Project Ara, 100 τυχεροί θα πάρουν το αρθρωτό τηλέφωνο μέχρι το Μάρτιο του 2015

Αυτό που μάθαμε για τη Google όταν παρουσίασε τα έξυπνα γυαλιά της και ξεκίνησε beta πρόγραμμα είναι ότι δεν φοβάται να κυκλοφορήσει τα φιλόδοξα σχέδιά της ακόμα και να δεν είναι ολοκληρωμένα. Το ίδιο θα κάνει και με το Project Ara το τρελό της όραμα για αρθρωτό τηλέφωνο και επέλεξε ήδη τους 100 τυχερούς που θα το δοκιμάσουν πρώτοι δωρεάν.

Οι συμμετοχές έφτασαν στις 90.000 και μόνο 100 ήταν εκείνοι που πήραν το εισιτήριο για να παραλάβουν το πρώτο Project Ara smartphone.Στην ανακοίνωσή της η Google αναφέρει ότι θα παραδώσει τα πρώτα protoypes της συσκευής μέσα στους επόμενους 8 μήνες, άρα μέχρι τον Μάρτιο του 2015 περιμένουμε να δούμε τα πρώτα αρθρωτά τηλέφωνα για τους 100 τυχερούς.

Με το Project Ara θα μπορούμε να φτιάχνουμε το δικό μας τηλέφωνο με τα κομμάτια που εμείς θέλουμε. Για παράδειγμα θα μπορείς να κάνεις upgrade την κάμερα χωρίς να χρειάζεται να αγοράσεις καινούρια συσκευή.

Να υπενθυμίσουμε ότι πήραμε μια μικρή γέυση από το Project Ara κατά τη διάρκεια του Google I/O: Project Ara, η Google επιδεικνύει το πιο τρελό της πείραμα στο Google I/O

, Project Ara, 100 τυχεροί θα πάρουν το αρθρωτό τηλέφωνο μέχρι το Μάρτιο του 2015

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντώνης Μαρίνος

Όλα καλά με το Ara (aka Phoneblok), αλλά η ενημέρωση και το feedback προς τους scouts για το πως, που, πότε, τι και γιατί του όλου project είναι επιεικώς τραγική…άντε να δούμε, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει και τίποτα χειροπιαστό….

kostas

Αντωνη στο I/O εδειξαν πανω στην σκηνη ενα ara που δουλευε

Αντώνης Μαρίνος

Thanks για το info, δυστυχώς δεν έχω προλάβει -και ούτε πρόκειται μάλλον- να δω τίποτα από τα events του I/O, τουλάχιστον ήλπιζα για κάποιο update μέσω FB, mail ή dscout…αλλά εις μάτην…

Τεςπα, ας ελπίσουμε ότι όντως προχωράει καλά το πράγμα και θα έχουμε σύντομα ανακοινώσιμα νέα σχετικά με την διάθεση, τα modules, τιμές κλπ…

kostas

Α και κατι ακομη φριζαρε καθως bootαρε

Τελης Μπατακης

και σίγουρα μέσα στους 100 θα είναι και ένας μπατζανάκης του Darth

Σωτηρης

@Τελης Μπατακης κλαιωω :’D , χωρις κακία παντα!

ΜΑΝΟΣ

Εμένα πάλι το project ara Δεν μου φαίνεται ωραία ιδέα. Θα είναι εύθραυστο, αν πέσει θα σπάσουν τα εξαρτήματα του και όχι το πλαστικό που καλύπτει τα κινητά των αλλων εταιρειών, θα είναι πιο ακριβό, δεν θα έχει την αξιοπιστία ενός κανονικού κινητού, θα είναι άσχημο και δεν θα ξέρεις αν τα εξαρτήματα που του βάζεις δένουν ώστε να δουλεύει σωστά το κινητό ως σύνολο.

ΜΑΝΟΣ

Επίσης, δεν θα το καλύπτει κάποια εγγύηση ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, αν σου σπάσει πρέπει να ξανα αγοράσεις τα εξαρτήματα από την αρχή. Το μόνο που θα φέρει το πρότζεκτ αυτό είναι επιπλέον έξοδα χωρίς ουσιαστικό λόγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.