Έτσι θα είναι τα νέα bezel-less Sony Xperia smartphones;

Sony Xperia bezel-less smartphones, Έτσι θα είναι τα νέα bezel-less Sony Xperia smartphones;

Η Sony ήταν ένας εκ των ελάχιστων κατασκευαστών smartphones που το 2017 δεν προχώρησε σε ανανέωση του design ώστε εκείνο να είναι σύμφωνο με την edge-to-edge τάση της οθόνης. Αντιθέτως, η Ιαπωνική εταιρεία παρέμεινε στον περίφημο OmniBalance σχεδιασμό που γνωρίζουμε εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με δηλώσεις της, η Sony θα προχωρήσει σε αλλαγή του design των ομώνυμων κινητών τηλεφώνων από την νέα χρονιά. Η συγκεκριμένη είδηση πυροδότησε μια σειρά από φήμες και πληροφορίες που αφορούσαν (και αφορούν) τις επερχόμενες προτάσεις του κατασκευαστή. Όμως, η πλειοψηφία των διαρροών είχε να κάνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά των επόμενων εκπροσώπων της Sony και όχι με την σχεδιαστική τους γραμμή. Αυτό πλέον άλλαξε, αφού για πρώτη φορά μετά από καιρό γινόμαστε μάρτυρες του (πιθανού) bezel-less design της εταιρείας.

Ο γεωργιανός ιστότοπος vortex.ge δημοσίευσε μια σειρά εικόνων που υποτίθεται πως παρουσιάζουν δύο Sony Xperia smartphones, με το ένα να είναι νέα ναυαρχίδα (η συσκευή με τις αυστηρές γωνίες και την πλάτη-καθρέφτη) και το δεύτερο mid-range πρόταση (η συσκευή με τις στρογγυλεμένες γωνίες και το ματ αλουμίνιο). Οι φωτογραφίες απαθανατίζουν τα smartphones από όλες τις πλευρές, φανερώνοντας την ύπαρξη εισόδου ακουστικών 3.5mm. Ο bezel-less σχεδιασμός επίσης είναι εμφανής, με τα πλαίσια πάνω και κάτω των οθονών των δύο κινητών να είναι αισθητά μειωμένα.

Sony Xperia bezel-less smartphones, Έτσι θα είναι τα νέα bezel-less Sony Xperia smartphones;

Άλλες αξιοπρόσεκτες λεπτομέρειες είναι πως, πρώτον, η mid-range συσκευή ενσωματώνει τον αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη, ενώ ο high-end εκπρόσωπος μάλλον θα τον κρύβει στο πλήκτρο κλειδώματος / ξεκλειδώματος, πλάι του σώματος, εκτός και αν η Sony κάνει την μεγάλη έκπληξη και παρουσιάσει αισθητήρα αποτυπωμάτων πίσω από την οθόνη. Η δεύτερη λεπτομέρεια είναι πως και τα δύο κινητά έχουν δύο φακούς, κάτι που σημαίνει πως θα είναι σε θέση να κάνουν λήψη ποιοτικών φωτογραφιών / βίντεο, αν λάβουμε φυσικά υπόψιν μας και την καλή προϊστορία της Sony με τις κάμερες. Τέλος, τα δύο τηλέφωνα εξοπλίζονται με stereo ηχεία, μια ευχάριστη και σημαντική προσθήκη.

Η ανακοίνωση των ανανεωμένων Sony smartphones θα πρέπει να αναμένεται από τις αρχές του 2018 και έπειτα. Οι Ιάπωνες θέλουν να επιστρέψουν δυναμικά στην αγορά των κινητών τηλεφώνων, έναν τομέα που κάποτε κυριαρχούσαν, αλλά οι συνθήκες τους οδήγησαν στο… περιθώριο. Με την πάροδο των ημερών θα μάθουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και το design των επόμενων Xperia μοντέλων.

Sony Xperia bezel-less smartphones, Έτσι θα είναι τα νέα bezel-less Sony Xperia smartphones;

Sony Xperia bezel-less smartphones, Έτσι θα είναι τα νέα bezel-less Sony Xperia smartphones;

Sony Xperia bezel-less smartphones, Έτσι θα είναι τα νέα bezel-less Sony Xperia smartphones;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

ναι αλλά έτσι θα αποκαλυφθεί ότι έχει ξεφορτωθεί τους σχεδιαστές της και ότι έχει απαγάγει τους σχεδιαστές άλλων μεγάλων εταιρειών.

stregas

Πολύ όμορφα. Τεράστια βελτίωση στο σχεδιασμό.

Koukoz

Είναι ιδέα μου ή όντως κρατήσανε την οθόνη σε αναλογία 16:9 ; Πάντως αν είναι έτσι όπως στις εικόνες φύγαμε για day one αγορά!!

Georgerapp

16:9 βλέπω.θετικο.
Το γωνιασμενο μου αρέσει το αλλο όχι.
Θελω να θυμίζουν sony και οχι άλλες εταιρείες.

Impressive-Instant

Δείχνουν εντυπωσιακά!!!
Αυτό όμως που ενώ φαίνεται να τα έχουν φωτογραφίσει σε εσωτερικό χώρο και στις οθόνες να αντανακλάται το εξωτερικό ενός κτηρίου, τις καθιστά όχι και τόσο αληθινές…

Μανώλης

“Ο γεωργιανός ιστότοπος vortex.ge δημοσίευσε μια σειρά εικόνων”…. φήμες γενικά και αναπαράσταση ιδεών αλλά παίζει κιόλας!!! 😉

Χρησταρας

Προσωπικά δεν έχω καθόλου καλή εικόνα για τα κινητά της Sony πλέον. Όσοι στο περιβάλλον μου είχαν Sony smartphone αντιμετώπισα πρόβλημα κάποια στιγμή και πήγαν σε άλλη εταιρεία. Εγώ είχα το z5 και μια φορά που μου έπεσε (με θήκη) , χωρίς να ραγισει η οθόνη άρχισαν τα χρώματα να βγάζουν νερά και τελικά κατέληξε με “χιόνια”. Το πήγα δε γνωστό κατάστημα επισκευής και μου είπαν ότι επισκευάζουν σονυ πιο συχνά από οποιαδήποτε άλλη μάρκα αλλά δυσκολευονται επίσης περισσότερο να αντικαταστήσω ύμνος τα χαλασμένα μέρη γιατι η σονυ κατά τη συναρμολογηση κολλάει πολλά διαφορετικά κομμάτια μαζί οπότε είναι δύσκολο να τα ξεχωρίσουν αυτοι μετά στο tear down. Όπως και να έχει μου αντικατεστησαν την οθόνη και μετά από μια βδομάδα εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα. Δεν αναφέρομαι τοσο στην αποτυχία του καταστήματος καθώς κι εγώ πήρα ρίσκο για τα το φτιάξω εκεί αλλά στο ποσό εύκολα μπορούν να χαλάσουν. Και είναι πραγματικά κρίμα τόσο για τη σονυ όπως και για τη Nokia που κάποτε ήταν βασιλιάδες στον τομέα. Έτσι όπως πάμε θα λένε τα ίδια και για τη Sammy σε λίγο τώρα που η Huawei πήρε τα πάνω της. Anyway αυτά από μένα

Andrew cat

@χρησταρας ρε φίλε είναι λογικό να λες οτι τα τηλέφωνα τις sony είναι προβληματικά γιατί οταν σου έπεσε έσπασε; έλεος ρε φίλε 😂

ΚΝ

Χαχα Χρησταρα ο γκαντέμης με γκαντεμηδες φιλους …. για κατι φημίζονται τα Sony εινα η ποιότητα κατασκευής και οτι εχουν τις καλύτερες ενημερώσεις με σπάνια bugs σε σχεση με τις αλλες εταιριες.
Προσωπικά αλλα και γενικα απο πολλους γνωστούς οσοι εχουμε Sony μπορει να λεμε για το ντιζαιν ή καποια αλλα θεματα …αλλα τα κινητά μας εινα σχεδόν άφθαρτα. Προσωπικά εχω ενα Xperia z ναι 4 ετών πλεον το οποίο δουλεύω ως επαγγελματικό και λειτουργεί άψογα ακομα και η μπαταρία ( απο 2 μερες που άντεχε τωρα αντέχει 1-1,5 πλεον). Προσωπικά μου έπεσε αρκετες φορες κατω με θηκη κα καποιες χωρις αρχικά αλλα δεν εχε πάθει τιποτα. Το ιδιο και σε κολλητούς μου.

manosz

Το ματ πολύ ωραίο.. Το άλλο λίγο φλωρινιωτικο….

vladimiros

Georgerapp Ακριβως το ιδιο και εγω θελω να θυμηζει Sony η συσκευη που κραταω οποτε μαρεσει αυτο με τις γωνιες,οπου θα ελεγα θυμιζει απο πισω λιγο το G6,το αλλο αλα Iphone καμερα μακρια απο μενα..το αριστερο φαινεται να ειναι 18:9 οθονη,και το δεξι θα ελεγα για 16:9,αλλα ας περιμενουμε δεν ξερουμε καν αν ειναι αληθηνες οι φωτο..
@Χρησταρας για σενα τι να πω απλα σου ετυχε ετσι,και εγω εχω το Ζ5 χωρις θυκη κιολας,οπου και να το ακουμπησω απο πισω δεν εχω ουτε γραντζουνια,το αμμοβολημενο γυαλι που βαλανε πραγματικα δεν μαζευει ουτε γραντζ,ουτε σημαδια απο δαχτ..ενω τα προηγουμενα Ζ,μαζευαν τα παντα..

Georgerapp

Αυτο με το κτίριο που ανέφερε ο φίλος ντετέκτιβ απο πάνω πολύ σωστό και μαλλον για υπερμουφα το κόβω τελικά.

I am

Άψογο… Κάνε το μπαμ Sony να γουστάρουμε

bezilys

Το καλύτερο design μακράν που έβαλε η Sony στο ήταν στο x\x performance κρίμα που δεν το συνέχισε!!

Ντ. Ζα

To διάβασα πάλι:Ότι αυτό για το οποίο φημίζονται τα sony είναι η ποιότητα κατασκευής… Επικό…. Σε ποιο πλανήτη αναφέρεσαι; Γιατί αυτό που είχα εγώ to Xperia z3, είναι η πιο προβληματική συσκευή που είχα ποτέ. Ανοιγα την camera κ έκαιγε.. . Η οθόνη κιτρινίλες κ η μπαταρία μισή μέρα. Καλός ο φανατισμός αλλά όχι και ψέμματα!!!

Τακης

Εδω καναμε αμαν και πως να αλλαξει σχεδιασμο η σονυ, παλι βγηκαν καποιοι και θελουν τετραγωνισμενο για να τους θυμιζει σονυ. Εμενα παλι μαρεσει το στρογγυλο τελειως διαφορετικο και πολυ ομορφο ολο γυαλι μπροστα και αλουμινιο πισω. Αυτος θα ηταν ο μονος λογος να ξαναπηγαινα σε σονυ.

Kostas-DOHA

μαλιστα….οταν εχεις πισω σου τις πωλησεις του PS4 σε αφηνουν να παιζεις τοσα χρονια με αρνητικα νουμερα….τωρα που (μαλλον) ξυπνησατε (ισως) να ειναι αργα….περιμενω να δω specs αλλα και συμπεριφορα στον χρονο….αλλωστε λεφτα υπαρχουν…..

Παπαροκας tiamat

κωστα doha η sony ειναι εντελως τελειωμενη ιστορια. απλα ακολουθει το trend του bezeless τελευταια και απο τη πιο τελειωμενη κινεζικη εταιρεια επειδη δεν μπορουσε να κανει αλλιως. ειχε μεινει η μονη και θα την ετρωγαν οι λυκοι. μη περιμενεις ποτε να δεις κατι καλο απο αυτη την εταιρεια εκτος απο τιμιες προσφορες τις οποιες και προθυμα εγω τιμω !

Chrs21

Εαν οντως ειναι αυτο το νεο design ειναι σιγουρα πανεμορφο.

@tito

Επεσε κατω το κινητο του φιλου και του φταίει η sony..Μαλιστα !!!
Θετικο που βλεπω 16:9 (ισως πέσω και εξω) ,μακαρι να μην ειναι σαν χαρακας οπως τα Samsung

giorgosgek

εχω κραξει πολλες φορες sony (για design και κατι αλλα) , αλλα εχει βοηθησει αρκετα σε αυτο τον τομεα και εδινε πραγματα , απλα ειχε καποιες αναποδιες, λατρεψα προσωπικα το z5 premium ,μετα το εχασε . Αν τα βγαλει αυτα , απο εμενα respect , ας ειμαστε αντικειμενικοι , καταρχην θα βγαλει διαφορετικα design εκει που ολες βγαζουν τα ιδια . Μονο μια καινοτομει σε design ειδικα και βγαζει οτι τηλεφωνο θες , με μερικες αλλες να το παλευουν , οι υπολοιπες…..Καιρος να παιξουν μπαλα και αλλοι με ωραιες ιδεες , περιμενουμε και νοκια…

Andrew cat

@παπαρακας η sony είναι γίγαντας τεχνολογίας και απλα περιμένει την κατάλληλη στιγμή για νσ κτυπήσει.
Δεν πιστεύω αυτή η εταιρεία με αυτή την ιστορία να μην έχει την δύναμη να μας καταπλήξει όλους με τα τεχνολογικά της επιτεύγματα

petros

Απο πότε βγάζει κινητά η Sony? Δεν εχω δει και κανέναν να έχει

Σταύρος Χρι

Είχα και εγω δυσάρεστη εμπειρία με sony κινητό που ευτυχώς το πούλησα. Επίσης μερικοί φίλοι μιλαν για ποιοτικό κινητό το z5 το οποίο βγάζει φωτιές με τον 810 (εχω κινητό που τον φοράει δυστυχώς) και με την κάμερα πίσω η οποία καλύπτεται απο πλαστικό (ούτε καν απλό γυαλί). Εδω έχουμε να κάνουμε με δυο πανέμορφες συσκευές αν όντως το ντιζαι ειναι έτσι, όμως περιμένω οθόνη oled (ας ειναι Full HD) στέρεο ηχεία καλή μπαταρια και TOP κάμερα επιτέλους σε μια καλή τιμή για να ειναι ενδιαφέρον (ας φοράει και περσινό επεξεργαστή δεν με ενδιαφερει)…. Δεν εχει αλλα περιθώρια, πρέπει να αρχίσει μα πουλάει και ναυαρχιδες. Στα midrange καλα τα πάει με τα xa1 και xa1 ultra τα εχει πολύς κόσμος αλλα ναυαρχίδα που να ξεχωρίζει εχει να δείξει πολυ καιρο

I am

@Petros έχω εγώ και mid range μάλιστα και γελάω όταν μου λένε ότι σερνονται τα δικά τους (Samsung, Χαβάη….) mid range πάντα και φυσικά έχω δυνατή κάμερα

Georgerapp

Εγώ πάντως με έναν συνάδελφο είχαμε κάνει μαζί την κίνηση για αγορά μεταχειρισμένου πέρσι.εγω ένα z5c και αυτός ένα s6 λόγο design και οι 2 οι επιλογές.
Σήμερα το z5 μου είναι σαν όταν το πήρα,του φίλου με τίποτα και διαμαρτύρεται.βγαζει καλύτερες φωτό βράδυ όμως το s6.
Τώρα τι λέτε δε σας καταλαβαίνω.
Κολλημένος δε θα έλεγα ότι είμαι.τα sony μου άρεσαν εξωτερικά και στο ui,δε παραβλέπω τις κάμερες όμως όπου εκεί sammy (αυτά ξέρω) ίσως και άλλα να είναι καλύτερα.
Μη ξεχνάμε ότι όλα τα z5 κυκλοφορούν ακμαία με εναν τρομερά κακό 810 που έκαψε m9 flex2.
Επιμένω δε σας καταλαβαίνω,έχω τρομερή εμπειρία χρήσης.

bezilys

@Georgerapp+1

Nt Z.

Εκείνο που δεν έχουμε παραδεχτεί οι πάντες κι εγώ μαζί, είναι ότι η τεχνολογία έχει χρόνια που δεν είναι στα χέρια των Ιαπώνων, όπως στην εποχή του πατέρα μου. Πολλά χρόνια μάλιστα.
Και η Κίνα και η Κορέα και η Αμερική έχουν βάλει την Ιαπωνία από κάτω. Η Κίνα ειδικά κι ας μην αρέσει σε πολλούς παίζει μπάλα μόνη της. Μιλάω για την μικροτεχνολογια κ τα υπολογιστικά συστήματα, τη νάνοτεχνολογία κ τα ηλεκτρονικά
. Η Toyota στα αυτοκίνητα και η Sony κ η Mitsubishι ποικιλοτροπως είναι κορυφές στο είδος τους μεν, αλλά αυτό δεν ειναι αυτό που είναι το θέμα εδώ μέσα.
Μακάρι η Sony να κάνει το άλμα, αλλά είχε την ευκαιρία της, όταν μεσουρανούσε με τη Nokia. Τώρα είναι σχεδόν αδύνατο.Κι αυτό το δυσκολεύει αφάνταστα η κουλτούρα του λαού τος να επιμένουν με μανία ακόμα κ στις αποτυχημένες συνταγές. Αυτό τους έφερε ψηλά, αλλά τώρα δεν πιάνει. Τους ξεπέρασε η εποχή.
Όσο τώρα για το επιχείρημα κάποιων ότι ξέρουν γιατί, έχουν οι ίδιοι… Τρομερή εμπειρία χρήσης… οκ, δάκρυσα…

Nio

Το ματ αλουμίνιο με τις στρογγυλεμενες άκρες τα σπάει.!!!

Acrovat

Η Sony είναι ο πατέρας όλων,,,

John

Αφού είναι “η” Sony πως είναι “ο πατέρας”; Μου φαίνεται ότι οι Sony φανς (3-4 άτομα ανά το πανελλήνιο που έχουν μείνει να υποστηρίζουν την πρώην εταιρεία) τα έχετε λίγο χαμένα από τις απανωτές σφαλιάρες της Xiaomi και της Oppo. Δεν μιλάω για Huawei και Samsung γιατί αυτές είναι τόσο μακρυά που δεν φαίνονται καν.

Chris966

Κορυφαία σχεδίαση!! Τι να μας πεί το iphone..
Και χωρίς γελοίο σεμεδάκι..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.