Ποια θα είναι η τιμή των OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro;

OnePlus 7, Ποια θα είναι η τιμή των OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro;

Μπορεί η OnePlus να μας έχει συνηθίσει στις χαμηλές τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό δεν φαίνεται όμως να ισχύει το ίδιο και για την φετινή σειρά. Η 7η σειρά της εταιρείας θα έρθει σε δύο μοντέλα το OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro τα οποία θα ανακοινωθούν στις 14 Μαΐου.

Φήμη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο σύμφωνα με την οποία το OnePlus 7 Pro με τα 8/256GB θα κοστίζει 750 ευρώ την ώρα που το κορυφαίο με τα 12GB διαθέσιμη μνήμη RAM θα κοστίζει 820 ευρώ. Άγνωστη ωστόσο παραμένει η τιμή του βασικού μοντέλου 6/128GB αναμένεται όμως να ξεκινάει από τα 700 ευρώ.

OnePlus 7, Ποια θα είναι η τιμή των OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro;

Το OnePlus 7 αναμένεται να έχει τιμή κοντά σε αυτήν του 6T το οποίο κόστιζε 630 ευρώ για το μοντέλο των 8/256GB. Οι διαφορές που αναμένεται να έχουν τα δύο μοντέλα θα παρατηρηθούν τόσο στην εξωτερική εμφάνιση όσο και στα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το OnePlus 7 Pro φημολογείται πως θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη με 90Hz ρυθμό ανανέωσης και ανάλυση QHD+ και pop-up selfie κάμερα σε σχέση με το απλό που θα διαθέτει 1080p και 60Hz και notch τύπου σταγόνας. Στην κάμερα τώρα αναμένεται να έχουμε τριπλή διάταξη στο Pro έναντι διπλής που θα διαθέτει το απλό.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τώρα μάλλον θα δούμε τον Snapdragon 855 SoC και OxygenOS βασισμένο στο Android Pie. Τα smartphone θα κυκλοφορήσουν σε τρία χρώματα, Mirror Grey, Almond και Nebula Blue ενώ ένα Pro 5G μοντέλο αναμένεται αργότερα μέσα στο έτος.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
djfapples

Άμα έβαζες στέρεο ηχεία και αδιάβροχοποιηση θα σουν μια χαρά

Baioss

Τα Pro μοντέλα μάλλον θα έχουν stereo ηχεία . Επίσης ufs 3.0 μνήμες που θα είναι η πρώτη που τις βάζει και usb 3.0 type c θύρα. Καλύτερες οθόνες amoled. Μόνο που τα pro μοντέλα δυστυχώς ξεφεύγουν σε τιμές.

djfapples

Η δεύτερη μετά την Samsung κ το Galaxy fold

Gio

Εγώ κάπου διάβασα σήμερα το Pro θα ξεκινάει στα 670 περίπου.ως 700 αποδεχτή τιμή για το υπερτουμπανο.και παλι ΠΟΛΥ φθηνότερο από τα 1000+ των… υπολοίπων

Ηλίας

Ξέρει κανείς εάν η oneplus έχει service στην Ελλάδα ή Ευρώπη??

Κώστας Βλαχάκης

Ηλίας, αν το πάρεις από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της OnePlus που έχει έδρα Ευρώπη το στέλνεις πίσω σε αυτούς και το επισκευάζουν. Αν το αγοράσεις από Κίνα το στέλνεις πίσω Κίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus 7

OnePlus 7, 7 Pro, 7T και 7T Pro: Ενημερώνονται επιτέλους σε Android 12

Πριν από σχεδόν δύο μήνες, η Google κυκλοφόρησε το Android 13. Σήμερα η OnePlus ενημερώνει σε Android 12 τα OnePlus 7, 7 Pro, 7T και 7T Pro. Επιτέλους.

Smartphones OnePlus OnePlus 7 OnePlus 7T

OnePlus 7 και 7T ενημερώνονται σε Android 12

Το OnePlus 7 και το OnePlus 7T είναι τα επόμενα τηλέφωνα της εταιρείας που αναβαθμίζονται σε Android 12.

Software Android 11 OnePlus OnePlus 7

OnePlus 7 / 7T series: Ξεκίνησε η διανομή της beta έκδοσης του Android 11

Αν και καθυστέρησε, ξεκίνησε η διανομή της πρώτης beta έκδοσης του λειτουργικού Android 11 για τα smartphone των σειρών OnePlus 7 και 7T.

Software Android 11 OnePlus OnePlus 7

OnePlus 7 series: Το Δεκέμβριο η αναβάθμιση σε Android 11 για όλες τις συσκευές

Εκπρόσωπος της OnePlus ανακοίνωσε και επίσημα πως η αναβάθμιση Android 11 θα φτάσει στις συσκευές OnePlus 7 το Δεκέμβριο.