Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Polestar Phone, Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu για να συνοδεύσει τον στόλο ηλεκτρικών οχημάτων της. Τώρα έχουμε μια πρώτη γεύση της συσκευής, αφού η εταιρεία παρουσίασε το σχέδιο του Polestar Phone κατά την εναρκτήρια εκδήλωση Polestar Day.

Το τηλέφωνο ακολουθεί τη σχεδιαστική γλώσσα της Meizu που εμφανίζεται στη σειρά Meizu 20 με επίπεδο μεταλλικό πλαίσιο και τρεις μονάδες κάμερας που βρίσκονται σε μεμονωμένους δακτυλίους κάμερας. Ένα κοντινό πλάνο του βίντεο αποκάλυψε μια κύρια κάμερα με εστιακή απόσταση που θα είναι ισοδύναμη με 23 mm με διάφραγμα f/1,9 παράλληλα με έναν τηλεφακό 70 mm (f/2,0) και έναν υπερευρυγώνιο φακό 15 mm με διάφραγμα f/2,4.

Το Polestar Phone φέρνει επίσης μια επίπεδη οθόνη με οπή διάτρησης για την κάμερα selfie. Τα πλαϊνά έχουν την επωνυμία Polestar ενώ στην πλάτη βλέπουμε το λογότυπο της εταιρείας.

Polestar Phone, Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Η Polestar σκοπεύει να ενσωματώσει το επερχόμενο τηλέφωνό της με τα αυτοκίνητά της. Η Meizu, που ανήκει στην ίδια μητρική εταιρεία Geely, έχει το δικό της λογισμικό αυτοκινήτου Flyme Auto αλλά αναφορές από την Κίνα υποδηλώνουν ότι το Polestar Phone μπορεί να προσφέρει διεπαφή Polestar OS που πιθανότατα θα αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη Meizu.

Polestar Phone, Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Η συσκευή τιμολογείται ως τηλέφωνο ναυαρχίδα, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να φοράει το τσιπ Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm, να έχει άφθονη μνήμη RAM και κάποια μορφή γρήγορης φόρτισης. Το Polestar Phone φημολογείται ότι είναι αποκλειστικό για την αγορά της Κίνας, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες με την επίσημη κυκλοφορία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.

Smartphones Meizu Meizu Android smartphones

Meizu 18: Το πρώτο hands-on video, έρχεται με under-display selfie

Το επερχόμενο flagship Meizu 18 εμφανίστηκε σε hands-on video, το οποίο μας φανερώνει την under-display selfie κάμερα της συσκευής.