TCL: Λύσεις φροντίδας ματιών στα smartphones

, TCL: Λύσεις φροντίδας ματιών στα smartphones

Τα smartphones έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας, βελτιώνοντας τον τρόπο που εργαζόμαστε, που μαθαίνουμε και που λαμβάνουμε πληροφορίες. Ωστόσο, με τις τρέχουσες τάσεις να δείχνουν ότι κοιτάζουμε τις κινητές συσκευές μας καθημερινά για κατά μέσο όρο επτά ώρες, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τη σημασία των λύσεων Φροντίδας Ματιών και τις βέλτιστες πρακτικές κατά το χειρισμό του smartphone.

Smart Low Blue Light

Το μπλε φως είναι μέρος του ορατού φάσματος φωτός που περιέχει την υψηλότερη ενέργεια και, ως εκ τούτου, είναι παντού, από το φως του ήλιου, τις οθόνες των κινητών και τα φώτα φθορισμού και LED, μέχρι τον λόγο που ο ουρανός φαίνεται μπλε σε μια ημέρα χωρίς σύννεφα. Ωστόσο, όπως τα περισσότερα πράγματα, πρέπει να βρίσκονται σε μια ισορροπία, έτσι και το υπερβολικό μπλε φως μπορεί να οδηγήσει σε καταπόνηση των ματιών. Επομένως, για να μειώσετε την κόπωση των ματιών σας, είναι καλύτερο να αναζητάτε smartphones που έχουν σχεδιαστεί με στόχο να μειώσουν τις εκπομπές του blue light και το τρεμόπαιγμα στην οθόνη, προκειμένου να προσφέρουν μια πιο άνετη εμπειρία θέασης. Συγκεκριμένα, εστιάστε σε προϊόντα που περιλαμβάνουν έξυπνο λογισμικό κατά του μπλε φωτός και υλικά που προστατεύουν τα μάτια σας αυτόματα και είναι επίσης πιστοποιημένα από τον φημισμένο γερμανικό οργανισμό συμμόρφωσης με πρότυπα ασφαλείας, TÜV Rheinland.

Smart Adaptive Display

Η μείωση των επιπέδων φωτεινότητας όχι μόνο αυξάνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά μειώνει και την καταπόνηση των ματιών. Παρόλο που η υψηλή φωτεινότητα είναι χρήσιμη όταν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας σε εξωτερικούς χώρους και παρακολουθείτε περιεχόμενο HDR, μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο εστιάζει το μάτι σας. Προτιμήστε τα smartphones που ενσωματώνουν αισθητήρες οπίσθιου και μπροστινού φωτισμού, που διαχειρίζονται αυτόματα τον φωτισμό του περιβάλλοντος και είναι σε θέση να προσαρμόζουν αυτόματα τη θερμοκρασία και τη φωτεινότητα του χρώματος της οθόνης ανάλογα με το περιβάλλον.

Circular Polarization Display

Η προστασία των ματιών σας από το επικίνδυνο υπεριώδες φως είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της βέλτιστης υγείας των ματιών σας, γι’ αυτό και τα γυαλιά ηλίου βοηθούν να διατηρήσετε τα μάτια σας πιο υγιή. Όταν χρησιμοποιείτε το smartphone σας στην παραλία μια ηλιόλουστη ημέρα, θα καταλάβετε την αξία μιας οθόνης με Τεχνολογία Circular Polarization Display, πιστοποιημένη από τον οργανισμό TÜV Rheinland. Αυτά τα τηλέφωνα βελτιώνουν την αναγνωσιμότητα σε εξωτερικούς χώρους, σε άμεσο ηλιακό φως και επιτρέπουν στους χρήστες να βλέπουν καθαρά τις οθόνες τους φορώντας τα γυαλιά ηλίου τους. Πραγματική καινοτομία στη βιομηχανία!

Λειτουργία Smart Reading

Στην εποχή της γρήγορης ενημέρωσης και της κατανάλωσης περιεχομένου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι διαβάζουν στα τηλέφωνα και τα tablet τους. Η κατοχή μιας συσκευής που διαθέτει λειτουργία Smart Reading είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της υγείας των ματιών, καθώς μπορείτε να μετατρέψετε την οθόνη σας σε μορφή χαρτιού για την καλύτερη εμπειρία ανάγνωσης. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη λειτουργία, οι χρήστες διασφαλίζουν ότι μπορούν να διαβάσουν για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους χωρίς καμία ενόχληση των ματιών.

Οθόνη με φυσικό φωτισμό

Όταν διαβάζετε ή αναζητάτε ομαλή αναπαραγωγή βίντεο, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε συσκευές που δημιουργούν καλύτερη εμπειρία εργασίας και μάθησης. Υπάρχει μια αποκλειστική τεχνολογία που δεν έχει επιβλαβές blue light, παρέχοντας αντιθαμβωτική τεχνολογία και αφαιρώντας το τρεμόπαιγμα που καθιστά δύσκολη την ανάγνωση σε ένα τυπικό tablet LCD. Η αποκλειστική τεχνολογία απεικόνισης της TCL ανακουφίζει την κόπωση των ματιών σας σε κάθε περίσταση, επαναχρησιμοποιώντας το φυσικό φως και παρέχοντας ευκρίνεια Full-HD που προσφέρει οπτική εμπειρία σαν να κοιτάζετε σε χαρτί, με πληρότητα χρωμάτων χωρίς τρεμόπαιγμα και χωρίς επιβλαβές blue light.

Έξυπνη οθόνη με Τεχνολογία NXTVISION

Ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης στον κόσμο, η TCL φέρνει την τεχνογνωσία της στις οθόνες στα smartphones την σειράς TCL 20. Η σειρά εκμεταλλεύεται το ενσωματωμένο οικοσύστημα της TCL χρησιμοποιώντας TCL οθόνες και Τεχνολογία TCL NXTVISION, μια ιδιόκτητη προηγμένη οθόνη και οπτική τεχνολογία κάμερας για να ζωντανέψει τις εικόνες με πιο αληθινά χρώματα, ευκρίνεια και βελτιώσεις αντίθεσης σε πραγματικό χρόνο. Το NXTVISION προσφέρει επίσης αυξημένα επίπεδα προστασίας των ματιών με πιστοποίηση Smart Low Blue Light από τον οργανισμό TÜV Rheinland, πιστοποίηση Smart Adaptive Display και Smart Reading Mode, καθώς και πιστοποίηση Τεχνολογίας Circular Polarization Display.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

Βόλτα στο περίπτερο της TCL στο MWC 2024 [Booth tour video]

Ανακαλύψτε μαζί μας τις τεχνολογικές προόδους που έχει κάνει η TCL για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη κάνοντας βόλτα στο booth της στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη.

Gear featured TCL

TCL NXTPAPER 3.0: Τεχνολογία οθόνης που φιλτράρει το επιβλαβές μπλε φως έως και 61%

Η TCL αποκάλυψε την τεχνολογία οθόνης NXTPAPER το 2021 και τώρα, στη CES 2024 στο Λας Βέγκας, ανακοίνωσε το NXTPAPER 3.0.

Smartphones TCL TCL Android smartphones

TCL 40 NXTPaper 5G: Οθόνη με αίσθηση χαρτιού και ξεκούραστη θέαση

Το TCL 40 NXTPaper 5G είναι ένα μοναδικό smartphone καθώς φέρνει την καινοτομία NXTPAPER μέσω της οποίας η οθόνη έχει την αίσθηση και την υφή του χαρτιού για ξεκούραστη πολύωρη θέαση περιεχομένου!

Gear IFA 2023 TCL

Dolby Atmos: Έρχεται στις τηλεοράσεις TCL [IFA 2023]

H Dolby Laboratories παρουσίασε την τελευταία της καινοτομία στον καθηλωτικό ήχο, το Dolby Atmos FlexConnect.