Smartphones

Το Moto Z2 κάνει την εμφάνισή του στο Geekbench;

Μια συσκευή που εμφανίστηκε στο Geekbench εικάζεται ότι είναι το Moto Z2. Παρόλο που η συγκεκριμένη καταχώρηση για το μοντέλο με αριθμό XT1650 υπάρχει στο γνωστό εργαλείο benchmarking από τον Ιανουάριο, πρόσφατα έγινε συσχετισμός αυτής με το επερχόμενο Moto Z2.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το μοντέλο θα ενσωματώνει τον Snapdragon 835, RAM 4GB και Android 7.1.1 Nougat.

Όσον αφορά στις επιδόσεις, το ενδεχόμενο M2 σκόραρε 1.930 βαθμούς στη single-core δοκιμασία και 6.207 στη multi-core δοκιμασία, κάτι που καθιστά το υπό εξέταση μοντέλο αρκετά ανταγωνιστικό.

Να σημειωθεί ότι λίγες μέρες πριν εμφανίστηκε η πρώτη render ενός κινητού που πιστεύεται ότι είναι το Moto Z2, το οποίο δείχνει ένα μεταλλικό smartphone με διπλή κάμερα και εμπρόσθιο αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος. Τα πλαϊνά bezels είναι σχετικά λεπτά αλλά τα πάνω και τα κάτω φαίνεται να έχουν κανονικό μέγεθος.

Ακόμη δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση για το πότε το Z2 θα είναι διαθέσιμο στην αγορά και για το ποια θα είναι η τιμή του, αλλά πιθανότατα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Πηγή

Σχόλια

  • Τα έχετε μπερδέψει όλα πρώτον διορθώσετε (το ενδεχόμενο z2 ) όχι που αναφέρετε ...και δεύτερο πριν λίγες μέρες ήταν το moto x 2017 όπως είχατε γράψει όχι

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.