Ποιο είναι το αγαπημένο σας Android skin; [Poll]

, Ποιο είναι το αγαπημένο σας Android skin; [Poll]

Μέσα στα χρόνια, το Android έχει ωριμάσει τόσο πολύ, που πλέον τα παράπονα που μπορεί να υπήρχαν σε προηγούμενες εκδόσεις έχουν εξαφανιστεί. Οι εταιρείες όμως συνεχίζουν να δημιουργούν τις δικές τους “εκδόσεις” του λειτουργικού συστήματος της Google, από ελάχιστη παραμετροποίηση, όπως βλέπουμε σε συσκευές της Sony ή της Motorola, μέχρι στο σημείο που δε μοιάζει καν με Android συσκευή, όπως στο MIUI και το EMUI των Xiaomi και Huawei αντίστοιχα.

Εκεί βέβαια υπάρχουν τα δύο αντίθετα άκρα: κάποιοι θέλουν τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής τους, με πολλές επιλογές παραμετροποίησης για να αλλάζουν την εμφάνιση του λειτουργικού στις δικές τους προτιμήσεις, ενώ άλλοι αγοράζουν μία συσκευή Android και παρά τη φύση του λειτουργικού, δεν πειράζουν απολύτως τίποτα πάνω σε αυτό. Στα άτομα της πρώτης κατηγορίας, δε τους ενοχλεί καθόλου ποιο UI θα τρέχει η συσκευή τους, καθώς θα το αλλάξουν μόλις ανοίξουν τη συσκευή, με κάποιον Launcher, Icon Pack και άλλα, ενώ η δεύτερη κατηγορία θέλει η συσκευή να τρέχει από μόνη της το UI που ο εκάστοτε χρήστης επιθυμεί να βλέπει.

Κάπου εδώ έρχεται το ερώτημα αυτού του Σαββατοκύριακου: Αν δε μπορούσατε να αλλάξετε τίποτα στο skin του Android smartphone σας, ποιο θα ήταν το Android skin που θα σας κρατούσε περισσότερο και θα σας άφηνε πιο ικανοποιημένους; Αν πάλι ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία, ποιο Android skin προτιμάτε περισσότερο; Ψηφίστε στο παρακάτω poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το επόμενο Σάββατο.

[poll id=”2″]

Με το παρόν post εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη “poll”, στην οποία κάθε Σάββατο (ναι, αργήσαμε αυτή την εβδομάδα) θα κάνουμε διάφορα poll για να δούμε τις επιλογές των αναγνωστών μας, αλλά και να ανταλλάξουμε εμπειρίες και απόψεις. Πείτε μας ιδέες ή τι θέλετε να δείτε σε μελλοντικό poll.
Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
merci

Ψηφισα στοκ. Πρωην κατοχος nexus νυν Oneplus 8 και χρηση NOVA launcher

ManuxGR

Δικός μας είσαι εσύ!

Μανος

Miui 12 είναι τέλειο

Prideous

Αν και χρήστης iOS νομίζω λείπει το καλύτερο Android skin το οποίο είναι της Sony !

Λευτέρης

Παλιότερα θα έλεγα στοκ δαγκωτό (κι αν δεν υπήρχε, το έφτιαχνα με Cyanogenmod) αλλά πλέον θέλω να υπάρχουν πιο πολλά features στο τηλέφωνο γιατί το καθαρό μετά από λίγο το βαριέμαι και επίσης δε θέλω να μπω εγώ στη διαδικασία να το φτιάχνω.
Ψήφισα λοιπόν το One UI μιας και έχει εξελιχθεί απίστευτα σε σχέση με τον πρόγονο του το touchwiz που αποτελούσε ένα πρόβλημα από μόνο του αν και αναπολώ τις χρυσές εποχές του htc sense UI..

Απότ

Θα ήταν πιο σωστό να ρωτούσε το post και ποιό skin χρησιμοποιείτε τελικά, δηλαδή ποιό έχετε τώρα. Όχι απλά ποιό σας αρέσει.. Πιστεύω ότι πολύ συχνά είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

Κωνσταντινος

Χρηστης iphone αλλα εχω δοκιμασει τα περισσοτερα android skins και νομιζω το καλυτερο και πιο βελτιωμενο για τα γουστα μου ειναι της Samsung.
εξαιρετικο επισης για να το φερεις εντελως στα μετρα σου ειναι το Nova launcher.

Tilemaxos48

emui

Γιώργος Κ.

Έχω λειτουργήσει άπαντα αλλά τελικά ψήφισαν το one ui το οποίο και έχω (note 10+). Είναι πολύ βολικό για χρήση με το ένα χέρι αλλά πρέπει να πω ότι και το emui είναι πολύ καλό. Το stock είναι πολύ απλοϊκό για τα γούστα μου αλλά, αν μη τι άλλο, είναι πρακτικό

Ιωάννης jb

Ντροπη να απουσιαζει απο τη ψηφοφορια το κορυφαιο ui της αγορας

Keysmith

Κανονικά είναι της xiaomi το miui αλλά έτσι όπως το έχει κάνει στις Ευρωπαϊκές rom που χρησιμοποιεί πολλά προγράμματα της Google (stock android) όπως dialer messages contacts ψηφίζουμε το δεύτερο καλύτερο το EMUI. Αν ήθελα stock android θα είχα πάρει τέτοιο κινητό. Τις βρίσκω εκνευρίστηκε τις εφαρμογές του και το UI τους. εφαρμογές όπως dialer θα δεις κλικ να κάνεις μια δουλειά που έπρεπε να γίνεται με ένα.

Last edited 3 years πριν by Keysmith
Kostas-DOHA

stock

Kostantinos

Για εμένα το καλύτερο είναι ότι και να είναι το UI να είναι πάντα αυτό που ζητάει ο κάθε χρήστης που το έχει στα χέρια του ξέροντας ότι θα μείνει ικανοποιημένος.

Η ευχαρίστηση σε ότι ζητάμε φέρνει χαρά για κάτι καλύτερο.

forneverarrow

Ένας βασικός λόγος για τον οποίο πειστικά ότι το android ωρίμασε και με ξανακέρδισε είναι το One UI.

Αντώνης

Stock Android (Android One, Nokia 6.1)

Vladimiros

Stock Android οτι καλυτερο….

Γεώργιος Χριστοδουλόπουλος

Έχω δοκιμάσει αρκετές συσκευές , όπως άλλωστε οι περισσότεροι.Αυτό που με έχει βολέψει περισσότερο είναι το EMUI

SUPS 👨‍⚖️

Δεν νομιζω οτι εχει πολυ νοημα να απαντας σε τετοια δημοσκοπηση αν δεν εχεις χρησιμοποιησει ολα τα λειτουργικα .Εγω εχω δουψει emui miui Κ λιγο oneui, δεν θεωρω οτι ειμαι σε θεση να εκφερω γνωμη για ποιο ειναι το καλυτερο οταν δεν εχω δοκιμασει ουτε στοκ ουτε oxygen που λενε πολλοι οτι ειναι τ καλυτερα.Περισσοτερο νοημα θα ειχε μια δημοσκοπηση που να ρωτουσε την εμπερια(κριτικη) μας σε καθενα απο αυτα τ λειτουργικα ξεχωριστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.