Προστατεύετε το smartphone σας και με ποιο τρόπο; [Αποτελέσματα Poll]

smartphone, Προστατεύετε το smartphone σας και με ποιο τρόπο; [Αποτελέσματα Poll]

Το περασμένο Σάββατο σας ρωτήσαμε αν προστατεύετε το smartphone σας και με ποιον τρόπο το κάνετε, με ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα. Από τις 914 ψήφους ένα συντριπτικό 60%, δηλαδή 551 άτομα, προστατεύουν το smartphone τους και με θήκη και με προστασία οθόνης, κάτι που δείχνει ότι οι περισσότεροι φοβούνται.

Στη δεύτερη θέση με 27% βλέπουμε ότι είναι η επιλογή προστασίας μόνο με θήκη, ενώ η προστασία οθόνης είναι στην τέταρτη θέση με ποσοστό 3%. Στην τρίτη θέση με ποσοστό 8% είναι οι πιο ριψοκίνδυνοι, που όμως θέλουν να χαρούν το smartphone τους όπως είναι, χωρίς το πάχος ή την αλλαγή εμφάνισης που φέρνουν οι προστασίες.

Από 1% έχουν οι επιλογές “δε με ενδιαφέρει αν πάθει κάτι”, η προστασία μόνο με skin και η επιλογή “το αφήνω σπίτι”. Βλέπουμε λοιπόν πως οι περισσότεροι χρήστες θέλουν να προστατεύουν όσο καλύτερα γίνεται την “επένδυση” τους, κάτι απολύτως λογικό, κυρίως με τις τιμές που έχουν χτυπήσει πλέον οι ναυαρχίδες.

smartphone, Προστατεύετε το smartphone σας και με ποιο τρόπο; [Αποτελέσματα Poll]

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured poll

Ποια νέα τεχνολογία περιμένετε περισσότερο να δείτε στα smartphones; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε ποια νέα τεχνολογία περιμένετε περισσότερο να δείτε στα smartphones.

Smartphones poll

Το ιδανικό μέγεθος οθόνης στα smartphone [Αποτελέσματα Poll]

Ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone και σας έχουμε τα αποτελέσματα.

Smartphones poll

Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone για εσάς.

Smartphones poll Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy S21 Plus

Λέτε “όχι” στα Galaxy S21 λόγω έλλειψης φορτιστή στο πακέτο αγοράς [Αποτελέσματα poll]

Ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog κάποιο εκ των νέων smartphone της σειράς Galaxy S21 και αυτά είναι τα αποτελέσματα.