Project Ara: Πληροφορίες ότι έρχεται στην MWC τον επόμενο μήνα

Το Project Ara, αν και δεν χρειάζεται πλέον πολλές συστάσεις, είναι το πολύ φιλόδοξο σχέδιo της Google να δημιουργήσει ένα αρθρωτό τηλέφωνο όπου ο χρήστης θα καθορίζει τι τεχνικά χαρακτηριστικά θα έχει αγοράζοντας τα αντίστοιχα modules που θέλει. Τον προηγούμενο μήνα ανακοίνωσε το Spiral 2 που θα είναι το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο αρθρωτό smartphone και οι νέες πληροφορίες θέλουν τη Google να στέλνει ομάδα στην έκθεση MWC.

Η έκθεση MWC 2015 θα πραγματοποιηθεί 2-5 Μαρτίου στη Βαρκελώνη και το Techblog θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.

Αν και δεν αναμένουμε να κάνει κάποια νέα ανακοίνωση, οι πληροφορίες λένε ότι η ομάδα του Project Ara θα φέρει γύρω στα 50 κομμάτια, που όμως δεν θα είναι όλα λειτουργικά. Ωστόσο, εμείς θα είμαστε εκεί για να σας δείξουμε το αρθρωτό smartphone.

Τα κινητά του Project Ara θα επιτρέπουν να αλλάζουμε την κάμερα, RAM, GPU, οθόνη και άλλα πολλά ενώ μέσα στην εβδομάδα η Toshiba ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την Einfochips για να φτιάξουν τα chips για το Project Ara. O Vice President της Toshiba, Shardul Kazi ανέφερε ότι η εταιρεία έχει σχεδιάσει δυο διαφορετικές εκδόσεις, το Spiral One και Spiral Two, και θα έρθει σύντομα το Spiral Three για να διατεθούν στους καταναλωτές.

Επιπλέον, ανέφερε ότι οι τιμές των modules θα είναι από 50 μέχρι 500 δολάρια, ενώ θα προσαρμοστούν για να είναι λογικές για τους χρήστες.

project ara mwc, Project Ara: Πληροφορίες ότι έρχεται στην MWC τον επόμενο μήνα

project ara mwc, Project Ara: Πληροφορίες ότι έρχεται στην MWC τον επόμενο μήνα

project ara mwc, Project Ara: Πληροφορίες ότι έρχεται στην MWC τον επόμενο μήνα

project ara mwc, Project Ara: Πληροφορίες ότι έρχεται στην MWC τον επόμενο μήνα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Miko

Η καλύτερη ιδέα των τελευταίων χρόνων σιγά σιγά γίνεται πραγματικότητα. 1 κινητό για όλες τις ορέξεις… και τις τσέπες φυσικά.
Σίγουρα θέλει δουλειά ακόμα πριν γίνει αυτό που πρέπει για να προσελκύσει όλο τον κόσμο, αλλά πιστεύω οτι αξίζει την αναμονή.

Genesis

άντε να δούμε και φυσικά να δούμε και τιμές στα εξαρτήματα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.