Πώς το Galaxy AI της Samsung κάνει πιο εύκολα τα ταξίδια με τα Galaxy Z Fold6 και Z Flip6

Samsung Galaxy Z Fold6, Πώς το Galaxy AI της Samsung κάνει πιο εύκολα τα ταξίδια με τα Galaxy Z Fold6 και Z Flip6

Τα Galaxy Z Fold6 και Z Flip6 της Samsung κυκλοφόρησαν με Galaxy AI, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από λειτουργίες που είναι χρήσιμες σε όσους αρέσει να ταξιδεύουν.

Η κύρια λειτουργία είναι ο Διερμηνέας που προσφέρει μεταφράσεις σε πραγματικό χρόνο με υποστήριξη για 16 γλώσσες αυτή τη στιγμή και για άλλες 20 που αναμένεται να προστεθούν μέχρι το τέλος αυτού του έτους. Ένα πλεονέκτημα των αναδιπλούμενων είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις διπλές οθόνες με τη λειτουργία συνομιλίας. Αυτό σας επιτρέπει να πληκτρολογείτε στη γλώσσα σας στη μία οθόνη, ενώ το άτομο στην άλλη άκρη θα δει μια ζωντανή μετάφραση αυτού που προσπαθείτε να πείτε στη γλώσσα του για μια πιο φυσική συνομιλία.

Το Galaxy AI υποστηρίζει επίσης τη λειτουργία ακρόασης που μπορεί να μεταγράψει ξένες γλώσσες απευθείας στην οθόνη σας για μια πιο καθηλωτική εμπειρία κατά τη διάρκεια ξεναγήσεων. Η σειρά Galaxy Buds3 υποστηρίζει μεταγραφές ήχου για μια εμπειρία hands-free.

Εάν βρίσκεστε σε μια ξένη χώρα και δεν μιλάτε την τοπική γλώσσα, η Samsung διαθέτει επίσης το Chat Assist που σας βοηθά να γράφετε μηνύματα κειμένου στη συγκεκριμένη ξένη γλώσσα ή να σχεδιάζετε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις πιο πρόσφατες εικόνες από τη συλλογή σας.

Τέλος, όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό και πρέπει να στείλετε ένα email, η λειτουργία Composer της Samsung θα σας φανεί χρήσιμη. Εισαγάγετε μια σύντομη προτροπή για το τι θέλετε να πείτε και το ύφος του μηνύματος και το Galaxy AI θα δημιουργήσει το όλο θέμα στην επιθυμητή γλώσσα, εξοικονομώντας χρόνο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Μπορεί να είναι ακριβότερο από όσο περιμένουμε

H Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει Galaxy S24 FE πιθανότατα τον επόμενο μήνα, με δεκάδες διαρροές και φήμες να έχουν κυκλοφορήσει για τη συσκευή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Δείτε το επερχόμενο smartphone σε τέσσερα χρώματα

Η Samsung είναι έτοιμη για την κυκλοφορία του Galaxy S24 FE και τις τελευταίες εβδομάδες μαθαίνουμε πολλά γι’ αυτό.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung One UI

Samsung One UI 6.1.1.: Έρχεται σε παλαιότερες συσκευές Galaxy την επόμενη εβδομάδα

Μετά την κυκλοφορία του One UI 6.1.1. στο Galaxy S24, η Samsung ανακοίνωσε ότι θα επεκταθεί σε περισσότερες συσκευές την επόμενη εβδομάδα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Special Edition: Αυτή είναι – μάλλον – η πρώτη του εικόνα που βλέπουμε

Το Galaxy Z Fold Special Edition της Samsung το περιμένουμε εδώ και καιρό και τώρα φαίνεται πως έχουμε την πρώτη του εικόνα.