Έρχεται νέο Sony Xperia Compact smartphone με οθόνη 5 ιντσών και μικρά bezels;

έρχεται νέο Sony Xperia Compact smartphone οθόνη 5 ιντσών μικρά bezels, Έρχεται νέο Sony Xperia Compact smartphone με οθόνη 5 ιντσών και μικρά bezels;

Η Sony δεν αφήνει ποτέ αδιάφορο το τεχνολογικό κοινό, έστω και αν πλέον οι συσκευές της δεν… σαρώνουν στην βιομηχανία. Ενώ περιμένουμε την ανακοίνωση της φετινής high-end πρότασης, οι Ιάπωνες ενδέχεται να ετοιμάζουν την κυκλοφορία ενός νέου Compact μοντέλου.

Ο λόγος για μια συσκευή που έλαβε πιστοποίηση από το FCC και με βάση το μέγεθος της, δεν πρόκειται για κανένα από τα επερχόμενα Xperia κινητά για τα οποία ακούμε το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, οι αναλογίες της το τοποθετούν στην κατηγορία των μικρών κινητών συσκευών, υποδεικνύοντας πως πρόκειται για ένα smartphone της σειράς Compact. Βέβαια, η τελευταία προσθήκη στην συγκεκριμένη κατηγορία μοντέλων είναι το XZ1 Compact που γνωρίσαμε το καλοκαίρι. Ίσως η Sony να ετοιμάζει την διάθεση του διαδόχου, XZ2 Compact νωρίτερα ή μπορεί απλώς να κυκλοφορήσει μια παρόμοια συσκευή ώστε οι καταναλωτές να έχουν μια σχετική πληθώρα επιλογών.

έρχεται νέο Sony Xperia Compact smartphone οθόνη 5 ιντσών μικρά bezels, Έρχεται νέο Sony Xperia Compact smartphone με οθόνη 5 ιντσών και μικρά bezels;

Οι διαστάσεις της μυστηριώδους συσκευής είναι 135mm x 64.33mm, κάνοντας μας να πιστεύουμε πως πρόκειται για ένα μοντέλο με οθόνη 5 ιντσών (ενδεχομένως αναλογίας 18:9) και πολύ μικρά bezels. Αν συλλογιστεί κανείς πως το Xperia XA1 που ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο του 2017 με οθόνη 5 ιντσών και μεγάλα bezels είχε διαστάσεις 145mm x 67mm, αντιλαμβάνεται πως το smartphone που έλαβε πιστοποίηση από το FCC θα είναι ένα κινητό σύμφωνο με την bezel-less γραμμή της εποχής. Σε περίπτωση που η Sony παρουσιάσει μια συσκευή με ανανεωμένο σχεδιασμό, μικρό μέγεθος, ισχυρά χαρακτηριστικά όπως το XZ1 Compact και (σχετικά) προσιτή τιμή, θα μπορούσε να κυριαρχήσει στην κατηγορία των μικρών smartphones.

Το μέλλον θα δείξει αν η Sony όντως ετοιμάζει ένα νέο Xperia Compact μοντέλο. Ίσως δούμε την ανακοίνωση του στο MWC 2018, ίσως λίγο αργότερα, ίσως πάλι να μην κυκλοφορήσει ποτέ. Οι επόμενες εβδομάδες θα αποκαλύψουν τα πλάνα του Ιάπωνα κατασκευαστή για την κατηγορία των smartphones. Αναμονή για περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιορδανης

Κατοχος xz1 compact εδω κ 2 μηνες:αριστο τηλεφωνο με μικρες διαστασεις που χαιρεσαι να το κρατας

Γιώργος Κ.

Επιτέλους κάτι που θα πιάσει τούτες εδώ τις μέρες μιας και καμία εταιρία δεν έχει λανσάρει μικρό κινητό με μικρά περιθώρια. Όλες κοιτούν να βγάλουν μεγάλες οθόνες αδιαφορώντας για μερικούς που θέλουν πιο μικρά κινητά. Εάν βγει θα είναι αποκάλυψη

Λαζος Κυριακος Ιωακερης

Αστειο ειναι αυτο ; επειδη τα γιγαντομπεζελ. Απο 5 ποντους γιναν 4 ειναι ξαφνικα μικρα ;

JohnWave

Μακάρι να αρχίζουν να κυκλοφορούν νέα κινητά με πολύ μικρά περιθώρια σε μεγέθη 5-5,5 ιντσών. Το ιδανικό για μένα θα ήταν να διατηρούταν και το πορτραίτο 16:9 τόσο σε οθόνες όσο και σε κάμερες μιας και σε αυτές τις ίντσες δεν χρειάζεται να στενεύει το πλάτος για να πιάνεται καλά η συσκευή. Αυτός νομίζω είναι ο λόγος που σε μεγαλύτερες συσκευές εφαρμόζεται πλέον το 18:9. Σε μικρότερες δεν θα είναι απαραίτητο.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

johnwave καλα τα λες αλλα κανεις δεν ακουει…. εδω η samsung και καρακουρεψε το s9 στις 5,8…. μονο η sony εμεινε! και το 18 προς 9 που ναι μια μ@@ … ηρθε για να μεινει για το marketing για να μας πουν οτι και καλα βγαλαν κατι νεο στην βιομηχανια….

Ιωάννης jb

Και εδώ (αν ισχύουν όλα αυτά και βγάλει κάποια στιγμή ένα τέτοιο smart) έρχεται στα λόγια μου η Sony..
Είχε x performance που κατά την άποψή μου ήταν κορυφή και μπορούσε να συνεχίσει με αυτό για μικρό και να έχει ένα μεγάλο στις 6 ίντσες..
Δυστυχώς όμως το γύρισε ξανά σε 5,2 ίντσες λίγο αργότερα με xz.. Κίνηση που την θεωρώ πολύ κακή..
Τώρα είναι λίγο αργά για να πάει το compact στις 5 αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ..
Άλλο ένα αρνητικό το πολύ μέτριο design που δε νομίζω να έχει καμία σχέση με συσκευές που είχε στο παρελθόν και ήταν πολύ μπροστά στο design…
Ενδεικτικά αναφέρω xperia z, z2, z5 premium και x performance που ήταν και είναι χάρμα οφθαλμών σε σχέση με τα σημερινά τα οποία είναι κατώτερα σε αυτό το τομέα

Diagrafeas

5″ και 18:9 πολύ μικρό είναι…
5,5″ και 18:9 είναι το αντίστοιχο σε πλάτος με 5″ 16:9 που είναι καλύτερα στο χέρι.

Γιώργος Κ.

Πάλι κατάφερε και μπήκε αυτός εδώ μέσα; Δε διαγράψατε πλήρως την ip του;;;

Παιδιά αν το κάνει σαν το ΧΑ2 το οποίο είδα σε αρκετά reviews και είναι πραγματικά πολύ όμορφο(ειδικά στο μαύρο χρώμα) και ξεχωριστό θα είναι πολύ καλό. Φαίνονται πολύ μικρότερα τα bezels από το ΧΖ1 και από το premium. Και λίγο πιο μικρά δε θα με χαλούσαν αλλά πιστεύω θα έχανε την ταυτότητα Sony. Και επιτέλους έβαλε το fingerprint από πίσω. Φαίνεται πως σταδιακά η Sony μαθαίνει από τα λάθη της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.