Προειδοποιήσεις ότι εκατομμύρια iPhone σύντομα δεν θα λειτουργούν σωστά

iphone, Προειδοποιήσεις ότι εκατομμύρια iPhone σύντομα δεν θα λειτουργούν σωστά

Οι χρήστες iPhone καλούνται να ενημερώσουν τις συσκευές τους στο πιο πρόσφατο λογισμικό iOS που μπορούν, διαφορετικά κινδυνεύουν να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα τηλέφωνά τους στο μέλλον.

Aυτό συμβαίνει γιατί μια παλαιότερη έκδοση του iOS πρόκειται να χάσει ορισμένες απαραίτητες λειτουργίες, όπως η πρόσβαση στους Χάρτες, τη Siri, το App Store και πολλά άλλα.

Η επερχόμενη αλλαγή φαίνεται να εστιάζει σε iPhone που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν iOS 11 έως iOS 11.2.6, με τους ιδιοκτήτες να μην μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν κρίσιμο λογισμικό.

Tην αλλαγή επισήμανε ο tipster της Apple @StellaFudge. Σε ένα tweet είπε χαρακτηριστικά: “Από τις αρχές Μαΐου, η πρόσβαση στις υπηρεσίες της Apple, με εξαίρεση το iCloud, θα σταματήσει να λειτουργεί σε συσκευές που τρέχουν: iOS 11-11.2.6[…] πιθανότατα θα λάβετε ειδοποίηση που θα σας προτρέπει να ενημερώσετε.”

Εάν δεν λάβετε ειδοποίηση, μπορείτε εύκολα να ενημερώσετε μόνοι σας το λογισμικό συστήματος χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Ρυθμίσεις της συσκευής σας.

Απλώς κατευθυνθείτε στην Αρχική οθόνη του iPhone, πατήστε το εικονίδιο της εφαρμογής Ρυθμίσεις και μεταβείτε στα Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού.

Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ενημερώσετε το iPhone σας, έχοντας πρώτα συνδέσει τον φορτιστή σας και συνδεθεί σε Wi-Fi.

Το iPhone 7 δεν υποστηρίζει την πιο πρόσφατη έκδοση του iOS 16, αλλά είναι δυνατή η ενημέρωση του σε iOS 15, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από ορισμένες νέες δυνατότητες ασφαλείας και ενημερώσεις.

Αν και τα νέα για το iOS 11 δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί από την Apple, ο αμερικανικός τεχνολογικός γίγαντας δημοσίευσε πρόσφατα μια ενημέρωση στις σελίδες υποστήριξής του που θα μπορούσε να υποστηρίξει αυτούς τους ισχυρισμούς.

“Ορισμένες παλαιότερες εκδόσεις λογισμικού δεν θα υποστηρίζουν πλέον Υπηρεσίες της Apple όπως το App Store, το Siri και τους Χάρτες. Ενημερώστε το λογισμικό σας στην πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις υπηρεσίες”, αναφέρεται από την εταιρεία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Κόψτε κάνα εκατομμύριο παιδιά !!

Σύμφωνα με τελευταία έρευνα που διεξήχθει ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων το ποσοστό των ενεργών iOS (I phone)συσκευών που τρέχουν iOS 14 και πίσω είναι μόλις στο 4%!!
Που σημαίνει πως μπορεί να τρέχουν και 14,13,12 μέχρι να φτάσουμε στη συγκεκριμένη έκδοση του 11 που κόβουν !

Όποτε ναι ας κόψουμε κάποια εκατομμύρια από τον τίτλο …

Δημητρης

Υπήρχε στον τίτλο συγκεκριμένος αριθμός εκατομμυρίων και διορθώθηκε/ αφαιρέθηκε?

Δημητρης

Καλή Ανάσταση φίλε Αντώνη με υγεία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.