Ποια νέα τεχνολογία περιμένετε περισσότερο να δείτε στα smartphones; [Poll]

smartphones, Ποια νέα τεχνολογία περιμένετε περισσότερο να δείτε στα smartphones; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε ποια νέα τεχνολογία περιμένετε περισσότερο να δείτε στα smartphones. Μετά από αρκετά χρόνια στασιμότητας και βελτίωσης των ήδη υπαρχόντων τεχνολογιών, βλέπουμε από πέρσι με τα foldables έναν νέο αέρα στο χώρο των smartphones.

Αρχικά, περιμένουμε το επόμενο βήμα στα foldables, το οποίο είναι οι rollable οθόνες, ώστε το smartphone να μεταμορφώνεται πραγματικά σε ένα tablet, χωρίς όλα εκείνα τα αρνητικά στοιχεία των foldables. Επιπλέον, η ZTE ξεκίνησε με την under-display selfie, κάτι που περιμένουμε να τελειοποιήσουν άλλοι κατασκευαστές, ενώ η Xiaomi μας έδειξε την πρώτη πραγματικά ασύρματη φόρτιση.

Το 5G συνεχίζει να εξελίσσεται και να επεκτείνετε, οπότε σίγουρα θα δούμε ακόμα περισσότερα πράγματα. Μεγάλη έρευνα επίσης γίνεται και στην τεχνολογία των μπαταριών, για να φτάσουμε στο σημείο να έχουμε μπαταρία για ημέρες.

Οπότε, η ερώτηση για αυτό το Σαββατοκύριακο είναι: ποια νέα τεχνολογία περιμένετε περισσότερο να δείτε στα smartphones; Θέλετε μεγαλύτερη μπαταρία, εξαφάνιση του notch ή μήπως να δούμε επιτέλους τις rollable οθόνες; Απαντήστε στο poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

[poll id=”27″]

Σημειώσεις: Οι απαντήσεις εμφανίζονται με τυχαία σειρά. Μπορείτε να επιλέξετε μια μόνο απάντηση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Εγώ ακόμη περιμένω:

  • Mind Control
  • Δυνατότερα ηχεία
  • Μεγαλύτερους αισθητήρες στην κάμερα
  • Ολόγραμμα στο πάνω μέρος της συσκευής
  • Αλλαγή χρώματος συσκευής
  • Εγγραφή ήχου 5.1
Ραφαήλ

και φυσικά εύχομαι παγκόσμια ειρήνη … μην ξεχαστούμε …..

SUPS 👨‍⚖️

εσεις που ψηφισατε μπαταριες με μεγαλυτερη διαρκεια δεν θα το δειτε αμεσα τουλαχιστον…Το πιθανοτερο να γινουν ολα τ υπολοιπα πρωτα…

nikos

Η ερώτηση ήταν τι περιμένουμε περισσότερο να δούμε, και όχι αν πιστεύουμε ποια τεχνολογία θα κυκλοφορήσει πρώτη.

SUPS 👨‍⚖️

ναι το ξερω…επρεπε να γραψω οτι μαλλον δεν θα δουμε ποτε αυτονομιες 2-3 ημερων που φανταζονται πολλοι..

Αλέξανδρος

Ήδη υπάρχουν αυτές οι αυτονομίες, ανάλογα με την χρήση φυσικά.
Με το Xiaomi 9 note pro άνετα βγάζω και 3 μέρες πολλές φορές.
Το θέμα είναι να κρατάνε 4-5 ημέρες με ΒΑΡΙΑ χρήση.
Η τεχνολογία υπάρχει….. αλλά θα αργήσουμε να την δούμε, για ευνόητους λόγους φυσικά.

SUPS 👨‍⚖️

3 μερες?Μονο για κλησεις το εχεις?

Dem

αναλογα με την χρηση οπως ειπες και εγω με αυτη την συσκευη βγαζω 2 μερες αλλα ειναι ΤΟΥΒΛΟ 210+ γραμμαρίων……. δεν ειναι να το κουβαλάς στην τσέπη

Dem

το ξερουμε (ολοι μας) απλά αυτό περιμένουμε να μην χρειάζεται κάθε μέρα πρίζα και οχι κάποια θαύματα να έχουμε μπαταρια 10,000 στπ σώμα μπαταρίας 3000

Γιώργος
Solon

Η διάρκεια της μπαταρίας παραμένει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Δυστυχώς δεν υπάρχει smastphone που να αντέχει 10 ώρες απαιτητικής χρήσης. Έχω βρεθεί σε πόλη στο εξωτερικό όπου έπρεπε συνέχεια να κοιτάω χάρτες, να χρησιμοποιώ GPS, 4G, φωτεινότητα οθόνης κοντά στο φουλ καθώς ήμουν συνεχώς έξω, να βγάζω videos και φωτο και με καινούρια συσκευή η μπαταρία με το ζόρι έβγαλε 8 ώρες. Απαράδεκτο εν έτη 2021.
Από εκεί και πέρα το ποιοτικό zoom είναι και αυτό από τα στοιχεία που θέλω να δω στο επόμενο κινητό καθώς εάν δουλέψει σωστά καταργεί την ανάγκη μιας compaq μηχανής στα ταξίδια.
Επίσης επιτέλους να δούμε σωστούς αισθητήρες βάθους ώστε να μπορούμε να παίρνουμε μαζί με τις φωτογραφίες τα τοπογραφικά στοιχεία του χώρου. Μια σωστή υλοποίηση αυτής της τεχνολογίας θα έλυνε τα χέρια πολλών επαγγελματιών.
Σίγουρα θα ήθελα να δω πολλαπλά αναδιπλούμενη οθόνη ώστε π.χ. ένα smartphone των 5 ιντσών να ξεδιπλώνει με 3 μεντεσέδες μια οθόνη των 10 ιντσών ή και παραπάνω.
Τέλος δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω γιατί δεν έχει γίνει standart στα smartphones η πλάτη από έγχρωμη e-ink ώστε να μπορείς να παραμετροποιείς την εμφάνιση της συσκευής σου όπως εσύ θες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.