Έρχεται μείωση τιμής στα iPhone 8, 8 Plus και X από την Apple;

, Έρχεται μείωση τιμής στα iPhone 8, 8 Plus και X από την Apple;

Η Apple πήρε φέτος ένα ρίσκο κυκλοφορώντας τρία smartphones-ναυαρχίδες, δίνοντας στο καταναλωτικό κοινό την ευκαιρία να διαλέξουν ανάμεσα στα… κλασικά iPhone 8 / 8 Plus και το φουτουριστικό iPhone X. Ο κατασκευαστής ελπίζει σε μια επιτυχημένη πορεία των τριών συσκευών, κάτι που τελικά ίσως να μην συμβαίνει, τουλάχιστον προς το παρόν.

Σύμφωνα με αναφορές που ανακάλυψε το digitimes.com, η Apple ενδέχεται να προχωρήσει σε μείωση της τιμής του επετειακού iPhone X διότι οι πωλήσεις δεν ικανοποιούν τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις που έχουν τεθεί. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ελαττωθεί και το απαιτούμενο ποσό καταβολής για την αγορά των iPhone 8, 8 Plus. Αν και θα πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση, ο Αμερικανός κατασκευαστής ίσως ρίξει τις τιμές των τωρινών εκπροσώπων του πριν την ανακοίνωση των επόμενης γενιάς μοντέλων, επιβεβαιώνοντας έμμεσα τις ασθενείς πορείες τους στην κατηγορία.

, Έρχεται μείωση τιμής στα iPhone 8, 8 Plus και X από την Apple;

Οι χώρες στις οποίες υποτίθεται πως οι πτήσεις των νέων iPhones είναι χαμηλότερες από τα αναμενόμενα είναι οι Ταϊβάν, Σιγκαπούρη και η μητέρα πατρίδα της Apple, Ηνωμένες Πολιτείες. Μια μικρή μείωση τιμής, ακόμα και της τάξης των 50 δολαρίων, θα μπορούσε να δώσει μια νέα ώθηση στις πωλήσεις των 8, 8 Plus και X, τα οποία τελικά μάλλον δεν θα εκπληρώσουν ποτέ τις αρχικές προσδοκίες του κατασκευαστή. Ιδιαίτερα η φαινομενική αποτυχία της Apple να προσελκύσει τους καταναλωτές στο επετειακό iPhone X θα “κοστίσει” αρκετά στα συνολικά κέρδη.

Το Cupertino θα μπορούσε να προχωρήσει σε μείωση τιμής των φετινών iPhones κατά την άνοιξη του 2018, αφήνοντας να περάσει ένα σεβαστό χρονικό διάστημα για την περίπτωση που οι πωλήσεις ξαφνικά σημειώσουν άνοδο από μόνες τους. Μένει να δούμε αν όντως τα iPhone 8, 8 Plus και X χωλαίνουν στην αγορά από τα επίσημα στατιστικά της Apple που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nic21

Αν κρίνουμε από πτώση τιμών του παρελθόντος….
Θα κόψει
$0,50 στο Χ
$1 στο 8 plus
Και στο 8 αντί για έκπτωση θα κάνει το μεγάλο μπαμ!!! Θα προσφέρει με κάθε συσκευή, ΔΩΡΕΑΝ θήκη σιλικόνης!!!!

*Λατρεύω apple έχω 3 προϊόντα της εκ των οποίων το ipad φετινό (σε κινητό το s7
Edge μου δε το αλλάζω) αλλά στο κεφάλαιο πτώση τιμών ακόμα και τα fan boys θα έβαζαν τα γέλια

CleaverMan

Nic21 RESPECT!!!!!!!

giorgosgek

ειδαν οτι δεν του περασε η μαγκια και κανουν πισω….

Flyer

Δε βαρεθήκατε να γράφεται για το Χ ;; Τι δεν καταλαβαίνετε οτι πει τρένο σε πωλήσεις ;; Ποια πτώση ;; Το IPhone X κάθε βδομάδα κερδίζει έδαφος σε υιοθέτηση συσκευής , καθώς Επισης και σε πωλήσεις τωρα την περίοδο των εορτών απέσπασε παρα πολυ καλο ποσοστό ! Η Ταϊβαν στο άρθρο έλεγε για εξαρτήματα τα οποία χρησιμοποιούνται στα IPhone 8 k 8 plus οτι η Apple ίσως κανει μείωση ! Ουδέποτε ανέφερε για εξαρτήματα του X ! Γιατί δεν ανέβηκαν άρθρα τα οποία αναφέρουν οτι με χθεσινή αναφορά φαίνεται οτι το Χ πάει τρένο σε πωλήσεις και αναφέρομαι στις Ηνωμένες Πωλητειες της Αμερικής ;; Γιατί δεν ανέβηκαν άρθρα που αναφέρουν οτι η Apple στην Κίνα με το IPhone Χ πάει για υπέρ κύκλο πωλήσεων ; Γιατί δεν αναφέρθηκαν ποτε οτι σε
Σχέση με τον ανταγωνισμό των Android συσκευών στην Κίνα το X εχει το μεγαλύτερο αριθμό Ενεργοποιησεων ;; Γιατί δεν αναφέρθηκαν άρθρα απο Ευρώπη που λένε οτι το κινητά εχει σταθερά πολυ καλές πωλήσεις ;; Πραγματικά αφήστε να βγάλει τα αποτελέσματα και τοτε ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματα του ! Όλο ανακρίβεια στη ανακρίβεια !

Rizo

Καλά πάντα πέφτει λίγο ή πολύ λίγο στην περίπτωση της Apple Η τιμή, ειδικά με την έλευση των νέων Android συσκευών. Δεν θέλει και επιστημονική μελέτη… Σύμφωνα με δικές μου πήγες θα πέσει η τιμή και των Android μέσα στο 2018!! Αποκλειστικό!! xD

χρηστος

Αν δεν κανω λαθος -διορθωστε με- ισως ειναι η γρηγοροτερη πτωση τιμων σε iphones. Υπαρχουν ηδη αναφορες απο ξενα δικτυα οτι τα iPhone 8 – 8 Plus αλλα και το X δεν πανε οπως περιμεναν. Για το Χ φταιει η πολυ υψηλη τιμη που δεν αντιστοιχει στην προσφερομενη τεχνολογια. Για τα υπολοιπα δυο, ακομα αναρωτιεμαι γιατι τα εβγαλε..

Σταύρος Χρι

Εγω δεν εχω καταλάβει ένα πράγμα… Δεν μπορούν να προβλεψουν ότι όλο αυτο το πλάνο θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στον θάνατο της Apple… Μην παρεξηγηθώ. Σε καμια περίπτωση δεν εννοω ότι η apple εχει πρόβλημα ή ότι πάει για φούντο αλλα ακούστε την λογική μου.. Βγάζεις μια χρονια ένα προϊόν τιμής 100€ στην αγορά και μπορουν να το αγοράσουν 10 ατομα. Τον επόμενο χρονο το νέο μοντέλο 200 ευρω και το αγοράζουν 8 ατομα. Τον επόμενο χρονο το νέο μοντέλο 300€ και μπορούν να το αγοράσουν 5 ατομα. Νομίζετε ότι αν συνεχιστεί αυτο οι developers θα συνεχιζουν να φτιάχνουν εφαρμογές για ένα λειτουργικό με 5~10% του συνολικου πληθυσμού smartphone; Το έχουμε ξαναδεί το έργο με τα Windows phone.. Θέλω να πω ότι ανεξάρτητα αν προτιμάς το ένα λειτουργικό αντί το άλλο πρέπει να μπορεις και να το αγοράσεις… Δηλαδή να ξεκαθαρίσει η Apple ποιοι θέλουν να αγοράζουν τα προϊόντα της. Το android μπορεί να βγάζει συσκευή και 2000€ γιατι πολυ απλα κάποιος μπορεί να πάρει μια συσκευή που θα κανει ακριβώς τα ιδια πραγματα και με 200ευρω και έτσι δεν επιρεαζεται το συνολικό ποσοστό που χρησιμοποιεί Android…. Αν δήλαδη του χρόνου βγάλει συσκευές που να ξεκινανε απο τα 1000… Συνέχεια »

John

Και πως θα πουλάνε μούρη στην καφετέρια όσοι αγόρασαν iphone X με 32 άτοκες τώρα που θα πέσει η τιμή του; Για το iphone 8 δεν υπάρχει θέμα γιατί και να θέλεις να πουλήσεις μούρη είναι το ίδιο με το iphone 6 οπότε είναι αδύνατο.

John

@Flyer
Μην αγχώνεσαι τόσο πολύ ρε φίλε και πάθεις και τίποτα , δεν είναι ότι κλείνει κιόλας η apple. Αν είναι να μην κοιμάσαι τα βράδια να το κατεβάζουμε το άρθρο.

Petros

Ιδια καταληξη με htc και Sony θα έχει σύντομα

ΑΝΔΡΕΑΣ

Τι τίτλος είναι αυτός κύριε Βλαχάκη? Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό πρωί πρωί!!
Εκπτώσεις στα διαμάντια γίνονται? ΠΟΤΕ!!
Ελπίζω να μην προβεί ο Κύριος Κούκ στο απονενοημένο διάβημα διότι θα πάρει πόδι άμεσα!!

wave

@Flyer εσύ και ο Chris_Bmw υποστηρίζεται apple μόνο εδώ μέσα. Όλα εδώ μέσα έχουν android και ξεδίνουν με τέτοια άρθρα.
Συνεπώς μην αγχώνεσαι, διάβασε, γέλασε και that’s it.

ΝΙΚΟΣ

Εγώ υποστηρίζω Πανάθα και ας χρωστάμε παντού. Fan boy στα κινητά είναι κατάντια.

Flyer

Φιλε καμία σκοτούρα δεν εχω για την Apple !! Απλά γενικά δεν μου αρέσει να γράφονται ανακριβείες για τα κλικ ! Καλο ειναι να τσεκάρουμε πρώτα και να μιλάμε εμπεριστατωμένα !

Ηλίας

Αν κάποιος έχει χρήματα και τα σκάει για κάτι δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάνε οι υπόλοιποι
με αυτό. Έχω imac ,iphone x ,7 και 6 καθώς και apple tv στην οικογένεια και όλα τρέχουν νεράκι. Αυτό μου φτάνει και το υποστηρίζω οικονομικά. Για πάρα πολύ κόσμο η απρόσκοπτη λειτουργία μεταξύ των συσκευών του είναι το παν. Δεν είναι όλοι οι κάτοχοι apple προϊόντων ποζεράδες.
Διαβάζω καιρό τα σχόλια εδώ και οι ποιότητα τους σε πολύ μεγάλο ποσοστό με θλίβει γιατί αν εσείς οι νέοι έχετε τόσο στενή σκέψη και ζηλοφθονία από τώρα σαν μεγάλοι δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνετε..

Nic21

Κύριε Ηλία μου με όλο το σεβασμό τα προϊόντα που αναφέρεται είναι πολύ πιο οικονομικά από android η surface συσκευές… Αν εξαιρέσουμε το iphone x το οποίο είναι λιγότερο από 100 ευρώ πιο ακριβό από ένα note 8… Μπορείτε να τα απολαμβάνετε και να τα χαίρεστε με υγεία αλλά μη νομίζετε πως έχετε και κάτι σπουδαίο…. Όλα μαζί κάνουν κανα 5χιλιαρο και πολλά λέω…
Όσο δηλαδή μια τηλεόραση που σέβεται τον εαυτό της!

Nic21

Παρακάτω οι πιο οικονομικές τιμές στο σκουτζ
Και εξηγώ:

Surface laptop: από 1129
Imac: από 919

Iphone x (256gb) : 1171
Note 8 (256gb): 1180

Android tv και apple tv παίζει ρόλο η τηλεόραση αλλά και πάλι το πιο ακριβό apple tv box έχει κάνα 200αρι άρα τιμή περιπτέρου για έναν άνθρωπο “που τα σκάει”

I phone 6 και 7 επίσης δεν έχω λόγια για έναν άνθρωπο “που τα σκάει”

Θέλω να καταλήξω πως η καραμελιτσα με τα φράγκα δε περνάει πλέον γιατί ο ανταγωνισμός έχει και πιο ακριβά προϊόντα…
Το θέμα λοιπόν είναι το βολεύει τον καθένα και εσάς σας βολεύει η apple… Αν δείτε παραπάνω έχω προϊόντα της apple και της samsung αλλά δεν μιλάω πουθενά για λεφτά ούτε σας ζηλεύει κάποιος που έχει surface laptop και 256αρι note… Πιστέψτεμε!!! 🙂

Ηλίας

Δεν θα μπω σε καμία στείρα αντιπαράθεση για το level “σκάει” του καθενός. Ούτε μπήκα να το παίξω κάποιος – πλούσιος πίσω από την ανωνυμία των φόρουμ. Απλά διακρίνω μια χλεύη γενική σε όποιον κατέχει προϊόντα του μήλου και ήθελα να τονίσω ότι υπάρχει πολύς κόσμος που είναι διατεθειμένος να “σκάσει” κάτι παραπάνω για να χαίρει μια εύρυθμη λειτουργία στην καθημερινότητα του χωρίς απαραίτητα να είναι ηλίθιος – πρόβατο – fan boy etc.

marios

Σου ειναι ευκολο να μου δωσεις το link apo skroutz gia to imac φιλε nic21 ,θελω να χτυπησω ενα ελληνικο σε αυτην την τιμη και δεν το βρισκω. Ευχαριστω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.