το 1000αρικο αρχισαν ολοι να μοιραζουν τα συγχωροχαρτια επειδη και μονο ειναι android.Το θεμα με την apple ειναι οτι το αγορασαν μερικοι ”celebrity” εδω στην Ελλαδα αρα ηταν προιον πολυτελειας κ γκλαμουριας(1).Το οτι στις ΗΠΑ απο τον επιχειρηματια μεχρι τον ηλεκτρολογο ολοι εχουν καποιο μοντελο iphone κανεναν δεν τον ενδιαφερει. Επισης να ξερεις οτι οι περισσοτεροι χρηστες δυστυχως προτιμουν ολο κ περισσοτερο user-friendly προιοντα. .Δεν θα… Συνέχεια »

Αλέξανδρος

Τώρα μπήκα σπίτι. Ρε φίλε, αυτή δεν είναι απάντηση.
Επίσης δεν ξεχώρισα το note, έδωσα διάφορες συσκευές με τα ανάλογα προτερήματα και φυσικά το θέμα κυρίως είναι η εισαγωγή “γιατί να κλείσει σπίτια”. Οι “δυνατότητες” απλά αντικρούουν την επιλογή όσο αναφορά i-phone ή…….
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ μια χαρά τα λέει μου φαίνεται……

Kostas

Με τιμη καπου στο 1000αρικο,και με μικρότερο notch θα κλεισει πολλα σπιτακια

ΑΝΔΡΕΑΣ

Γιατί κάποιος να πάρει το νέο iphone? Είναι αυτή σοβαρή ερώτηση? Δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος να μην το πάρει ,αλλά έστω , ας εξετάσουμε ψύχραιμα και αντικειμενικά όπως πάντα πιστοί μου τα δεδομένα : 1) Είναι νέο Apple product. Τρέξτε να το πάρετε. Το καλυτερο iphone έως το επόμενο. Εσείς θα μείνετε πίσω? 2) Το φωτεινό μήλο λαμποκοπά σαν σούπερ νόβα όταν ανοίγει η συσκευασία του για πρώτη φορα. Είναι από τα must see before die . Και κάθε χρόνο!!! 3) Κτηνώδης δύναμη για video processing rendering music cpu A14. Διαλύει τα πάντα κ ανοίγεις σουπερ μαριο σε dt.! 4) Η μετοχή μας είναι η περφάνια σας. Δεν λέω κάτι άλλο. 😉😎 5) Α Ν Ο Ξ Ε Ι Δ Ω Τ Ο Α Τ Σ Α Λ Ι!! Λιποθυμώ!!!2@11 6) Κανον/nikon replacement . 7) ΡΑΑΑΜΜΜΜ που δεν την χρειάζεται το IOS μας, νεράκι παέι κ με 1 γίγα μη ξεχνιόμαστε , αλλά καλή είναι. 8) Φήμη για oled , ΤΈΛΛΕΙΟΟΟΟ. 9) Νέο ios Out of the box , γραναζάκια ενημερώσεων και τρομακτικής εμπειρίας χρήσης για πολλά χρόνια, Δείτε πόσο τέλειες είναι οι νέες μας εκδόσεις από την 8 και μετά τους 6 πρωτους μήνες. Τα επικά σχόλια -διθύραμβοι.… Συνέχεια »

Singer

Μεγάλε κρατήσου και λίγο ! ! ! Έχεις πάθει παράκρουση ! ! !

Εμμανουήλ

Εσύ θα είσαι ο λόγος που δεν θα πάρω iphone, έχετε αρρωστήσει και θεοποιείτε ένα κινητό, ένα παιχνίδι κάτι που το αγοράζεις, έλεος!!!! Έχετε λαλήσει τελείως!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.