Πως έφτασε η Honor στην punch-hole selfie κάμερα του Honor View 20;

Πως έφτασε Honor punch-hole selfie κάμερα Honor View 20, Πως έφτασε η Honor στην punch-hole selfie κάμερα του Honor View 20;
Το Honor View 20 θα γίνει επίσημο στις 26 Δεκεμβρίου και θα διαθέτει selfie κάμερα τοποθετημένη σε τρύπα κάτω από την οθόνη, κάτι το οποίο η Honor ανέλυσε σχετικά με το πως κατέληξε στο να χρησιμοποιήσει αυτού του είδους κάμερα καταργώντας το notch.
Ο David Yuan είναι ο επικεφαλής designer της Honor και αποκάλυψε το πως οδηγήθηκε η εταιρεία στο να φτιάξει αυτού του είδους τη selfie κάμερα μέσα σε τρύπα κάτω από την οθόνη καθώς και το γιατί τοποθετήθηκε στην πάνω αριστερή πλευρά της All-View Display του Honor View 20 και όχι σε κάποιο άλλο σημείο.
Ο Κύριος Yuan αποκάλυψε ότι η Honor πραγματοποίησε έρευνα σχετικά με το που θα ήθελαν οι καταναλωτές, με τη διαδικασία να αποτελείται από δύο σκέλη. Το πρώτο έχει να κάνει με τους καταναλωτές να επιλέγουν ανάμεσα σε notch, waterdrop notch και punch-hole κάμερα που θα έχει τελικά το Honor View 20, η οποία θα είναι τοποθετημένη κάτω από την οθόνη.
Πως έφτασε Honor punch-hole selfie κάμερα Honor View 20, Πως έφτασε η Honor στην punch-hole selfie κάμερα του Honor View 20;
Το δεύτερο σκέλος έχει να κάνει με το που θα ήθελαν την punch-hole κάμερα να τοποθετηθεί στην οθόνη. Η επιλογή της δεξιάς πλευράς της οθόνης δεν ήταν και η πιο κατάλληλη μιας και θα επηρέαζε την αναπαραγωγή των video games, τη λήψη φωτογραφιών και video όταν η συσκευή βρίσκεται σε οριζόντια θέση. Με τη selfie κάμερα στην δεξιά πλευρά η οθόνη θα ήταν αρκετά άβολη στη χρήση τη στιγμή που η αριστερή πλευρά φαίνεται πως δεν ενοχλεί καθόλου.
Επιπλέον έρευνα της Honor έδειξε πως ενώ οι περισσότεροι χρήστες τραβάνε φωτογραφίες με τη συσκευή σε οριζόντια θέση, υπάρχουν και αυτοί που το κρατάνε οριζόντια αλλά στην αντίθετη φορά. Με αυτόν τον τρόπο το κουμπί για τη λήψη φωτογραφιών στην οθόνη θα έπεφτε ακριβώς κάτω από τη selfie κάμερα, στην περίπτωση που αυτή έμπαινε στη μέση της οθόνης.
Δεν είναι μόνο η απόφαση για τη θέση της selfie κάμερας που απασχόλησε την Honor αλλά και το πως θα κατασκευαστεί έτσι ώστε να μη μπαίνει φως από την οθόνη στην κάμερα κατά τη χρήση της. Οι μηχανικοί της Honor χρησιμοποίησαν εξελιγμένες λιθογραφικές διαδικασίες για να δημιουργήσουν μια διάφανη τρύπα για τη selfie κάμερα έτσι ώστε το φως από τα pixel της οθόνης να μην εισέρχεται στον αισθητήρα της κάμερας, ο οποίος έχει διάμετρο 4.5mm τη στιγμή που ο ανταγωνισμός έχει selfie κάμερα με διάμετρο 6mm.
Πως έφτασε Honor punch-hole selfie κάμερα Honor View 20, Πως έφτασε η Honor στην punch-hole selfie κάμερα του Honor View 20;
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jo

παππας κινεζια αβαβα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.