Πως να ανακτήσετε διαγραμμένα μηνύματα σε Android smartphone

Android smartphone, Πως να ανακτήσετε διαγραμμένα μηνύματα σε Android smartphone

Οι χρήστες χρησιμοποιούν περισσότερο το WhatsApp ή το Messenger, όμως αρκετοί εξακολουθούν να προτιμούν τα κανονικά μηνύματα κειμένου για να λαμβάνουν ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο και να παραμένουν σε επαφή.

Είτε χρησιμοποιείτε ένα τηλέφωνο Google Pixel είτε ένα κορυφαίο τηλέφωνο Samsung Galaxy, η ανάκτηση ενός κατά λάθος διαγραμμένου μηνύματος δεν είναι απλή. Ενώ η Google προσφέρει την προεπιλεγμένη εφαρμογή Messages σε κάθε τηλέφωνο Android, η Samsung και η OnePlus ενσωματώνουν μια διαφορετική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στις προσφορές τους.

Έχετε πολλούς τρόπους για να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου στο Android. Εάν αρχειοθετήσατε τη συνομιλία, θα τη βρείτε στα Αρχειοθετημένα Εισερχόμενα. Οι χρήστες του Samsung Galaxy μπορούν να εντοπίσουν στο ενσωματωμένο μενού του Κάδου Ανακύκλωσης τα διαγραμμένα μηνύματα.

Εάν ενεργοποιήσατε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας Google Drive για μηνύματα, θα πρέπει να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας Android και να το ρυθμίσετε από την αρχή για να βρείτε διαγραμμένα κείμενα. Όταν κανένα από τα κόλπα δεν λειτουργεί, χρησιμοποιήστε λογισμικό ανάκτησης Android τρίτου κατασκευαστή.

1. Ελέγξτε τα αρχειοθετημένα εισερχόμενά σας στα Μηνύματα

Οι προεπιλεγμένες κινήσεις στην εφαρμογή Μηνύματα αρχειοθετούν ένα μήνυμα. Η εφαρμογή αρχειοθετεί την συνομιλία εάν κατά λάθος σύρετε προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά σε ένα από τα νήματα συνομιλίας στα Μηνύματα.

Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε και να καταργήσετε την αρχειοθέτηση σημαντικών μηνυμάτων:

Ανοίξτε το Messages στο Android
Πατήστε το μενού με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία
Επιλέξτε Αρχειοθετημένο

Η Google δεν προσφέρει τον Κάδο Ανακύκλωσης στο Messages. Εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει ένα αντίγραφο ασφαλείας του Google Drive στο παρελθόν, πρέπει να βασιστείτε σε εφαρμογές ανάκτησης δεδομένων τρίτων για την ανάκτηση διαγραμμένων μηνυμάτων κειμένου.

2. Ανακτήστε τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου σε ένα τηλέφωνο Samsung Galaxy

Η προεπιλεγμένη εφαρμογή One UI Messages σε τηλέφωνα Galaxy υποστηρίζει RCS και έχει μια μεγάλη λίστα δυνατοτήτων. Όταν διαγράφετε ένα μήνυμα κειμένου στο τηλέφωνό σας, η εφαρμογή το στέλνει στον Κάδο Ανακύκλωσης για 30 ημέρες. Μετά από ένα μήνα, ο Κάδος Ανακύκλωσης διαγράφει οριστικά το μήνυμα.

Ανοίξτε την εφαρμογή Μηνύματα στο τηλέφωνό σας Samsung
Πατήστε το μενού με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και ανοίξτε τον Κάδο Ανακύκλωσης

3. Ελέγξτε την εφαρμογή της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σας

Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας προσφέρουν εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου σε τηλέφωνα Android με χρήσιμες λειτουργίες. Για παράδειγμα, η AT&T διαθέτει AT&T Messages Backup & Sync και η Verizon δεσμεύει τα Verizon Messages, τα οποία δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των κειμένων σας και τα καθιστούν διαθέσιμα στον ιστό και σε άλλες συσκευές. Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή μηνυμάτων της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου.

4. Χρησιμοποιήστε λογισμικό ανάκτησης δεδομένων τρίτων

Λύσεις λογισμικού όπως το Dr.Fone , το PhoneRescure και το FonePaw ισχυρίζονται ότι ανακτούν τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου στο τηλέφωνό σας Android.

Αυτές οι εφαρμογές προσφέρουν λειτουργίες όπως γρήγορη σάρωση για να βρείτε διαγραμμένα δεδομένα στο τηλέφωνό σας. Ορισμένες λειτουργίες απαιτούν να κάνετε root τη συσκευή για να λειτουργήσει όπως αναμένεται. Επιπλέον, πολλές προηγμένες λειτουργίες κοστίζουν μια συνδρομή και τα αποτελέσματα δεν είναι εγγυημένα.

5. Απευθυνθείτε στον αποστολέα

Εάν κανένα από αυτά τα κόλπα δεν λειτουργεί για την ανάκτηση μηνυμάτων κειμένου στο τηλέφωνό σας Android, επικοινωνήστε με τον αποστολέα. Το άτομο μπορεί να έχει ένα αντίγραφο του μηνύματος κειμένου που αναζητάτε και μπορείτε να του ζητήσετε να το προωθήσει ξανά.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Android Android Smartphones Google

Η Google σχεδιάζει να μεταφέρει τη Γραμμή Αναζήτησης στο κάτω μέρος του app στο Android

Τα περισσότερα Android smartphone στον κόσμο έχουν προεγκατεστημένες εφαρμογές της Google, με μια από τις βασικότερες να είναι το Google app.

Software Android Google

Android 14: Η ενημέρωση κατάργησε δημοφιλή λειτουργία

Οι χρήστες Android έχουν στα smartphone τους μια συντόμευση που τους επιτρέπει να δουν γρήγορα μια ειδοποίηση από μια εφαρμογή.

Business Android Android Smartphones Apple

Google: Δίνει το τριπλάσιο μερίδιο εσόδων στην Apple από τους κατασκευαστές Android

Φανερά δυσαρεστημένη ήταν η Google με την αποκάλυψη ότι πληρώνει στην Apple το 36% των εσόδων από την αναζήτηση στο Safari.

Software Android featured iMessage

Η Nothing ανακοινώνει το Nothing Chats: Φέρνει το iMessage στο Android

Η έλλειψη συμβατότητας μεταξύ του iMessage της Apple και των εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων που υποστηρίζουν RCS έχει δημιουργήσει ένα χάσμα.