Πώς να ανακτήσεις διαγραμμένες εφαρμογές και παιχνίδια στο Android

android, Πώς να ανακτήσεις διαγραμμένες εφαρμογές και παιχνίδια στο Android

Αν έχετε διαγράψει ποτέ κατά λάθος μια εφαρμογή ή παιχνίδι, αν το έκανε κάποιο malware ή αν κάνατε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, μην απελπίζεστε. Υπάρχει τρόπος να ανακτήσετε όσα χάσατε.

1.Μπείτε στην εφαρμογή Google Play Store

2.Mπείτε στο μενού του Google Account σας

3.Πατήστε την επιλογή Διαχείριση εφαρμογών και συσκευών

4.Περιηγηθείτε στο μενού Διαχείρισης. 

Αυτό θα σας δώσει μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες αυτήν τη στιγμή στη συσκευή σας.

5.Μεταβείτε στη λίστα Uninstall

Μεταβείτε στο πράσινο αναπτυσσόμενο μενού στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης και πατήστε το. Αυτό θα εμφανίσει δύο επιλογές, τα εγκατεστημένα και τα απεγκατεστημένα. Πατήστε το δεύτερο και θα σας εμφανιστεί μια λίστα με κάθε εφαρμογή που έχετε εγκαταστήσει ποτέ, συμπεριλαμβανομένων αυτών που έχετε διαγράψει.

6.Πατήστε στην εφαρμογή που θέλετε να επανεγκαταστήσετε

Πατώντας σε ένα εικονίδιο εφαρμογής θα μεταφερθείτε στη σελίδα της στο Play Store, όπου μπορείτε να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή κανονικά, πατώντας το πράσινο κουμπί εγκατάστασης κάτω από τον τίτλο της εφαρμογής.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Software Google Google Play Store

Google: Πληρώνει 700 εκατομμύρια δολάρια για αγωγή που αφορά το Play Store

Παράλληλα με τη δικαστική μάχη με την Epic Games, η Google είναι σε αντιπαράθεση με 36 πολιτείες των ΗΠΑ και την Περιφέρεια της Κολούμπια.

Software Google Google Play Store

Google Play Store: Νέα λειτουργία για απεγκατάσταση εφαρμογών εξ αποστάσεως

H Google ετοιμάζεται να εισαγάγει μια λειτουργία που θα επιτρέπει στο χρήστη να απεγκαταστήσει εφαρμογές εξ αποστάσεως από το Play Store.

Software Google Google Play Store Play store

Android app καταγράφει τους χρήστες και στέλνει αρχεία ήχου σε server

Ενεργοποίησε εξ αποστάσεως το μικρόφωνο του τηλεφώνου και ηχογράφησε τον χρήστη, συνδέθηκε σε remote server και ανέβασε τα αρχεία ήχου.