Πως μπορώ να αυξήσω τον αποθηκευτικό χώρο στο κινητό μου;

Χώρος στο κινητό μου, Πως μπορώ να αυξήσω τον αποθηκευτικό χώρο στο κινητό μου;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αυξήσετε τον αποθηκευτικό χώρο στο κινητό σας, ανάλογα με το εάν χρησιμοποιείτε Android ή iOS. Ακολουθούν μερικές επιλογές που μπορείτε να εξετάσετε:

Χρησιμοποιήστε ένα κάρτα μνήμης (για συσκευές Android): Η πιο απλή λύση – εφόσον η συσκευή σας το υποστηρίζει – είναι να αγοράσετε μια κάρτα μνήμης και να την εισάγετε στο κινητό σας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλα αρχεία στην κάρτα μνήμης και να απελευθερώσετε τον εσωτερικό χώρο της συσκευής σας.

Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud: Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες αποθήκευσης στο cloud, όπως Google Drive, Dropbox και iCloud, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας στο διαδίκτυο και να απελευθερώσετε τον εσωτερικό χώρο της συσκευής σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία σας από οποιαδήποτε συσκευή που συνδέεται στο διαδίκτυο.

Αξίζει να έχω 5G στο κινητό μου;

Απεγκαταστήστε αχρείαστες εφαρμογές: Αν έχετε εγκατεστημένες πολλές εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε, απεγκαταστήστε τις για να απελευθερώσετε χώρο στη συσκευή σας. Μπορείτε να δείτε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν τον περισσότερο χώρο στη συσκευή σας και να απεγκαταστήσετε τις αχρείαστες.

Καθαρίστε τα αρχεία cache: Οι εφαρμογές που χρησιμοποιείτε αποθηκεύουν δεδομένα cache για να βελτιώσουν την απόδοση τους. Ωστόσο, αυτά τα δεδομένα μπορούν να προκαλέσουν συσσώρευση αχρείαστων αρχείων και να καταλάβουν χώρο στη συσκευή σας. Μπορείτε να καθαρίσετε τα αρχεία cache για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά από τις ρυθμίσεις της συσκευής σας.

Πως θα κρατήσει περισσότερο η μπαταρία στο κινητό μου;

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων: Υπάρχουν διαθέσιμες εφαρμογές διαχείρισης αρχείων που μπορείτε να κατεβάσετε στη συσκευή σας. Αυτές οι εφαρμογές σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε τα αρχεία σας, να τα οργανώνετε και να τα μεταφέρετε στην κάρτα μνήμης ή στην υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud.

Αυτές είναι μερικές από τις βασικές τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε τον αποθηκευτικό χώρο στο κινητό σας.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
iojik

Γι αυτό καταργούν τις καρτες μνήμης. Γθα να αναγκαζόμαστε να αποθηκεύουμε στο ίντερνετ, ώστε τίποτα να μη μας ανήκει. Να τα ελέγχουν και να τα έχουν όλα οι πράκτορες των σιωνιστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.