Προστατεύετε το smartphone σας και με ποιο τρόπο; [Αποτελέσματα Poll]

Το περασμένο Σάββατο σας ρωτήσαμε αν προστατεύετε το smartphone σας και με ποιον τρόπο το κάνετε, με ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα. Από τις 914 ψήφους ένα συντριπτικό 60%, δηλαδή 551 άτομα, προστατεύουν το smartphone τους και με θήκη και με προστασία οθόνης, κάτι που δείχνει ότι οι περισσότεροι φοβούνται.

Στη δεύτερη θέση με 27% βλέπουμε ότι είναι η επιλογή προστασίας μόνο με θήκη, ενώ η προστασία οθόνης είναι στην τέταρτη θέση με ποσοστό 3%. Στην τρίτη θέση με ποσοστό 8% είναι οι πιο ριψοκίνδυνοι, που όμως θέλουν να χαρούν το smartphone τους όπως είναι, χωρίς το πάχος ή την αλλαγή εμφάνισης που φέρνουν οι προστασίες.

Από 1% έχουν οι επιλογές “δε με ενδιαφέρει αν πάθει κάτι”, η προστασία μόνο με skin και η επιλογή “το αφήνω σπίτι”. Βλέπουμε λοιπόν πως οι περισσότεροι χρήστες θέλουν να προστατεύουν όσο καλύτερα γίνεται την “επένδυση” τους, κάτι απολύτως λογικό, κυρίως με τις τιμές που έχουν χτυπήσει πλέον οι ναυαρχίδες.

Αποτελέσματα Poll

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Realme

Η Realme ανακοινώνει επίσημα τα GT Neo 2T και το Q3s

H Realme έκανε στην Κίνα τα επίσημα αποκαλυπτήρια του GT Neo 2T και του Q3s τα οποία επιβεβαιώνουν τη σχετική φημολογία.

Smartphones LG Samsung Samsung Galaxy S22 Ultra

Η Samsung μπορεί να δανειστεί την κάμερα του S22 από την LG

Θα έχουν οι πίσω κάμερες ένα σχήμα P όπου θα έχουμε τρεις φακούς στην μια πλευρά και 2 στην άλλη ή θα έχουμε τις κάμερες σε σχήμα 11 με δύο λωρίδες κάμερας για κάθε κάθετο σετ;

Smartphones featured Pixel 6 Pixel 6 Pro

Pixel 6: Δείτε το πρώτο unboxing video

Κάθε μυστήριο που περιέβαλε το Pixel 6 έχει πλέον διαλυθεί εντελώς από ένα βίντεο unboxing και μερικές εικόνες του κουτιού του.

Smartphones Google Pixel

Pixel 6 και Pixel 6 Pro έρχονται σε τιμές πολύ πιο προσιτές από τις αναμενόμενες

To Pixel 6 με 128 GB αποθηκευτικού χώρου ίσως να κοστίζει από 599$, ενώ το Pixel 6 Pro θα μπορούσε να ξεκινά από 898$, σύμφωνα με τις πρώτες τιμές των ΗΠΑ στα καταστήματα Target.