Προστατεύετε το smartphone σας και με ποιο τρόπο; [Poll]

Poll, Προστατεύετε το smartphone σας και με ποιο τρόπο; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε αν προστατεύετε το smartphone σας και με ποιον τρόπο το κάνετε. Τα smartphone σαν κατηγορία πλέον θεωρούνται απαραίτητα, ενώ η συνεχόμενη μείωση του πάχους αλλά και η χρήση γυαλιού τα κάνει ακόμα πιο ευαίσθητα από την εποχή που είχαμε πλαστικές, χοντρές συσκευές.

Η λεπτομέρεια που δίνεται στο design από τους κατασκευαστές είναι πραγματικά τρομερή, όμως πολλές φορές αυτό το design έρχεται με μεγάλο κόστος. Ειδικά στην περίπτωση των ναυαρχίδων έχουμε φτάσει στις τιμές μίας μικρής επένδυσης και όχι μίας απλής, καθημερινής συσκευής. Μία επένδυση που όσο όμορφη και να είναι εξωτερικά, θέλουμε να την προστατεύουμε.

Οπότε, η ερώτηση είναι: προστατεύετε το smartphone σας; Αν ναι, με ποιον τρόπο; Αν όχι, είναι γιατί είστε προσεκτικοί ή απλά επειδή και να χαλάσει δε σας ενδιαφέρει και τόσο; Ψηφίστε στο παρακάτω poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

[poll id=”12″]

Οι απαντήσεις εμφανίζονται με τυχάια σειρά.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Θήκη και τζαμάκι!
Όταν είμαι σπίτι βγάζω τη θήκη και το κρατώ έτσι αλλά δεν είμαστε να αφήνουμε ενάμισι χιλιάρικο έτσι γδυτό

Γιώργος

Μία καλή θήκη με προστασία στις γωνίες και μεμβράνη στην οθόνη να μην αποκτάει και πάχος το τηλέφωνο.

GeoChios

S20+.Στις λιγες μερες που το αφησα μονο με θηκη καθως ξεκολλησε η μεμβρανη που εοχα απεκτηαε 2 ωραιες γρατζουνιες ορατες υπο συγκεκριμενο φωτισμο. Εκτος σπιτου το ειχα και σε θηκη τυπου πουγκι. Δεν εφτασε. Πλεον με καλο τζαμακι (τυπου dome). Eφαρμοσε αψογα και δεν καταλαβαινεις οτι το εχεις….

Kon

Ειχα κάποτε αγοράσει το iPad το πρώτο, πριν καν έρθει Ελλάδα. Με το που το πήρα, του έβαλα ζελατίνα spigen, η οποία ήταν καλής ποιότητας αλλά σίγουρα δεν είχε την ίδια αίσθηση με το γυαλί της οθόνης, καθώς και θήκη στυλ πορτοφόλι με καπάκι. Πέρασαν δύο χρόνια, δεν το χάρηκα όσο θα πρεπε και στο τέλος το παράτησα γιατί πήρα κάτι άλλο. Η κατάληξη ήταν να το πουλήσω σε κάποιον και να το πάρει σαν καινούριο, με αποτέλεσμα μόλις αφαίρεσα τη θήκη και τη ζελατίνα, να αντιληφθω πόσο διαφορετική ήταν η αίσθηση της συσκευής χωρίς αυτά και πόσο τελικά δεν τη χάρηκα.
Έτσι από τότε δεν έβαλα ξανά προστασία οθόνης σε συσκευή μου και θήκη μονο σιλικόνη, αναγκαστικά για να μη το κλαίω σε κάποια πτώση…
Μακάρι να έφτιαχναν τις συσκευές από ανθεκτικά υλικά, να μη χρειαζόταν να βάζουμε όλες αυτες τις έξτρα προστασίες, που αλλοιώνουν το χαρακτήρα τους.

Last edited 3 years πριν by Kon
Among Us

Δεν το προσεχω καθολου.Λέω οτι το καινούργιο μονο θα προσεχω

Vladimiros

Oι θηκες και τα τζαμακια ειναι για αυτους που δεν ξερουν απο κινητα..εννοειται πως το χαιρομαι ετσι οπως ειναι…δν γινεται να αγοραζεις ενα ποιοτικο κινητο και να το φορτωνεις πλαστικα πανω του…απλα ειναι ειναι τα πραγματα δεν μπορεις να βαλεις π.χ σε ενα ακριβο αυτοκινητο καλυμα στο τιμονι..εεεε οχιιιιιι

Στελιος Κ.

Τι είναι θήκη; Έχω gorilla glass μπρος-πισω 🤷🏻‍♂️

SUPS 👨‍⚖️

A wise man once said:
”Glass is Glass. And glass breaks.”

Aiwnios

Κομμένη σκηνή από Μιγιάγκη στο Καράτε Κιντ? Εεεεε όχι και wise ο jerry.

KnightRider

Μόνο θήκη για ομορφιά – η προστασία είναι:

  • Το ίδιο το κινητό σαν κατασκευή/δεν αγοράζεις σε ότι προσπαθούν να πουλήσουν, κοιτάς καλά τα reviews/specs
  • Δεν το βάζεις σε τσέπη όπου έχει μέσα κλειδιά,τσίχλες,καραμέλες κλπ
  • Να κρατάς καλά την συσκευή να μην σου πέσει και ο τρόπος που βάζεις/βγάζεις την συσκευή
  • Μακριά από ηλεκτρομαγνητικά πεδία και να μην το χτυπάει ο ήλιος
Φωτης

Skin μόνο

JohnWave

Μόνο skin στην πλάτη από τη γνωστή εταιρία στον Καναδά για προστασία από χαράγματα. Απεχθάνομαι τις θήκες, ακόμα και τις λεπτές γιατί χαλούν πλήρως την ομορφιά της συσκευής και το design είναι κάτι που με νοιάζει πολύ. Τα τελευταία 10 χρόνια κανένα κινητό δεν μου έχει σπάσει. Μόνο αν είχα μικρά παιδιά στο σπίτι θα αναγκαζόμουν δυστυχώς να βάλω θήκη. Ένας λόγος να μην κάνεις παιδιά! :-p

Ozzywalker

Κάτοχος redmi 5 plus. Θήκη spigen εννοείται. Στο παλιό iPhone 6s θήκη και tempered glass γι’αυτό έζησε και το πούλησα. Δεν πάνε να σχεδιάζουν με της ώρες.. Κλάιν Μάιν! Τα rugged phones θυμίζουν λίγο παλιές εποχές που κάθε τηλέφωνο ήταν μοναδικό σε σχεδιασμό. Πάρε ένα foldable, clamshell να διαφέρει λίγο από τα υπόλοιπα. Αν και δεν είναι τόσο αντοχής. Planned obsolescence.- πάνε οι εποχές που σου έπεφτε το Nokia και έσπαγε το πλακάκι 😅

Μιχάλης

Lg G7 χωρίς τίποτα το είχα για να το χαρώ όπως είναι, είχα βάλει και σκιν κάποια στιγμή, είχε πέσει πολλές φορές αλλά δεν έσπασε ποτέ. Θηρίο! Τώρα έχω ένα Redmi note 8 pro και του έχω και θήκη και τζαμακι, ωραίο χωρίς αυτά αλλά αν πέσει θα το κλαίω και δεν παίζουν χρήματα για άλλο

Ανδρέας

Θήκη σιλικόνης πάντα. Προστατευτικά οθόνης παλιά είχα δοκιμάσει αλλά δεν άφηναν καλή αίσθηση εδώ και μια 5ετία τα παράτησα. Εξάλλου με τις γυάλινες οθόνες δεν γρατζουνιούνται όπως οι πλαστικές. Ειμαι και αρκετά προσεκτικός σπάνια μου πέφτουν, ποτέ δεν το βάζω σε τσέπες με σκληρά αντικείμενα κλπ. 3 χρόνια σε LG G4 και 1μιση χρόνο σε Samsung A50 ούτε γρατζουνιά.

Dem

κρατοντας παντα backup αλλο smartphone μπορώ να πάρω οποιοδήποτε λεπτό data δεν γυρνάνε πίσω ετσι οχι φισικη προστασια δεν εχω καμία (δεν με νοιάζει αν πάθει κατι συσκευη σαν συσκευη)

SUPS 👨‍⚖️

Ελπίζω να έχεις έρθει πρόσφατα στη χώρα για να μιλάς τόσο ακαταλαβίστικα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.