Ποιο κινητό εξεράγη στα χέρια της 24χρονης από την Βέροια;

, Ποιο κινητό εξεράγη στα χέρια της 24χρονης από την Βέροια;

Κινητό τηλέφωνο εξερράγη στα χέρια 24χρονης από τη Βέροια τη στιγμή που δέχτηκε μια κλήση. Όπως ή ίδια η κοπέλα αναφέρει στα τηλεοπτικά κανάλια που την βγάζουν σύνδεση από το πρωί, την ώρα που δέχτηκε την κλήση, το κινητό τηλέφωνο άρχισε να δονείται χωρίς η ίδια να έχει ενεργοποιήσει τη δόνηση, στη συνέχεια φούσκωσε και αμέσως εξερράγη βγάζοντας καπνό.

Ευτυχώς η 24χρονη πρόλαβε πετάξει το κινητό στο πάτωμα ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν εκείνο εκραγεί. Η ίδια δήλωσε διατεθειμένη να κινηθεί νομικά κατά της κατασκευάστριας εταιρείας, καθώς, όπως σημείωσε, σε επικοινωνία που είχαν μαζί της προσφέρθηκαν απλά να της αντικαταστήσουν τη συσκευή.

Το κινητό που έχει σκάσει είναι αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία. Φωτογραφία που τράβηξα το πρωί από την live σύνδεση που έκανε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ. Μπορείτε να αναγνωρίσετε τι μάρκα είναι και το μοντέλο του ίσως; Εγώ δεν μπόρεσα να καταλήξω κάπου.

Στα τηλεοπτικά κανάλια δεν είπαν την μάρκα και καλά έκαναν για να μην δυσφημίσουν την εταιρεία πριν γίνει κάποια έρευνα πρώτα (ίσως). Δεν σκάνε κινητά κάθε μέρα και αν σκάσει ένα κάποτε δεν σημαίνει ότι ντε και καλά η κατασκευάστρια εταιρεία είναι “σκάρτη”. Επίσης δεν γνωρίζουμε τον τρόπο με τον οποίο είχε χρησιμοποιηθεί το κινητό όλο το προηγούμενο διάστημα.

Θέλω να είμαι δίκαιος και να κρατήσω ίσες αποστάσεις τόσο από την κατασκευάστρια εταιρεία όσο και από την κοπέλα η οποία έχει βάλει δικηγόρο και λογικά τις επόμενες ημέρες ή όταν βγει κάποια απόφαση θα μάθουμε περισσότερα από επίσημα χείλη.

Πάντως παιδιά, αν ήταν iPhone θα το γνωρίζαμε ήδη!!

Update: Το απόσπασμα από την σημερινή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο ΣΚΑΙ. Το βίντεο βρίσκεται στον επίσημο λογαριασμό της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ στο YouTube.

Η 24χρονη ξεκινάει να περιγράφει το περιστατικό από το 0:44 του βίντεο.

Update: Βρήκα ακόμα μια λήψη, είναι screenshot που τράβηξα από βίντεο με την σημερινή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ.

, Ποιο κινητό εξεράγη στα χέρια της 24χρονης από την Βέροια;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Δακτυλικό αποτύπωμα στην πλάτη νομίζω ότι βλέπω.

Prideous

Σαν το s9 μοιάζει
Έτσι μου φαίνεται

ChrisCls

Το S9 δεν εχει τρυπες για ηχειο.. κ ουτε κυκλικο δακτυλικο….

Flagship killer

Έχει στρογγυλό δακτυλικό αποτύπωμα! Το s9 και το s9 plus που έχω στα χέρια μου έχουν οβάλ δακτυλικό

Prideous

Ναι έχεις δίκιο
Δικό μου Λάθος !

Νικος Τ

Καλησπερα,
@prideous s9 δν μπορει να ειναι γτ οπως βλεπουμε στην εικονα το κινητο εχει δυο ηχεια κατω και το headphone jack πανω, το s9 εχει ενα ηχειο κατω και το headphone jack ειναι επισης κατω.
Τωρα εμενα μ φερνει σε Xiaomi Redmi Note 4 που εχει μονη καμερα, αποτυπωμα στρογγυλο πισω, δυο ηχεια κατω και headphone jack πανω. Μπορει βεβαια να κανω και λαθος….

ΚώσταςD.

Και εμένα για αυτό μου κάνει όλα ταιριάζουν όπως βλεπω φωτό… (Το έχω αλλά σαν 2ο χωρίς sim μόνο για να χαζεύω ίντερνετ όταν είμαι σπίτι μιας και η μπαταρία του είναι τέρας! Ελπίζω να μην σκάσει και σε εμένα…😂😂😂 Να υποθέσω ότι ήταν με τον Snapdragon γιατί με τον mediatek λίγοι το έχουν… Αλλιώς θα έλεγα ότι τα “τίναξε” ο mediatek… 😂😂😂😂😂)

Greg

Αν εστιάσεις στη θύρα κάτω είναι micro USB (φαίνεται από τις γωνίες ενώ το USB type-c που έχει το s9 δεν έχει γωνίες).

Prideous

Έχεις δίκιο !
Πολύ πιθανό να είναι το note 4

George

Xiaomi note 4x είναι

Dimitris

δεν είναι παράξενο ότι και τα δύο κομμάτια της συσκευής έχουνε στραβώσει με την ίδια φορά λες και το μάγκωσε η πόρτα?

Manos

xiaomi note 4 μου φαινεται..

AntonisK

Τέτοιο καπάκι από πίσω μόνο τα Xiaomi έχουν. Το παράξενο είναι η κλήση που έχει το πίσω καπάκι είναι ίδια με την κλήση της οθόνης!! Άμα είχε σκάσει η μπαταρία δεν έπρεπε να ήταν αντίθετα αυτά λέω εγώ??

Georger

Έχω την εντύπωση ότι επρόκειτο και για θύρα φόρτισης micro USB και type c για να βοηθήσω.
Επίσης σωστό το σχόλιο ότι έχει κλήση ίδια καπάκι και οθόνη ενώ θα έπρεπε να ήταν αντιθετα αφού η μπαταρία φούσκωσε του θανατα.

Georger

Και όχι type c ήθελα να γράψω παρακάτω, έφαγα το όχι!!!

Ίγκορ

Νομίζω ότι είναι το Xiaomi NOTE 4 η Note 4X όπως φαίνεται στο πίσω καπάκι στο κάτω μέρος τρύπες αριστερά και δεξιά και στη μέση microusb η κάμερα πάνω στη μέση και ακριβώς από κάτω fingerprint και από πάνω θήρα ακουστικών

NikosAr

Το διάβασα σήμερα το το πρωί … ενώ έψαξα παντού πουθενά δεν έλεγε ποιο κινητό είναι !!! Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις που κάνουν εδω τα παιδιά … όμως στο κάτω μέρος δεν είναι στέρεο, αλλά μόνο ( βουλωμένες οι τρύπες …. θα βοηθούσε κάποιος που έχει το ίδιο . Κάποιος αναγνώστης (άλλου) είπε ότι είναι το xiaomi …. αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στα συμπεράσματα

kostas

xiaomi note 4 ειναι οπως λενε και τα παιδια απο κατω

Darth

redmi note 4x ειναι

το κουλό ειναι οτι συσκευή στράβωσε προς μέσα….. και η δυο της μεριες ……. σαν να το μάγκωσε κάτι η να το πήρε κάποιος στο χέρι και να το στράβωσε…

Αντώνης

Xiaomi redmi note 4 πιστεύω.

Nick

Xiaomi είναι σίγουρο και μάλλον redmi note 4

Χρήστος

Νομίζω ότι είναι κάποιο μοντέλο της xiaomi σίγουρα βλέπω και υπέρυθρες στο πανω μέρος και πλαστικό καπάκι πίσω…

blats

xiamora είναι!!

vasilisN9

Όλα τα κινητά σκάνε. Εκτός αν φοράνε τις νέες μπαταρίες που φοράει και η Samsung που ναι μεν σκάει άλλα δεν παίρνει φωτιά.

Vag2616

Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς! Το κινητό είναι μπόμπα!

arabas1

καλημερα, και εμενα ετσι πως μου φαίνεται μου κανεi για xiaomi redmi note 4 αλλα η κοπελα λεει οτι το πήρε 300 ευρω δεν νομίζω να ηταν τοσο ακριβο κοντα στο 200ευρο έκανε

Cal

Η κοπέλα είπε ότι το είχε αγοράσει πριν ένα χρόνο και 2-3 μήνες. Τέλη 2017 που το αγόρασα εγώ είχε γύρω στα 220-230 ευρώ στην Ελλάδα. Οπότε σκέφτομαι μήπως δεν ήταν το Redmi Note 4 αλλά το Redmi 5, το οποίο μόλις είχε κυκλοφορήσει και θα ήταν, λογικά, πιο ακριβό. Και τα 2 έχουν παρόμοια πίσω όψη.

ΚώσταςD.

Τώρα που το είπες και ξαναβλεπω τις εικόνες νομίζω ότι ειναι το Redmi 5, όπως το λες… Είσαι μεγάλος!!!😉👍

Kostas

Redmi 5 plus είναι ένα μπεις να δεις το rear housing είναι ίδιο

jim

το 4χ ειναι μοιαζουν πολυ με 5, 5 πλας αλλα πιστευω ειναι το 4χ.το redmi 5 εχω

Ανωνύμως

Μου φαίνεται πολύ ύποπτο ότι και τα δυο κομμάτια είναι λυγισμένα προς την ίδια μεριά, οπότε μήπως από νεύρα της πρώτα πρώτα το λύγισε προκαλώντας σοβαρή μηχανική ζημιά στο πλαίσιο με αποτέλεσα προκλήθηκε ζημιά στην μπαταρία, η οποία πήρε με την σειρά της πήρε φωτιά. Αυτό μπορεί να γίνει με κάθε λεπτό κινητό της αγοράς!!!! Αν η ζημιά προκλήθηκε από μόνη της, τα δυο κομμάτια θα ήταν είναι λυγισμένα προς διαφορετικές μεριές.

timos

100% είναι Ξιαομι 4

customer

Κατά την προσωπική μου ταπεινή γνώμη, δεν έκαναν καλά που αποκρύπτουν τη μάρκα, διότι η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να μεταδίδει ένα γεγονός ακριβώς όπως αυτό συνέβη. Με αυτόν τον τρόπο, τουλάχιστον, θα διασφαλιζόταν η διαφάνεια. Και αν δεχτούμε ότι το να σκάσει η μπαταρία είναι επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα, τότε η τυχόν δυσφήμιση έρχεται σε 2η μοίρα, ενώ σε 1η έρχονται αυτές της ασφάλειας και της διαφάνειας. Προσωπικά, αν ήμουν κάτοχος του ίδιου ακριβώς κινητού όπως αυτό που έσκασε, θα ήθελα να το γνωρίζω.
Για να στηρίξω την προσωπική μου άποψη θα δανειστώ 4 επιχειρήματα από την (σχετικά) πρόσφατη ειδησεογραφία, επίτηδες τραβηγμένα και τα 4 για να υποδείξω το πόσο προέχει η διαφάνεια έναντι της δυσφήμισης: 1) μας ενημερώσανε για τη μάρκα και το μοντέλο του αεροπλάνου που έπεσε στην Αιθιοπία, 2) μας είχανε ενημερώσει όταν έσκαγαν τα galaxy note 7 και υπήρχε πρόβλημα, 3) μας είχανε ενημερώσει για το μοντέλο του αυτοκινήτου που έπιασε φωτιά στην Αττική οδό, 4) το ίδιο όταν άλλο αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο και τράκαρε μέσα στο πάρκινγκ.

Κώστας

Redmi 5 μου θυμίζει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.