PornHub βλέπουν περισσότεροι με Android παρά με iPhone

χρήστες Android smartphone επισκέπτονται περισσότερο PornHub από iPhone, PornHub βλέπουν περισσότεροι με Android παρά με iPhone
Όπως γίνεται κάθε χρόνο, η σελίδα ερωτικού περιεχομένου PornHub δημοσιεύει στατιστικά σχετικά με την επισκεψιμότητα από τις φορητές συσκευές, με τα αποτελέσματα να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και η μάχη μεταξύ Android και iOS μεταφέρεται και σε αυτόν τον τομέα.
Τα στατιστικά δείχνουν πως πάνω από το 80% των συσκευών που επισκέφθηκαν το PornHub είναι φορητές συσκευές. Τα smartphones αποτέλεσαν το 71.6% ενώ τα tablets το 8.7% της επισκεψιμότητας στη σελίδα, με το ποσοστό των smartphone χρηστών να έχει αυξηθεί κατά 8% σε σχέση με το 2017 τη στιγμή που το ποσοστό των tablet έχει μειωθεί κατά 8%, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των ηλεκτρονικών υπολογιστών έχει μειωθεί κατά 18%.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ότι οι χρήστες Android smartphone είναι αυτοί που επισκέπτονται το PornHub περισσότερο από αυτούς που έχουν κάποια iOS συσκευή. Πιο συγκεκριμένα, το 54.4% των επισκεπτών από όλο τον κόσμο προήλθε από κάποιο Android smartphone, τη στιγμή που το ποσοστό για τις iOS συσκευές έφτασε το 44.4%, με τα ποσοστά να παρουσιάζουν 2% αύξηση για το Android και 2% μείωση για το iOS.
χρήστες Android smartphone επισκέπτονται περισσότερο PornHub από iPhone, PornHub βλέπουν περισσότεροι με Android παρά με iPhone
Από τη στιγμή που οι επισκέπτες Android είναι περισσότεροι, ο browser που χρησιμοποίησαν περισσότερο ήταν ο Chrome με ποσοστό 41.1% τη στιγμή που ο Safari έφτασε το 40.1%, με την αύξηση σε σύγκριση με το 2017 να φτάνει το 1% για τον Chrome τη στιγμή που ο Safari παρουσίασε μείωση 2%.
χρήστες Android smartphone επισκέπτονται περισσότερο PornHub από iPhone, PornHub βλέπουν περισσότεροι με Android παρά με iPhone
Τέλος, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η επισκεψιμότητα των iOS συσκευών παγκοσμίως μειώθηκε κατά 11% κατά την επίσημη παρουσίαση των iPhone Xs, Xs Max και XR, δείχνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον των χρηστών για την παρουσίαση των νέων iPhone.
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Sexy android… Χαχαχαχα

Flagship killer

Βέβαια υπάρχει κι άλλη ανάγνωση…
το android έχει περισσότερους μαλ… 😂😂😂😂

apot345

οι apple users μπαίνουν χρηματιστήριο!! Πού χρόνος για σεξ οι αυτάρκεις και ξενερουά!!!

Tasos Spanos

Οι γκόμενες άρα δεν βλέπουν pornhub
Aυτο μας δείχνει η έρευνα

ΚώσταςD.

Ωραία είδηση για τεχνολογικό σάιτ… Δείχνει και το ποσό πολιτισμένοι είμαστε στον 21ο αιώνα!!! 😂😂😂😂😂. Το κατά πόσο ο κάθε Μς τον πζει για την κάθε π-ανα Σκ@τ@!!!! Έχουμε ξεφύγει εντελώς…😂😂😂😂😂 Γι αυτό στο τέλος έρχεται πάντα ένας “κατακλυσμός” μια “επανεκκίνηση” για να ξεβρωμιζει για λίγο ο τόπος μέχρι πάλι να τα ξανακάνουμε Σκ@τ@. Δεν το λέω εγώ, είναι γραμμένο και το έχει δείξει η ιστορία της ανθρωπότητας!!! Η ιστορία λένε επαναλαμβάνεται και επαναλαμβάνεται κ.ο.κ.. . Αυτά!!!

ΚώσταςD.

@Tasos Spanos Βλέπουν και μάλιστα παραβλέπουν!!!

Nickolas

Υπάρχει και άλλη ανάγνωση στα στατιστικά. Από τη στιγμή που το android κυριαρχεί με ποσοστά άνω του 80%, το γεγονός οτι το 44,4% της κίνησης έρχεται από ios συσκευές πάει να πει οτι η πλειοψηφία των χρηστών της Apple βλέπουν τσόντες αντίθετα με τους χρήστες Android συσκευών. Και ο λόγος; Οι apple συσκευές κρασάρουν λιγότερο άρα το φχαριστιέσαι περισσότερο χαχα

aggelos

ε νταξει ειναι ξεκαθαρο πλεον οτι οποιος εχει iphone mαμαει περισσοτερο!!
Γιαυτο το αγορασα κ γω.
(πλακα κανω ε)

Theo

Αυτό που κάθε εβδομάδα υπάρχει μια “είδηση” για Apple, μόνο και μόνο για να γίνεται ντόρος και συζήτηση-διαφήμιση γύρω από το όνομα της με ξεπερνά. Και ουσιαστικά για το π***** είδησεις είναι, αυτή τη φορά κυριολεκτικά..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.