Ποια είναι η αγαπημένη σας μάρκα smartphone; [Poll]

Poll, Ποια είναι η αγαπημένη σας μάρκα smartphone; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε ποια είναι η αγαπημένη σας μάρκα smartphone και τι σας κέρδισε. Στις μέρες μας έχουμε φτάσει να έχουμε μία πληθώρα επιλογών, από ακριβά μοντέλα έως και μοντέλα των 100 ευρώ που μπορούν να ανταποκριθούν στις όποιες απαιτήσεις έχει ο χρήστης.

Όμως, πολλοί αγαπάμε κάποια εταιρεία περισσότερο από τις υπόλοιπες. Κάποιοι θα θέλαμε να πάμε σε έναν συγκεκριμένο κατασκευαστή, όμως δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας. Άλλοι απλά αγοράζουμε κάτι απλά και μόνο επειδή είναι συγκεκριμένου κατασκευαστή, χωρίς καν να κοιτάμε τα υπέρ και τα κατά, επειδή γνωρίζουμε την εμπειρία.

Οπότε, η ερώτηση είναι: ποια είναι η αγαπημένη σας μάρκα smartphone; Γιατί για εσάς αυτός ο κατασκευαστής πάντα θα ξεχωρίζει; Προσοχή, δε ρωτάμε τι κινητό χρησιμοποιείτε, αλλά ποιος είναι το αγαπημένο σας brand. Μπορεί ο αγαπημένος σας κατασκευαστής να είναι η LG αλλά να έχετε iPhone γιατί δε πχ χρειάζεστε το FaceTime. Ψηφίστε στο παρακάτω poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

[poll id=”13″]

Οι απαντήσεις εμφανίζονται με τυχάια σειρά.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

42 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fanis Margonis

Poco λέγεται παιδιά!!!
POCO!

spiros

εγώ ψήφισα ZER έτσι για την αλητεία 😀

Μαλαγκουνιάρης Αλέξσνδρος

OnePlus. Καταπληκτικό λειτουργικό. Καταπληκτική εμπειρία χρήσης…

Στέλιος

Εμφάνιση,Ποιότητα σε σχέση με τιμη

Dhimiter

Poco

Nef

Sony γιατί φτιάχνει κινητά με κλάση και φινέτσα. Στιβαρές κατασκευές με μεγάλη αντοχή σε πτώσεις,αδιάβροχες κ.λπ.Η κάμερα τι να λέμε τώρα, εγγύηση…Δε χρειάζεται καν να μιλήσουμε για τη μουσική (Walkman). Αλλά θα ήθελα να πω ότι υποστηρίζει αρκετές αναβαθμίσεις λογισμικών, διαθέτει αρκετά user-friendly menus και γενικά όταν μιλάμε για middle ή low budget κατηγορία, είναι εντελώς value for money οι συσκευές της. Κρίμα που έφυγε το mobile τμήμα από Ελλάδα. #sony_fangirl

djfapples

Συμφωνώ αλλά μόνο ναυαρχίδες από την αγαπημένη μου SONY

G.H

Δεν έχει φύγει ακριβώς. Δεν υπάρχει πια στο site αλλά οι συσκευές ανακοινώνονται κανονικά στην Ελλάδα και πωλούνται κυρίως από το Sony Center (digitalpassion.gr), το επίσημο κατάστημα της στην Ελλάδα. Απλά δεν εμφανίζονται στις γνώστες αλυσίδες. Βέβαια φέτος τα έφερε και ο Κωτσόβολος.

djfapples

Κ black Friday σίγουρα θα έχει προσφορά κ ΣΤΟ XPERIA 1II κ στο 5ΙΙ

Μάνος

SAMSUNG! Λόγω εμφάνισης, ποιότητας, αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης…

Maria

MLS και απορώ και “καταγγέλλω”γιατί δεν υπάρχει στη λίστα το απαύγασμα της ελληνικής τεχνολογίας το αποκορύφωμα της ασσυληπτης τελειότητας που όλες οι υπόλοιπες εταιρείες όχι μόνο του πλανήτη αλλά και όλου του γνωστού και αγνώστου σύμπαντος ακολουθούν με εξωγήινη τεχνολογία και που και να ψάξεις τεχνικά δεδομένα δεν θα βρεις που ακόμα και η apple γονάτισε στην ανωτέροτητα της. Εννοείτε για εφεδρική έχω ZER αυτά πάνε πακέτο.Την εμπιστοσύνη μου την κέρδισε με το σπαθί της δύσκολα η Xiaomi λόγω ποιότητας-τιμης

Κώστας Βλαχάκης

Έχετε απόλυτο δίκιο, ξεχάσαμε τα MLS αλλά και τα επίσης “ελληνικά” Turbo-X. Υπήρξε ακόμη αμια μάρκα που έβγαζε και tablet αλλά δεν μπορώ με τίποτα να την θυμηθώ…

Gabriel

Bitmore;

Κώστας Βλαχάκης

Μια αλλη μαρκα…. Την θυμήθηκα! Fluo!

Ιάκωβος

Fluo

Oh hi Mark

ΔΕ ΣΠΑΕΙ!

ΔΕ ΧΑΛΑΕΙ!

ΕΙΝΑΙ ZER ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ.

Μπραβο που εχετε αισθηση του χιουμορ εδω στο Τεκμπλογκ! xD

Oh hi Mark

Samsung ψηφισα BTW.

Maria

Που το είδες το χιούμορ? Σκέψου να ενώσουν τις δυνάμεις τους τα δύο μεγαθήρια,οι Τιτάνες,οι απαράμιλλοι πρωτοπόροι MLS+ZER και θά είναι ικανοί να κατασκευάσουν στα άκρως απόρρητα εργαστήρια τους το πρώτο ΚΒΑΝΤΙΚΟ smartphone και οι ανταγωνιστές δεν θα ξέρουν από πού τους ήρθε θα ρίξουν ρολά και θά βάλουν λουκέτο

Oh hi Mark

Το πιστευω ακραδαντα αυτο που λες. Τρομερες εταιριες και οι 2, και πανω απ’ολα με κινητα ΜΗ κινεζικα. xD

Νικόλαος Βλάχος

Xiaomi το καλύτερο vfm brand

John

Το οτι ακομα πιστευετε οτι ο Ζερβουδακης τα κατασκευάζει και όχι πως τα εισάγει από την Ασία με ξεπερνάει.

JohnWave

Κατά σειρά προτίμησης:
1. Samsung
2. Xiaomi
3. One+ (αν είχε καλύτερη κάμερα θα ήταν στη 2η θέση)
4. Οι υπόλοιπες εταιρίες πλην Apple και Huawei (αποκλεισμένες λόγω λογισμικού)

Last edited 3 years πριν by JohnWave
Γιάννης

1-Xiaomi-Redmi-Poco
2-Oneplus
3-Samsung
Δεν έχω αγοράσει Oneplus ποτέ λόγω τιμών (δε δίνω πάνω από 300 ευρώ) αλλά θα ήθελα μια ημέρα.

George

Θα ψηφίσω Xiaomi, διότι ήταν η πρώτη ουσιαστικά εταιρεία που προσέφερε στο κοινό κινητά με χαμηλή τιμή τα οποία όμως είχαν πλούσια specs, αρκετές software updates, και ήταν ουσιαστικά “best value for money”. Και ναι μεν μέχρι και το Xiaomi Redmi Note 4/4X η απόδοση της κάμερας ήταν μέτρια, ωστόσο η Xiaomi αναγνώρισε το συγκεκριμένο θέμα, έφτιαξε ξεχωριστό τμήμα μέσα στην εταιρεία για την εξέλιξη των καμερών, και από το Xiaomi Redmi Note 5 dual camera AI και μετά, η Xiaomi ξεκίνησε να προσφέρει εκπληκτικά κινητά, σε εκπληκτικές τιμές και με πολύ καλές κάμερες. Ανάγκασε έτσι και τις υπόλοιπες εταιρείες να αναβαθμιστούν, διότι στην τιμή που η Xiaomi πουλούσε την αξιόλογη και οικονομική σειρά Redmi, οι υπόλοιπες εταιρείες, την ίδια εποχή, με τα ίδια ακριβώς ή και περισσότερα χρήματα πουλούσαν πολύ κατώτερα κινητά (για παράδειγμα η σειρά J της Samsung). Έτσι πλέον η Samsung που παλαιότερα έδινε βάρος αποκλειστικά στις ναυαρχίδες της ενώ στην χαμηλή κατηγορία τιμής πουλούσε στους πελάτες της ουσιαστικά… σκουπίδια (συγκρινόμενα με τα αντίστοιχα Redmi της εποχής), αναγκάστηκε να αναβαθμίσει και αυτή τα οικονομικά κινητά της, βλέποντας τον κατήφορο των πωλήσεων που είχε έρθει. Η Xiaomi ουσιαστικά για εμένα ήταν η “βόμβα” εκείνη που έκανε τις άλλες… Συνέχεια »

Δημήτριος Κατσουλιέρης

Όπως τα λες είναι!

Αρης

Χiaomi A9 το κορυφαίο κινητό για αυτά που έχει σε σχέσει με την τιμή του

Χρήστος Μακρυγιάννης

Samsung

Ούτις

Γιατί δεν υπάρχει η επιλογή “Καμία”;

Maris

HUAWEI για τέλειο ηχο

Νίκος

Ναι…πώς ψηφίζουμε?

Σίμος

Δε μπόρεσα να ψηφίσω…Nokia ήθελα..

Αντώνης

Sansung!!

Σίμος

Εντάξει ψήφισα…αν κ έχω p30 , ψήφισα Nokia …περιμένω κάτι καλό από αυτήν.

Γ.Τ.

Αξιόπιστη εταιρεία που σου προσφέρει αυτό για το οποίο πληρώνεις

Μαρκος

Μόνο ZER, είναι τόσο πειστικός στις εκπομπές του, δε μπορείς να μην στηρίξεις.

Vladimiros

Μια ζωη και παρα περα Sonara υποστηριζω..απλα πρεπει να προσεξει τις τιμες της μονο αυτο ζυταω απο την αγαπημενη Sony…

Μπασκίμ Στέλιος

Xiaomi Mi A3 για καλές φωτογραφίες

Γιωργος

Htc.Για την ιστορια…την διαφορετικοτητα..
Εχω το Htc one m7 εδω και 7 χρονια!!Και πραγματικα δεν θελω να το αλλαξω!!!!Πολυ μπροστα για την εποχη που κυκλοφορησε!!!Ας μην ξεχναμε οτι το 3G το φιλοξενησε πρωτη η htc .λυπαμαι που δεν κυκλοφορουνε καινουργια μοντελα της εταιριας αυτης…και χαιρομαι που κραταω μια τετοια συσκευη ακομα στα χερια μου!!!!!

Κώστας

Πού είναι η MLS; ΈΧΩ την ναυαρχίδα δεν μασάει τίποτα..

Oh hi Mark

Με την MLS εχεις ναυαρχίδα χωρις το “ναυ”.

Last edited 3 years πριν by Oh hi Mark
jimmy

Αν και κάτοχος Xiaomi redmi note 9 pro πλέον ψήφισα Samsung διότι το παλιό μου κινητό Galaxy a500 2015 αν και δεν είχε τα αξιοζήλευτα χαρακτηριστικά άλλων μοντέλων (τότε δεν ήταν στην μόδα Huawei,Xiaomi την πρωτοκαθεδρία στο android είχε η Samsung)(Πριν το note7 και την έκρηξη)είναι σκυλί το χρησημοποιώ ακόμη αν και του έχω αλλάξει τα φώτα είναι λίγο καταπονεμέος ο επεξεργαστής αλλά και πάλι την δουλειά του την κάνει και αν δεν είχε χυθεί αντισιπτικό στο ηχείο θα το χρησημοποιούσα ακόμη. Το Χiaomi καλό τηλέφωνο κολλάει βέβαια μερικές φορές και αμφιβάλλω αν θα είναι τόσο ανθεκτικό όσο το samsung.

Last edited 3 years πριν by jimmy
kevin

η alcatel, η meizu, η blackberry που ειναι?? huawei λογω,ποιοτητας, αξιοπιστιας εμφανιση, και εμπιστοσυνη..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.